מה עושים...

WaLtEr DiSnEy

New member
מה עושים...

שמרגישים שזהו..אי אפשר לחיות במצב הנוכחי כל כך הרבה בעיות כל כך הרבה צרות כל כך לבד הנפש מרגישה רע ופגועה רוצה רק מנוחה להיות רחוקה מכל הרוע הזה לבד נגד הכל אי אפשר...אי אפשר...כבר... קשה לרשום

setonr

New member
לוולטר-כל כך צעיר ועם נפש לא רגועה?

אני חושב שזה מעיד עליך שאתה לא סתם אדם שבמקרה חי איתנו.. נראה לי שאתה מחפש לבטא את עצמך ויש לך מעצורים... שמע לי בחור- מותר לך ולכל אדם לטעות ברגשות ,במעשים ובכלל.. הרי מי לא טעה- אך היה גם סלחן לעצמך...

hilabarak

New member
תשמע ראשית הייתי ממליץ להיות

קצת יותר זהיר במילים. הדרמה הזאת של הרוע מסביב וכאב קשה מנשוא, היא עונג רגעי. אתה רושם את זה או אומר את זה וכולם מזדהים ומסבירים לך כמה אתה עדין ומיוחד. אבל אחרי העונג הרגעי הזה, אתה מוצא עצמך חי בתוך התחושה הזו, וככל שאתה נהנה ל"שחק עליה" אתה תקוע בה יותר ויותר. הבעייה העיקרית היא שאנשים אוהבים להיחשב לרגישים, אז תעזוב לרגע את מדליית הרגישות. מצד אחד יש רוע בעולם, מצד שני הוא בערך פי מיליון פחות ממה שהיה בשואה. ובכלל אני חושב שיש הרבה פחות רוע, מכל תקופה כמעט בהיסטוריה. היום כל הרוג בתאונת דרכים עולה לכותרות. כל ילד שהולך לישון על בטן ריקה הופך לאייטם תיקשורתי. לפני 70 שנה אנשים מתו ברעב בלי שלאף אחד יהיה איכפת. אז נכון שילד רעב זה לא נעים, אבל ילד שמת מרעב ברחוב זה הרבה יותר גרוע. עכשיו תנסה לדבר על עצמך ולא על הסביבה (אני מניח שאינך ראש הממשלה, בוא לרגע ניתן לו להיות אחראי על בעיות חברה וכלכלה ואתה תעסוק לרגע בעצמך). מה בדיוק הבעייה ? אין חברים ? אין עבודה ? מצב בריאותי לא נעים ? סיסמאות של רוע הן יפות, אבל הם לא אומרות כלום.

אם הייתי במצבך הייתי מחפשת

הילר/ית, או חוג, או קורס כלשהו שהיה עוזר לי להרגיש טוב יותר, לחוש יותר אהבה ועוד. למה את מרגישה כל כך רע?

WaLtEr DiSnEy

New member
מה קרה..

היו היה פעם, ילד מאד מאד מאד מאד מאד מאושר, קראו לו אור עד גיל 12 אור נהנה לחלום, לצחוק, להנות מהחיים, ומרוב שהוא היה מאושר לא היה צורך במילים. כשעלה אור לחטיבה הוא גילה כי הכל אשליה הוא גילה בעיות >>מגדריות<< ובעיות של >>נטיות מיניות<< שכולם ניצלו אותו בעצם, שחינכו אותו להיות צבוע ואגואיסט כמו שאר בני האדם. במשך התיכון היו צוחקים על אור ולא היו לו חברים. החלומות השמחה והתיקווה לאט לאט נעלמו והוחלפו בדיכאונות כרוניים בעצב ובבדידות והיום אור נותר ילד שבור לפני צבא, בלי חברים לא יודע אם הוא בן או בת יודע שלבנות הוא כבר לא ימשך דיכאוני אף אחד מהסביבה לא מבין אותו וחושב שבודד ישאר כל חייו בלי אהבה אמיתית בלי החלומות שהיו לו בלי כלום אתם לא חייבים להבין...רק לרשום...קצת עוזר

למעלה