מה עושים?

avili1

New member
מה עושים?

נשואים מעל 20 שנה חברים טובים,מסתדרים מצויון אבל גיליתי שהיא בגדה בי ומאז לא יכול להסתכל עליה מבלי להזכר בבגידה. ביקשה סליחה מתחננת שאסלח אבל לא מסוגל לסלוח. אני גבר נאה מאוד בעל תפקיד בכיר בחברה פיננסית,כל הזמן חשוף להצעות מנשים אך תמיד דחיתי אותן כדי לא לקלקל חיי נישואים נפלאים(גם המיןטוב מאוד לשני הצדדים). רוצה להתגרש אבל לא בטוח אם זה הפתרון הנכון

seeyou

New member
רוצה להתגרש ?../images/Emo11.gif

רק אתה המחליט. אבל לפני שתעשה את זה לך לקולנוע-בלי האישה לראות את הסרט-closer(2004) גבר צריך הרבה בגרות נפשית על מנת לסלוח לאישה שבגדה. במערכת היחסים הנוכחית יש לך הרבה יתרונות ביחס למערכות חדשות גם אם אתה : גבר נאה מאוד בעל תפקיד בכיר בחברה פיננסית, כל הזמן חשוף להצעות מנשים ..... זכור הדשא אצל השכן לא ירוק יותר-הוא מתוחזק ומטפח יותר. יוסי

SIRI41

New member
הדילמה בה אתה נמצא מביאה

אותי לומר לך קח את הזמן ותחשוב, אם זה ימשיך להפריע לך תתגרש, ואם לא אז תמשיך. אני מנסה לחשוב על מה שאמרת: אם אני הייתי חשופה להצעות מגברים בלי די ולא נענית להם ומגלה בסופו של דבר כי בעלי בגד בי, זה מרגיז, רק בגלל העובדה שאני כן החזקתי מעמד ולא נעניתי לחיזורים והוא כן? זה באמת מעליב.

אתה צריך להחליט

האפשרויות הן: לסלוח לה ואז זה אומר לעבוד על עצמך בכל הכוח כדי לא לתת לזה מקום יותר. או ללכת משם, עם כל המשתמע מזה, המצב כרגע מאמלל את שניכם ואף אחד לא מאושר מזה. החלק השני של הדברים שכתבת רק מעיד על זה שיש בך רצון לסלוח ולהמשיך הלאה, אם יש סיבות נוספות שיכולות להביא אותך להחלטה להתגרש זה הזמן לדסקס אותם בינך לבין עצמך, הרי אתה יודע טוב מכולם את האמת.

1רגיעה

New member
תמיד אומר בגידה דבר מכוער אך...

יש לי הרגשה ותחושה שאתה תסלח לה עם הזמן ואגב אתה אחלה גבר......... חבל להרוס משפחה ...ילדים ... תן לזמן זמן לא למהר, מבקשת סליחה , זה שיעור רציני עבור שניכם , תן לאלוהים לכוון את דרכייך ומאד יכול להיות שהיחסים יקבלו תפנית לטובה שמעתי על מקרה של חברה ... ממש אותו סיפור הכירה גבר בריקודי עם , התאהבו , בעלה גילה הלכו לייעוץ זוגי , וחלה תפנית רצינית בחייהם והם אוהבים היום וחיים נפלא הבעל סלח, האשה לא חזרה יותר על טעויות נתנה את כל כולה למען הקשר והצליחה בהצלחה מחפשת רגיעה

באמת מה עושים?

אני קוראת מזמן את ההודעות ומתלבטת איך להציג את הבעיה שלי והנה בדיוק צרוף מקרים רק שאני הצד הרע בסיפור, בגדתי בבעלי, נשואים מעל 20 שנה, היינו החברים הכי טובים בעולם, דוגמא ומופת לכל חברינו, מעדתי, טעיתי. ביקשתי, התחננתי לסליחה, עדיין מאוהבת בבעלי ולא יכולה לראות את עצמי בלעדיו. הסיפור מאוד ארוך ומורכב, כרגע בעלי מתעלם ממני כמעט לחלוטין, כלפי חוץ מקרינים העסקים כרגיל. אני ממליצה בחום, סלח לה, אם היא עברה את מה שאני עוברת, אני מרחמת על שניכם. אם הזוגיות שלכם היתה טובה והיא מתחרטת, למה לשבור את הכלים? אתם כבר לא ילדים, נסו לגשר על הפערים בינכם, אני בטוחה שתצליחו, אני מאוד מקווה בשבילכם שתחזרו לחיים הנורמליים ותוך כדי זאת אולי גם לי זה יצליח ואם למי מכם יש עצה גם בשבילי אשמח לשמוע.

