מה עושים?

מה עושים?

שלום לכלום יש לי בן דודה קרוב שנשוי 15 שנה בנישואים לא מאושרים. בשנה האחרונה הוא ומשפחתו עברו לגור בעיר מגורי הורי ואמא שלו שלי אחרי 10 שנים שהם גרו מתחת לאמא של אישתו. תמיד ידענו שלא טוב לא אבל אף פעם לא ידענו עד כמה. אישתו מ ט ו ר פ ת! היא כל הזמן צועקת על הילדים, את הילד האמצעי היא לא אוהבת והיחס שלה עליו מזעזע, וגם אמא שלה לא אוהבת אותו והוא מרגיש את זה ומאד נעלב. הוא ילד מקסים ומאד מוכשר. עד לפני חודשים היא לא עבדה ועכשיו היא התחילה לעבוד במשרה של אמהות כי יש להם ילדה קטנה בבית, אבל כל פעם כשבן דודתי חוזר מהעבודה היא צועקת עליו שהוא לא עוזר ולא מנקה וזה למרות שכל פעם שאנחנו שם הוא מסדר, מנקה עושה קניות, והיא עסוקה בלצעוק שהיא לא יכולה, שהוא לא עושה כלום שהילדים משגעים אותה, והולכת ויושבת לשוחח אם אמא שלה שעות. בסוף שבוע הזה היא צעקה כמו מטורפת עליו על דודה שלי (אמא שלו) תסתלקי מכאן ותקחי את הבן שלך. א"כ גם על הורים שלי (שעוזרים להם מאד כלכלית ובעזרה עם הילדים בשיעורי בית לימודים ובכלל). בן דוד שלי אמר לה שהוא לא מוכן להמשיך ככה יותר ושאם זה ממשיך ככה אז הוא יחשוב על גירושים. אז היא אמרה להורים שלי שהוא מכה אותה. השאלה שלי (בשם כל הנוגעים לדבר שדואגים כמובן לבן דודה שלי וילדיו) מה עושים? מה הוא צריך לעשות, למי הוא צריך לפנות? כדאי שלא יהיה מצב שהיא תלך להגיש תלונת שקר במשטרה? למי פונים בקשר להתנהגות המטורפת שלה כלפי הילדים שכל פעם שהם פונים אליה היא צורחת עליהם. כשהם שואלים מתי אוכלים היא צועקת אין אוכל? מה עושים, איך אפשר לעזור לו ולילדיו? תודה לעונים.

די דנסר

New member
לא עושים!!

בן דודך הוא ילד גדול ואב לילדים, הוא לא איזה ילד מסכן שצריכים לדאוג לו. הוא חי עם אשתו 15 שנה ומכיר ויודע איך היא מתנהגת ובכל זאת נשאר איתה. את חושבת שזו הפעם הראשונה שהוא מעלה על דעתו את עניין הגירושים? אני חושבת שכמה שפחות להתערב יותר טוב.

כן עושים, אבל מה

היות והם עברו דירה כי מצבם הכלכלי היה מאד קשה וביקשו עזרה מהורי, והיות והורי היום מאד מעורים כי הם (הזוג) מערב אותם ומבקש תמיכה יש צורך להתערב אפילו במחיר של גירושים. השאלה היא (ואני חוזרת) מה ניתן לעשות? למי לפנות לפנות שהיא תעשה צעד שממנו הדרך תהיה קשה. לפעמים גם אנשים מבוגרים, הורים לילדים ונשואים זקוקים לעזרה כי בתהומות שהם נמצאים הם לא יכולים לראות את הדרך המובילה החוצה, בלי יד מכוונת.

1רגיעה

New member
איזה חוסרים אונים יממייה...מסכן, ו.

מסכנים הילדים , לדעתי פשוט מטורפת , אי שפיות על מלא טיפוס מתעלל... פשוט רחמנות על המשפחה הזאת מקווה שיהיו לו הכוחות לעזוב עם ילדיו לפחות מהצד רואה שזו האפשרות היחידה להציל את המשפחה מתפללת .........

למעלה