מה עושים ?

• פותח הנושא nara
  • פורסם בתאריך

nara

New member
מה עושים ?

היי היתי עם בחור בן 19 3 חודשים אני אהבתי אותו עד הסוף .היתי מוכנה לשכב איתו . אבל מישהו הכניס לו לראש שאני קטנה מידי (17). ואף על פי שנפרדנו אני עדיין אוהבת אותו אל תגידו לי להילחם בלב ולשכוח אותו כי זה כ``כ כואב שאין סיכוי - כבר ניסיתי .אז מה לעשות? אין סיכוי שהוא יחזור אלי - לפחות לא כרגע אולי בעוד שנה כשגם אני אתגייס . אז מה לעשות? לחכות לו או להמשיך בסטוצים עד שאמצא אהבה חדשה....

*g99

New member
שאלה:

אם הוא לא יחזור אלייך,לפי מה שאת רושמת, אז איזו אפשרות נישארה??? תתקדמי,אין דרך אחרת... ומי אמר שלשכב זה הכל??? יש דברים יותר יפים באהבה,גם בגיל הזה,תתפלאי!

קודם כל תכאבי

תכאבי תני לכאב להשתלט ואל תתנגדי לו תני לכאב לטהר לך את כל הגוף כמו גל של אש ומים שעוברים בגוף ומורידים את כל הישן בכדי שלחדש יהיה מקום לצמוח גם החורף הקר והקשה קיים בשביל לאפשר לאביב להגיע ולהכל לצמוח ככה גם הכאב והצער הם החורף שממנו יצמחו ניצנים חדשים של אביב... מקווה שעזרתי לך אוהב תמיד בלוז..

angelgirl

New member
רק תרוץ

NARA יש לי חדשות בשבילך דבר ראשון הבחור הזה שאת כל כך אוהבת השתמש בגיל שלך כתרוץ כדי להיפרד ממך אך כנראה הסיבה האמיתית שמורה אצלו כשהיתי בת 17 ואני בת 19 עכשיו בחורים בני 19 נראו לי ילדים החבר האחרון שלי היה בן 25 כך שזה רק מראה שגיל לא ממש משנה . את גם מציינת שאהבת אותו אבל את לא כותבת שהוא אהב אותך בחזרה . קרה לי מקרה דומה מאוד לשלך רק שהתרוץ שלו היה מרחק הוא מהצפון ואני מהמרכז אבל אם ממש רוצים תמיד אפשר להתגבר על זה . בכל אופן תמשיכי הלאה אני יודעת שזה קשה גם אני עדיין אוהבת את אותו הבחור מהצפון למרות שהיו לי כבר חברים אחריו אבל הוא תמיד ישאר THE ONLY ONE.

ב א ר י

New member
נארה ידידתי...

כולם כבר אמרו לך הכל.... לי מה שנשאר לומר זה פשוט,תלמדי מהפעם הזו לפעם הבאה שתהיה יותר קלה. תמשיכי הלאה יש עוד הרבה אהבות על היקום הזה. ולפי דעתי הפרש הגילאים בין 19 ל-17 איננו כה גדול שהוא היה צריך להיפרד ממך,הוא חיפש סיבה זה הכל,עיזבי ושכחי אותו. בארי

למעלה