seeyou

New member
כרגע בעלך מתעלם ממנך כמעט לחלוטין

לנקמה של הגבר יש הרבה צורות ניזכרתי בסרט הנקמה עם אנטוני קווין וקבין קוסטנר(1990) זאת גם דרך לנקמה. אפילו יותר קשה מאשר הגרושים עצמם. כמה זמן נמשכה המעידה שלך? לפני כמה זמן? אני מניח שאת צריכה לקחת בחשבון גרושים אפילו שאת עדיין אוהבת אותו. אני מבין את הכאב שלו..."היינו החברים הכי טובים בעולם, דוגמא ומופת לכל חברינו"... מסיפורים בנט אני מבין שנשים סלחניות יותר מאשר הגברים

המשבר

אבל הנקמה הזאת פוגעת גם בו, הוא לא יכול להחליט מה לעשות עם עצמו, הצעתי לו לקבל עזרה ביחד או לבד והוא לא מסכים, שומר הכל בבטן. הסיפור שלי היה לפני יותר משנתיים, נמשך כמה חודשים, נפגשנו רק פעם אחת ולא קרה ביננו כלום, הקשר היה דרך מיילים בלבד, קשר שידענו שנינו שהוא בלתי אפשרי. המצחיק או העצוב אני כבר לא יודעת איך להגדיר זאת זה שאחרי שהתגלה הכל והיה פיצוץ, היו לנו תקופות נהדרות, אבל לא לאורך זמן, הנתק הנוכחי נמשך כבר יותר מחצי שנה. אני חושבת שהוא פוחד מגירושים יותר ממני, הוא ממש לא מסתדר לבד. גם עכשיו הוא נעזר בי לכל מה שהוא צריך, מלבד זוגיות.

seeyou

New member
אז המצב לא אבוד-../images/Emo140.gif

האם החברים יודעים על המצב? צריך הרבה סבלנות מצידך, בלי דרישות בלי שאלות מיותרות בקשר למצב שביניהם או לעתידכם. להיות נשים זה אומר לך משהוא? קצת טקט. ליבוש הולם-סקסי קצת... האם אתם עדיין יושנים באותה מיטה? ולרוב לדבר עם ידיים....קצת נגיעות על ידו,כתף שלו-סתם כאילו דרך הגב. ... איך אמר הרצל אם תרצו זאת לא אגדה...

אני מקווה

אף אחד לא יודע, סבלנות, אני מתגעגעת אליו, באמת שאין לי ולא היו לי שום דרישות, להיפך, לו היו המון דרישות ומולאו לשביעות רצונו, הוא הודה בזה. אנחנו מזמן לא ישנים יחד ונושא הידיים, ניסיתי בהתחלה, ז"א בהתחלה של הנתק האחרון, הוא כאילו נרתע ואז פחדתי להמשיך. האמת אין לי כבר שום רעיונות בקיצור כבר לא יודעת מה לעשות.

seeyou

New member
עם השנים למדתי דבר חשוב

כאשר אישה רוצה בגבר היא תמצא את הדרך.... אפילו שנדרש זמן ו "מאמצים" כול זה בתנאי שהיא אישה ולא רק נקבה. תעשו טיולים של כמה ימים,רצוי באוניה, בחברת חברים, על מנת ליצור אווירת פיוס ,קירבה.... ושוב נושא הידיים...זה אמור להיות "כאילו" דרך הגב....ולא בצורה ישירה.

