מה עושים

anat30g

New member
מה עושים

כשרע ומעצבן בעבודה שעובדים מחוץ לבית... יש מקום מפלט - הולכים הביתה... ומה אני עושה כשאני צריכה "דייייייייי" מהעבודה והיא בבית... לאיזה מקום מפלט אני יכולה ללכת????

ממממ....

אולי החוצה
אולי קחי את עצמך קצת לטייל , קני לעצמך משהו לפירגון אישי... צאי עם חברה טובה שמזמן לא פגשת ...נוחי קצת ואני בטוחה שתרגישי טוב יותר

missB

New member
קחי יום חופש

ותעשי משהו כיפי. אם יש לך אפשרות, מצטרפת לעצתה של שרוני, צאי לטייל קחי חברה ותעשו חיים. אבל אפילו אם לא, מספיק שאת מגדירה לעצמך שהיום את ביום חופש ולא נוגעת/חושבת/מתעסקת בשום דבר שקשור לעבודה.

anat30g

New member
קצת נרגעתי - אבל

זאת שאלה עקרונית... באמת לאן הולכים? לבזבז כסף??? היה לי לקוח (בעצם הוא עוד לא היה לקוח, הוא היה בגדר הצעת מחיר) שהציע לי פרוייקט גדול - עם כסף טוב. נסעתי אליו, נפגשתי איתו מספר פעמים, דברתי איתו בטלפון המון פעמים, כל הזמן היו לו שינויים ואני שיניתי כל הזמן את ההצעות שלי בהתאם... ואז היום בבוקר הוא מתקשר לומר לי שהוא החליט לוותר על הפרוייקט לגמרי ולכן הוא לא צריך אותי. אמרתי יפה תודה והתחשק לי לצעוק עד השמים... ביליתי שבועות בניסיון לתפוס אותו, בזבזתי כסף על ביביסיטר כשנסעתי לפגוש אותו, שלא לדבר על עלויות הנסיעה ובסוף - נדה!

miki49

New member
כך זה כשאתה עצמי על תקחי ללב ענת

זה יקרא לך שוב אל תחשבי שכאשר את נותנת הצעת מחיר, זהו כבר יש לך עבודה ביד. קרא לי לא פעם ולא פעמיים מקרים כאלו גם נסעתי עד ללקוח זמן שיחות טלפון וכו'.. ובסוף הלקוח מתחרת אין מה לעשות תמשיכי הלאה.

missB

New member
דברים כאלה קורים

וצריך ללמוד לא לקחת ללב. אני אישית עוד לא ממש למדתי ואני כל פעם נפגעת מסירובים ולוקחת הכל קשה. גם לי היה לפני כשבועיים איזה משהו שנראה ממש מבטיח והיה בעל פוטנציאל לפריצה גדולה עבורי. ופתאום הם התחרטו וירדו מהכל. כמובן שלקחתי את זה קשה ולקח לי כמה ימים להרגע מהעניין.

anat30g

New member
לא נפגעתי - התעצבנתי

התעצבנתי על בזבוז הזמן שלי והכסף שהוצאתי... כמובן שגם על העבודה שכמעט כמעט היתה ביד (לפחות אני מתנחמת בזה שהיא לא ביד של אף אחד אחר, כי הפרוייקט כולו בוטל)... מאחר ואני לא חברה שלו, לא לקחתי את זה אישית - אישית אני נפגעת רק מאנשים שחשובים לי.

drorvar

New member
ביטול פרויקט

ההקבלה של שכירים זה שהם מתראיינים להרבה מקומות עבודה עד שמוצאים וגם אחכ לא מקבלים כל מה שרוצים מעבר לכך החוכמה זה להנות גם מהתהליך של הפני קבלת הפרויקט כמו לשבת בבתי קפה עם הלקוחות או להכיר יותר לעומק את החברה ואנשיה לקוח שלא מעוניין היום יכול להתעניין במשהו אחר מחר ושיהיה הרבה בהצלחה דרור

למעלה