מה עושים?

נונה

New member
מה עושים?

החלום שלי הוא ללמוד לרקוד סלסה, הקצב הזה מקפיץ אותי בכל פעם שאני שומעת. הבעיה היא שבעלי לא מעוניין בכלל ללכת איתי. ניסיתי פעם ללכת לחוג במועדון כושר שבו אני מתאמנת, מאד נהנתי בריקודי השורות אבל כשהתחילו ריקודי זוגות, מאד הביכה אותי הסיטואציה כי לא היה לי בן זוג ופשוט יצאתי משם מיד (ולא בגלל איך שאני ניראת כי אני דוקא ניראת טוב)אלא שזה פשוט מביך אותי. באזור המגורים שלי יש דוקא כמה חוגים לסלסה-מתחילים אבל אני לא מסוגלת ללכת לבד ואין לי ידידים שרוצים ללמוד. מה עושים?

jennie 00

New member
../images/Emo103.gifלפי דעתי......

תכירי אנשים שלומדים שם...(אלא אם כן זה מפריע לבעלך או משהו) או שתגררי את בעלך או את אחד הידידים שלך...

XUXA141

New member
זה יכול להיות בעיה.

גם מהקטע של אם תמצאי ידיד לרקוד איתו, אולי בן הזוג יקנא ולא ירגיש בנוח כשאת רוקדת עם גברים והוא נשאר לבד, או שבכלל את יוצאת בלעדיו? לשמחתי בן זוגי נדבק ממני והיום רוקד כמוני ( בעיקר סלסה ורואדה, את השורות הוא משאיר לי..). אולי תנסי להדביק אותו בכל זאת? זה די ממכר כשמתחילים...

משהו שהרבה עושים..

אם ממש לא תמצאי אף אחד ולא תצליחי לגרור איתך אף אחד אז מה שאני מציע.. תלכי לבד למועדון סלסה ופשוט תמצאי בן זוג שילמד איתך.. זה ממש לא קשה בד"כ אם לא מוצאים בלימוד אז המדריך או המדריכה מוצאים לך מישהו.. אמממ כרגע זה הפתרון היחידי שעולה לי..

XUXA141

New member
הבעיה היא שיש בני זוג שלא אוהבים

שהבן זוג שלהם יוצא לבד, ועוד לרקוד עם אחרים.. וסלסה זה ריקוד שמחייב לגעת די קרוב באנשים אחרים... לכן עדיף לנסות לשכנע את בן הזוג בכל זאת לנסות..

כן אני יודע../images/Emo4.gif

לכן אמרתי שאם היא ממש ממש לא תצליח לגרור אף אחד והיא עדיין תרצה ללמוד ולרקוד אז שתדבר עם הבן זוג שלה ושתלך..

נונה

New member
המשך

קודם כל תודה לכל התגובות והעצות. לפני כשנתיים הצלחתי לשכנע את בעלי ללכת איתי לחוג והוא באמת ניסה אבל ממש לא התחבר ולא הצליח בכלל להסתדר עם הצעדים. עכשיו הוא כבר בכלל לא רוצה לנסות ואין לו בעיה שאלך לבד. הבעיה היא איתי, כמו שסיפרתי מאוד מביך אותי לעמוד ולחכות שמישהו יפנה אלי ולכן יצאתי מהמקום. עכשיו אני סתם תקועה עם הרצון ללמוד.

נונה

New member
אני לא חלי

ראיתי שבכרטיס האישי שלי מופיע משום מה שמה של בחורה בשם חלי עם כל הפרטים האישיים שלה. אז זאת לא אני, צריך כנראה לתקן.

jennie 00

New member
אז רגע הבעיה שלך לא כ"כ מסובכת...

כי סך הכול לבעלך לא מפריע ולך יש רצון אז מה הקטע ברוב המועדונים(אני חושבת) יש לימוד לפני ההרקדה ושם תוכלי ללמוד או אם תרצי ללכת לחוג וזה... אבל שטויות אני ממש לא מבינה מה הקושי פה?!

XUXA141

New member
אני יודעת שלפחות בפוקוס..

יש בדרך כלל עודף גדול של גברים, כך שבשיעור תמיד יהיו בנים פנויים וגם אחר כך.

למעלה