מה עושים?

omni96

New member
מה עושים?

טוב כדאי שהכל ילך קל אני אכתוב פה שאלון קצרצר על מה שעושים בקרוב בקשר למפגשים: האם את\ה מגיע לקיסריה לתחרות? האם את\ה רוצה מפגש פורום נוסף בחופש? -אם כן איפה? -ומתי? האם את\ה מתכוון להגיע לסוף סוף רוק 4(מי שלא יודע מזה שלא יגיב)? האם את\ה מתכוון לבקר את החבר'ס מכפר יונאש מכמורת בזמן הקרוב? -אם כן מתי? האם יש לך בית ריק בקרוב ואת\ה רוצה שיבואו חברים מהפורום? -אם כן מתי יש לך בית ריק? האם את\ה נוסע\ת לאילת בקרוב? -אם כן מתי? -האם ארגנת כבר את הנסיעה? --אם כן איך את\ה מגיע\ה? --ואיפה את\ה מתכוונים לישון?

omni96

New member
אני ותכתבו גם אתם

האם את\ה מגיע לקיסריה לתחרות? יש מצב תלוי בכסף ואם יהיו הסעות האם את\ה רוצה מפגש פורום נוסף בחופש? כן -אם כן איפה? ת"א -ומתי? באוגוסט האם את\ה מתכוון להגיע לסוף סוף רוק 4(מי שלא יודע מזה שלא יגיב)? כן :) האם את\ה מתכוון לבקר את החבר'ס מכפר יונאש מכמורת בזמן הקרוב? ברור -אם כן מתי? 13 או 14 לחודש הזה האם יש לך בית ריק בקרוב ואת\ה רוצה שיבואו חברים מהפורום? כן -אם כן מתי יש לך בית ריק? אוגוסט האם את\ה נוסע\ת לאילת בקרוב? אולי

holly shit

New member
אוף אנשים..

כבר אי אפשר לפתוח הודעה בלי לדחוף איזה שאלון לשם?! טוב רק בגלל שזה למפגש.. האם את\ה מגיע לקיסריה לתחרות?לא האם את\ה רוצה מפגש פורום נוסף בחופש?כן -אם כן איפה?נראה לי שבת"א זה סבבה -ומתי?אני יכולה כמעט בכל זמן האם את\ה מתכוון להגיע לסוף סוף רוק 4(מי שלא יודע מזה שלא יגיב)?מה זה? האם את\ה מתכוון לבקר את החבר'ס מכפר יונאש מכמורת בזמן הקרוב? -אם כן מתי? האם יש לך בית ריק בקרוב ואת\ה רוצה שיבואו חברים מהפורום?הלוואי -אם כן מתי יש לך בית ריק?אין לי האם את\ה נוסע\ת לאילת בקרוב?אולי -אם כן מתי?בלה -האם ארגנת כבר את הנסיעה?בלה --אם כן איך את\ה מגיע\ה?לה --ואיפה את\ה מתכוונים לישון?לה --בעעע

omni96

New member
:)

ככה זה הכי מסודר !!! וסוף סוף רוק 4 זו מסיבה של האסילום באזור אבן יהודה או משו כזה

BiAAcH

New member
בעע

האם את\ה מגיע לקיסריה לתחרות? אובקורס... האם את\ה רוצה מפגש פורום נוסף בחופש? בטח!! -אם כן איפה? נראה לי שכרגיל, בת"א... -ומתי? כל הזמן!! האם את\ה מתכוון להגיע לסוף סוף רוק 4(מי שלא יודע מזה שלא יגיב)? לא... בטח שכן!! אני מיחצ"ן לשם!! האם את\ה מתכוון לבקר את החבר'ס מכפר יונאש מכמורת בזמן הקרוב? לא, סתם הומואים... -אם כן מתי? אמרתי שלא!! האם יש לך בית ריק בקרוב ואת\ה רוצה שיבואו חברים מהפורום? אני יכול לרוקן אותו... -אם כן מתי יש לך בית ריק? מתי שאני ארצה... האם את\ה נוסע\ת לאילת בקרוב? לא יודע... -אם כן מתי?בטח באוגוסט -האם ארגנת כבר את הנסיעה? לא --אם כן איך את\ה מגיע\ה? אוטובוס --ואיפה את\ה מתכוונים לישון? אצל
, סתם, לא יודע...

Jackass Girl

New member
../images/Emo58.gif טוב אני....

חירבה האם את\ה מגיע לקיסריה לתחרות? לא האם את\ה רוצה מפגש פורום נוסף בחופש? ברור! לא כולם יכולים להגיע לקיסריה אז נעשה עוד אחד שכולם יוכלו להגיע -אם כן איפה? ת"א -ומתי? לוידעת..אני יכולה כמעט כל הזמן... האם את\ה מתכוון להגיע לסוף סוף רוק 4(מי שלא יודע מזה שלא יגיב)? לא האם את\ה מתכוון לבקר את החבר'ס מכפר יונאש מכמורת בזמן הקרוב? חחח מי יודע -אם כן מתי? אמרתי שאני לא יודעת האם יש לך בית ריק בקרוב ואת\ה רוצה שיבואו חברים מהפורום? הלוואי והיה לי בית ריק כוסומו... -אם כן מתי יש לך בית ריק? אמרתי שהלוואי שהיה לי בית ריק! משמע, אין לי! האם את\ה נוסע\ת לאילת בקרוב? אולי -אם כן מתי? לא יודעת!
-האם ארגנת כבר את הנסיעה? לא --אם כן איך את\ה מגיע\ה? אוטובוס --ואיפה את\ה מתכוונים לישון? אכסניה\מלון

the chuckumucku of doom!!

האם את\ה מגיע לקיסריה לתחרות? לא האם את\ה רוצה מפגש פורום נוסף בחופש? סבבה! -אם כן איפה? ת"א נשמע לי טוב -ומתי? בערך בסוף החודש הזה נשמע לי אחלה האם את\ה מתכוון להגיע לסוף סוף רוק 4(מי שלא יודע מזה שלא יגיב)? בטח!! האם את\ה מתכוון לבקר את החבר'ס מכפר יונאש מכמורת בזמן הקרוב? הם גרים 2 מטר ממני.. -אם כן מתי? אני יודע.. כשיצא.. האם יש לך בית ריק בקרוב ואת\ה רוצה שיבואו חברים מהפורום? אם היתה לי אגורה על כל פעם שהיה לי בית ריק אז היתה לי אגורה -אם כן מתי יש לך בית ריק? האם את\ה נוסע\ת לאילת בקרוב? אולי לך תדע.. -אם כן מתי? לא בזמן הקרוב נראה לי.. -האם ארגנת כבר את הנסיעה? --אם כן איך את\ה מגיע\ה? --ואיפה את\ה מתכוונים לישון?

למעלה