מה עושים?

קאריני21

New member
מה עושים?

מה עושים שיחד עם אכזבה ... מרגישים בדידות נוראית?

ניקולי

New member
מה עושים??

ובכן בדרך כלל אכזבה מביאה עימה מועקה כזאת, בדידות, עצב..זה ברור אכזבה אינו דבר קל אינו דבר שניתן לעבור עליו בשתיקה.. זה כואב מבפנים.. אך סה"כ הזמן מרפא את הפצעים זה יעבור.. ספרי לנו מה גרם לך לאכזבה..?

קאריני21

New member
אכזבה.

אומרים שהזמן ירפא את שלו ... אבל אצלי ... עבר כל כך הרבה זמן ואני לא מאושרת. אני מאוכזבת. מהכל. הייתה לי אהבה ... ונגמרה בצורה די קשה. ואני חושבת שאני כבר לא מסוגלת לאהוב יותר. אחרי חצי שנה שהייתי לבד ניסיתי קשר חדש וזה לא עבד. להפך זה די הרס אותי. אבל למדתי לא לקחת דברים קשים. ניסיתי לא להפגע. ברחתי מהקשר הזה. אבל יש לי מאין הרגשה שאני לא מסוגלת לאהוב יותר. אני מאוכזבת. אני פוגשת בחורים חדשים והם לא עושים לי את זה. אף אחד מהם. אף אחד לא עושה לי את ה"קליק" הזה. מאוכזבת. מרגישה בדידות .... בצורה שקשה לי לתאר. אני בחורה צעירה ... למה אני צריכה להרגיש כך?
אני מתה מגעגועים לאהבה שלי. זה אוכל אותי מבפנים.

ניקולי

New member
את צודקת

כך אומרים שהזמן ירפא את הפצעים. אני לא יודעת מה בדיוק הסיפור שלך עם האהבה שלך, כן את עדין כ"כ צעירה ואם את מאוכזבת בכלל מהחיים משמע עוברים עלייך ימים מאוד מאוד קשים..בכל אופן אני כאן שתפי אותי ואעזור לך בשמחה.. העיקר לא לאבד תקווה היי חזקה שלך ניקול*

קאריני21

New member
כן, קשים מאוד!

אני מנסה לא לאבד תקווה. אבל איפשהו באיזשהו מקום ... כן איבדתי אותה. אני רוצה להאמין אבל לא יכולה. ניסיתי להאמין אבל זה לא קורה. אומרים שאני תקועה על אהבה אחרת אבל אני מנסה להגיד שזה לא נכון. ניסיתי אהבה אחרת ...ניסיתי לצאת עם בחורים אחרים אבל זה לא קרה. הלב לא עובד עליי ולא על אף אחד. לא מצליחה להתאהב מחדש. ממשיכה לאהוב את אותו בחור. קשה לי לתאר. אבל באמת שאני אוהבת אותו. בגלל זה חרא לי, ואני מאוכזבת ומרגישה בדידות עמוקה. מאין חלל ריק בפנים.

שלום קארין

מצטערת לשמוע שכואב לך ואת מרגישה בדידות. אכן בדר"כ אכזבה הולכת עם כל התחושות השליליות כולל בדידות. מניסיון חיים אני יכולה לומר לך בוודאות את אכן בתקופה קשה בגלל פגיעה מאהבה אבל דעי לך שכל הכחיים לפנייך ואת עוד תכירי את האהבה המיוחדת שלך, ואז את תראי שהחיוך יעלה על שפתייך במחשבה שכמה חשבת שאין כבר מחר מרוב כאב ועצב. אני הייתי מציעה לך לקחת פסק זמן בכלל מחברים (גברים) כרגע עיזבי את נושא ההכרות כיוון שה"פצע" עדיין טרי ואת באמת כנראה עדיין לא בנויה לבניית קשר חדש. תהני מהחברים/ות שלך תבלי תהני ולמשיכי לחיות בהנאה ואת תראי שהדברים באים. הנה היום יש לי חבר שאני מאוד אוהבת הכרתי אותו בדרך לא דרך (ברשת) ומי היה מאמין ששוב אוהב ושוב ארגיש נפלא כל כך. שולחת לך
ולו אם יעזור במעט.