בגידה

נראה שאתה עדיין אוהב את אשתך וסך הכל יש לכם חיי נישואים טובים, ממש חבל לזרוק הכל בגלל מעידה רצינית מאוד של אשתך, אתה אומר שקשה לך לסלוח, מציעה לך לקחת פסק זמן, ואולי רק אולי (למרות שאנשים כאן יתנגדו) - להחזיר לה באותה מטבע!!!. אבל לא למהר לפרק את החבילה, גירושים הם צעד אחרון צעד כמעט בלתי הפיך, אתה פשוט צריך פסק זמן כדי לחשוב טוב טוב מה בכוונתך לעשות.

י ו ע צ ת

New member
אכן גרושים זה לא הפיתרון

כשקורה כזה מקרה הוא מחייב את שניכם לבדוק מה קרה. למה ניצרה אפשרות שמישהו מבינכם הפעם זו היא ,ואולי גם לך זו היתה אפשרות אבל ויתרת,החליט לצאת מהמחויבות הזוגית . מה קרה בקשר שלכם שזרק את רעייתך החוצה. מה היא ניסתה להשיג שם במים הגנובים שמתקו לה שלא התאפשר לה במסגרת חייכם המשותפים. אתה מציין שאתה גבר נאה ויש לך משרה בכירה ,זה אומר שהערכתך העצמית מאוד גבוהה ,ואפילו אולי נוצר בך הרושם שאתה ראוי אולי גם לנשים אחרות אולם ויתרת על האפשרות . משהו בקשר שלכם לא היה מספיק מושך את שניכם להיות בו עד תום. חוסר היכולת שלך כיום להיות איתה בקשר טוב מצביע לע אכזבה עמוקה הרבה מעבר לבגידה. משהו שציפית במערכת הלך לאיבוד. ואולי מה שהלך לאיבוד זה בעצם הקשר עצמו . הרגישות הזאת להבין מה חסר לבן הזוג שלי ועל מה אני מוכן לוותר אפילו שתכונותי כאלה מצויינות . ואולי משרה ויופי זה לא מה שחסר לקשר שלכם. אולי עוד דברים שלא חשבתם עליהם בכלל. זה הזמן להתחיל לפתוח את העניין .לפרק את הטעון ברור . זוהי הזדמנות טובה לאוורר את האורוות לקראת אביב טוב יותר וזה אפשרי !

בגידה זה ענין יחסי

יש נסיבות בהן אין הבגידה מעידה דבר וחצי דבר על היחס לבן הזוג ומקורה בתחושה אישית פנימית. למשל לאחר 20 שנות נישואין תמצא לא מעט מקרים של תחושת החמצה ונסיון לאחוז בריגוש בטרם הגוף מזדקן ומתבלה. מה שעומד כעת במבחן הזוגיות ביניכם היא החברות, הכנות והקבלה איש את חולשותיו של האחר כאשר המטרה היא להפיק לקחים ומסקנות לעתיד ולא בהכרח לשפוט ולהעניש. 20 שנות נישואים נפלאים (לפחות בעיניך) אנין נזרקות לפח סתם כך. אופצית הגירושין קיימת תמיד אבל היא לא חייבת להיות ראשונה או היחידה.

י ו ע צ ת

New member
למה זה קורה?

תחושת ההחמצה של הבגרות המתקרבת או הנעורים הנעלמים הם בדרך כלל מיצוי לא נכון של התקופה שעברתם עד כה. משברים מסוג זה נובעים תמיד על רקע של תסכוטלים קודמים ש"מעירים" את הצורך לחיות חיים מלאים . גברים אטו נשים שבוגדים בגילים מבוגרים לאחר שנות נישואים ארוכותך מדווחים במחקרים על חוסר מיצוי פנימי ועולם נישואין שלא נתן מענה הולם לצרכים קודמים . לשמחתינו המקרים האלה לא נפוצים במיוחד. זוגות החיים חיים שלמים ומגוונים ונותנים מרחבי מחייה הולמים איש איש לעולמו לא נקלעים למצבים כאלה . המדובר הוא ביחסי בלבד ולא בספציפי. הכי נכון הוא לתת מרחב מחיה נכון,להיפגש בזמנים מתוכננים ,ולאפשר לבן הזוג להיות הוא עצמו במערכת זוגית . לא קל אבל אפשרי. כל טוב.

לאן נעלם הבחור שהתחיל את השרשור

האם אין לו מה להגיב אחרי כל מה שנכתב פה? הייתי רוצה לשמוע את תגובתו.

למעלה