מה עושים

אבידן

New member
מה עושים

ברשומה יש סינון אוטומטי. כשמנסים לעשות את הסינון בתאריך, הוא מתייחס לחלק מנתוני הרשומה (לדוגמא: אם אני מבקש את חודשי יוני, אני מקבל רק חלק מחודשי יוני.) חייב להיות לזה הסבר.

שואלים כמו שצריך...

איך ביצעת את הסינון ? מה ביקשת בסינון האוטומטי ? צרף קובץ, דוגמא ניתן לעשות זאת בעזרת עמודת עזר שתבודד את החודש מהתאריך (month).

מיכאל אבידן

Active member
מנהל
ולא פחות חשוב . . .../images/Emo43.gif

ממשיכים את השרשור, שהיה מקפיץ את כל האשכול הקודם לראש הדף הראשון כל עוד לא עברו 72 שעות מרגע הצגת השאלה הראשונה.

אבידן

New member
הנה עמודת הדוגמא, ותודה על ההבהרה

כשאני במצב סינון אוטומטי אני בוחר ב"מותאם אישית" בוחר ב"שווה" כותב ממול "*/06/*" הוא מסנן רק חלק מהנתונים ולא מתייחס לחלק האחר שגם אותו הוא צריך לכלול

כל התאים

בעמודה מעוצבים כ"תאריך" או כ"טקסט" או "כללי" או שחלק ככה וחלק ככה?

אבידן

New member
ניסיתי את כל אחד מהעיצובים ובכל זאת

לא מצליח לסנן חלק מהנתונים

אמיר ל

New member
פתרון

מה שעשיתי: 1. כדי להפוך את התאריך שהיו בפורמט תאריך לטקסט בפורמט תאריך, יצרתי על העמודה הרלוונטית בעמודה סמוכה את הפונקציה Text, כשהפורמט של הטקסט הוא dd/mm/yyyy (פורמט של תאריך). 2. העתקתי את התאים והדבקתי לעמודה הרלוונטית עם הסינון, כשאני משתמש בהדבקה מיוחדת של ערכים בלבד. 3. מחקתי את עמודת העזר. 4. הפעלתי את הסינון שעבד מצוין. מצ"ב הקובץ המתוקן.
, אמיר.

אבידן

New member
מצטער. ניסיתי ולא הבנתי את ההסבר

אמיר שלום אני שמח שיש פתרון. אבל בבקשה תסביר למי שפחות מבין. אם תוכל לרשום את הפונקציה..

maec

New member
מתוך העזרה:

תווים כלליים ואופרטורי השוואה אשר מסתמכים על מיקומי תווים: פותח, מסיים או מכיל, יפעלו רק כשמדובר בערכי טקסט, אך לא עם נתונים נומריים ב-Microsoft Excel.

למעלה