מה עושים???

amazone

New member
מה עושים???

פגשתי מישהו שכבתי איתו היה מדהים שנינו לא מעוניינים בקשר רציני אבל מתברר שאני רוצה אותו לסקס זה היה ביום שני והבהרתי לו שזה היה סטוץ וכנראה לא אראה אותו יותר. כנראה בגלל זה ובגלל השבוע המטורף שהיה לשנינו הוא לא התקשר ואם כן אז פספסתי את השיחה יש לי את המספר שלו מהמזוהה (לא מכירים - הסטוץ היה ממפגש אקראי) מה אתם אומרים - להתקשר או לא? חשוב להבהיר שהסקס היה מדהים והוא פשוט משקיען

גלי l

New member
סליחה אבל את משתמשת בגברים. זה ממש

מגעיל. וגם העובדה שאת מסוגלת לשכב עם גבר בלי רגש אליו מראה את יחסך לאהבה

amazone

New member
מה מגעיל בזה???

א. זה הדבר הכי טבעי בעולם!!! בדיוק לפי מרשם רופא - מרגיע, משחרר מתחים, מהנה... כל עוד עושים את זה בטוח אין שום בעיה! ב. כאילו שגברים לא עושים את זה ג. אין לזה שום קשר לאהבה ולפיכך אין לזה שום קשר ליחס ד. יש כאלה שהולכים למכוני כןשר. יש כאלה שהולכים לספא. אבל ההמלצה האישית שלי זה הוא ספציפית.

amazone

New member
למה שאני אעזוב??

תסביר לי... אולי אני מפספסת משהו... אם זה הדדי אין שום דבר רע לצערי זה לא הדדי

גלי l

New member
למה זה לא הדדי?

אסביר לך בהזדמנות למה התכוונתי וסליחה אם נפגעת

magenta73

New member
סליחה?

היא משתמשת בגברים? זה מגעיל? מה הבעיה לרצות סקס? סקס נטו, נקי, כייפי ומהנה? מה פה בדיוק מראה את יחסה לאהבה, מה זאת אהבה? זה שהתרבות אומרת לך שאת צריכה להכנס לזוגיות, לא אומר שזה נכון. זה שהתרבות אומרת שאת לא יכולה להזדיין סתם, כי זה מגעיל, אלא את צריכה גם לפתח רגשות מאוד ספציפיים, לצאת לשלושה דייטים, להחזיק ידיים, ללכת לסרט, לדבר שיחות עומק, להכיר את ההורים, להתחתן ולהביא שלושה ילדים, גם לא אומר שזה נכון.

גלי l

New member
לא התכוונתי למה שאמרת

אבל למה התוקפנות. האמת איש איש והשקפתו

לדעתי תתקשרי אליו ותזרמי בכייף

מה יש לך להפסיד אולי הוא חושש מתגובתה .לכי על זה .

amazone

New member
כמה פעמים יצא לך בחיים להגיד

היי מאמי בא לך זיון? כאילו בקטע שלל "וואם באם ת'נקיו מאם"

פטושקי

New member
לא ספרתי אבל עשרות פעמים, אולי יותר

ב7 השנים הראשונות שלאחר גרושי (לפני כ16 שנה) התפרנסתי כ-Bartender ואת הפעמים בהם הייתי מסיים משמרת וחוזר לדירה עם מישהי שהכרתי על הבר זמן קצר קודם כבר מזמן הפסקתי לספור אך מה שחשוב הוא שתמיד השארתי להן דלת פתוחה. וכן, חלקן היה מצלצל לאחר כמה ימים או יותר ושואלות אם הן יכולות לבוא אלי שוב לא כל כך מבין מה הביג דיל בלצלצל ולומר לו שהיה לך טוב אתו ואת רוצה להרגיש אותו שוב בתוכך. אני בהחלט מבין את המבוכה ואי הנעימות שלך לחזור אליו שהרי קודם לכן דאגת לידע אותו שמבחינתך מדובר בסטוץ חד-פעמי... הלא כן אמזון? הבושה לא תהרוג אותך אמזון. עצתי שתכופפי את האגו, בלעי את גאוותך והרימי טלפון לבחור.

amazone

New member
טוב

הוא אמר שיחשוב על זה אני לא מבינה - מישהי רוצה לנצל אותו מינית והוא לא מעוניין... והוא אמר שהיה לו טוב ראבאק הלך לי האגו

amazone

New member
והוא לא עד כדי כך חתיך

עכשיו אני רק רוצה אותו יותר איך הופכים את זה לקל להגיד מה שהיה היה? נו מה שאני אתחנן???

magenta73

New member
הם לא תמיד מאמינים

שזה רק לסקס. ופוחדים שהבחורה תכנס לסרטים, ו"תעזבי אותי באמא שלך"... ואם שכבו פעם אחת, השיגו את המטרה, כן... כבשו. יש מספיק מטרות אחרות...

למעלה