מה עושים...?

KONFUZ

New member
מה עושים...?

כשהשעה שלוש לפנות בוקר. כשהמחשבות דופקות בראש. כשאי אפשר להרדם. כשאי אפשר לישון... קונפוז~(עייף ולא נרדם)

ה-שונית

New member
ואללה?!?

כבר בוקר?? אז זה הזמן ללכת לישון (אולי הפעם לא אפספס את ארוחת ערב ;-)) לילה טוב שונית (שיום אצלה הוא לילה ולילה הוא יום)

ה-שונית

New member
ורגע לפני שאלך....

אם תוכל לענות לי על השאלה הבאה, תבטיח ששנתי תהיה באמת ערבה: מדוע מכל הפורומים שבסביבה, בחרת להתנחל דווקא כאן? הלוא הינך רווק אינטלגנטי, רגיש, מוכשר, מקצועי, שאפתן יפה תואר וכו` ובנקל יכולת למצוא חבורה עם פחות שריטות ושקים כבדים מאד מאיתנו... שונית (שהגלגלים אצלה לא מפסיקים לפעול גם כשהיא מאד עייפה)

קימבאל

New member
בתשובה לשאלתך....

תודה על המחמאות!! איזה כיף לשמוע.... הערת אגב - בין כל שמות התואר שבחרת לייחס לי יש שניים שלא נכונים (לפחות כרגע - יש על מה לעבוד...). עכשיו, אני נכנסתי לכאן בהתחלה כי חיפשתי קשר (לא בהכרח מיני) עם מישהי אינטיליגנטית ואסתטית שכבר חוותה נישואים ויש לה ילדים כך ששום ``שעון מתקתק`` לא יכתיב באופן מודע, או לא מודע, את מהלך הקשר שלנו. כמובן שמיד קיבלתי קיתונות של רותחין מחלק מחברי/ות הפורום (טוב למה לא להודות על האמת -רק מחברות) שהיו בטוחות,כנראה, שאני מחפש זיון ותו לא.כך או כך התחלתי לדבר עם אנשים כאן ונהיניתי אז נשארתי. קימבאל נ.ב. מה גרם לך לחשוב שאני יפה תואר?

taltallim

New member
אחחחחחח......

מילים כדורבנות - קימבאל!!! (מה זה לעזאזל קימבאל???) ומשום מה משוכנעת שאותם אנשים שכה אתה נהנה לדבר עימם... הם (הן) אותן חברות....(??!!) תלתלים (שיש לה ילדה לגדל...) נ.ב. אוריאנה עשי טובה לעצמך... ולנו תני להם להחנק מהרעל של עצמם שלא ידגדג לך אפילו את הקצה של הקצה... זוג מגעילים ודוחים שכמותם!!!

את הקצה של מה?

של האף? יש לי דווקא אף מאד רגיש, מצטערת. אבל אולי בעצם הבעיה, שנעשיתי אטומה לריח של ג`וקים ובכלל התרגלתי לרמשים. אללי.

taltallim

New member
לדעתי ...

את צריכה לעלות בסולם הפילוגנטי תתחילי כבר להתעסק עם יונקים ורצוי מהזן העילאי (גורילות, שימפנזים, אורנגוטנגים....) והכי טוב - בני אדם שלא דומים ואף לא מזכירים לא בצורתם, לא ברייחם ובוודאי שלא בתכונותיהם האחרות מיני שרצים ורמשים - שלא נדע!!! תלתלים (שדווקא התכוונה לקצה של משהו אחר... אך מטעמי צניעות - נמנעה)

קימבאל

New member
סחתיין אחותי!!!!!!!!!

``הסולם הפילוגנטי`` - סוף סוף מישהו שיודע קצת על אבולוציה וסיסטמטיקה!! את בעלת עבר זואולוגי? קימבאל

taltallim

New member
תגיד....

מכירה אותך מאיפ`שהו??? (אחי????) וכן בעלת עבר זאולוגי ביולוגי בקטריולוגי ווירולוגי... מספיק??? וזה בתור מוכרת ספרים!!! אז ה- אוהרה... עוד לא אמרת!!!! תלתלים (שמופתעת לגלות על התרחבות המשפחה...)

קימבאל

New member
כל מה שחסר....

הוא שתתעסקי גם עם פריונים ואז עברך יהיה מושלם קימבאל

taltallim

New member
עברי...

לרוע המזל - ממש לא מושלם אבל ככה אני - ממש לא מושלמת. ואיך זה... שתגובותיך תמיד בשני חלקים??? תלתלים (שלא זוכרת אם אי פעם קראה את קיפלינג...)

קימבאל

New member
חלקים היא...

...שלפעמים אני קורא תגובה או הודעה יותר מפעם אחת ובכל פעם צצה לי תגובה אחרת. ואם קראת את ``ספר הג`ונגל`` אז קראת את קיפלינג. קימבאל

taltallim

New member
אז זהו...

שאף פעם לא קראתי אותו!!! תלתלים (שמעריכה - מאד... מחשבות שניות...)

קימבאל

New member
קימבאל זה ע``ש קימבאל אוהארה

שהוא דמות ספרותית שאת, בתוקף עיסוקך, בטוח מכירה ואם לא אני אזכיר לך ותראי שאת מכירה קימבאל

למעלה