קאריני21

New member
לירח אחת ../images/Emo13.gif

שמחה לשמוע שטוב לך. באמת, מכל ה
!! אחרי הפרידה מאותו בחור (שהיה ב - 21.10.02) לקחתי הפסקה מבנים בערך חצי שנה. מה גם שנכנסתי לדיכאון די עמוק. אחרי חצי שנה התחלתי לצאת עם בחור ... היינו חודש יחד ... אך הרגשתי ש ... אין אהבה. לא הצלחתי להתאהב. הוא לא עשה לי את זה. הוא היה נראה טוב , טוב מאוד אפילו, אבל היופי כנראה לא שיחק אצלי משחק. לא היה לי קליק. לא היה את הניצוץ, את הלהט, את התשוקה. אני מיואשת.
תודה על הכל מתוקה

ניקולי

New member
קארני אני יודעת?

עכשיו כשאני חושבת על זה. לכל אחד/ת מאיתנו היתה אכזבה באהבה.. היו מקרים של כמעט חתונה ופירדה ונכון זה כאב וכאב אף מאוד..היה קשה מאוד לאחות את השברים אך הנה הזמן עבר חלף ואנשים חזרו להיות מה שהיו לפני. כן במערכת יחסים שהינה טובה בעיקר באהבה..קשה מאוד לשכוח את הרגעים של הביחד הזכרונות נשארים והזמן עובר וחולף לו בלא להיות ביחד עם אהבה שהיתה אני חושבת בכל זאת שכל זה עבודה פסיכולוגית. תראי את צעירה מאוד כל החיים עוד לפנייך.. תנסי להפריד בין העבר שלך לעתיד ולהווה.. תנסי בכל כוחך להאמין, ותראי שהכל יסתדר

קאריני21

New member
תודה ניקולי

ניקולי, תודה
תאמיני לי שאני מנסה. הייתי תקופה אחת מאוד מדורדרת .... אני עכשיו עוד במצב מאוד טוב ... אבל אני פסימית מעט. כאילו הרגשה של "נמאס לי" הרגשה של "לא רוצה כלום". הרגשה די מעיקה.

Tinky

New member
לדעתי

לפני שמתחילים אהבה חדשה קשר חדש צריכים להיות במאה אחוז בטוחים שלא נשאר שום רגש כלפי אהבה ישנה ואת כן מסוגלת לאהוב פשוט תני לעצמך זמן

TALI TALI 30

New member
לכל סוף רע יש התחלה חדשה../images/Emo24.gif

|שלום לך קאריני חמודה אני מבינה את הכאב שלך ואיין אחד בעולם שלא עובר את אותו משבר אני יכולה לרשום לך כל כך הרבה דברים וזה לא יעזור כי אני יודעת כשאוהבים קשה להבין גם לי אמרו תראי אחד הולך בא דבר יותר טוב מנסיון שלי זה נכון גם אני הייתי בגילך וגם לי היו אהבות וניגמרו אבל היתה לי אהבה אחת גדולה שנימשכה 6 שנים וניגמרה היה קשה נכון אבל לאט לאט הפצע מגליד וגם אני אמרתי את אותו מישפט אהבתי אותו אבל אצלי זה היה שונה אני החלטתי שהוא לא בשבילי וחתכתי ממש אחריי שנה היתחתנתי והאמת שהנשואים שלי ניגנמרו אחריי 9 שנים מה שאני מנסה להגיד לך זה שתמיד דבר טוב ניגמר ולפעמים גם עדיף שיגמר אבל תראי דלת ניסגרת ודלת ניפתחת לא עכשיו יבוא יום ותגידי אייך אייך אהבתי אותו ותאמיני לי תמיד תישאר לך פינה מיוחדת בשבילו את לא חייבת לשכוח אבל בבקשה מימך תיסתכלי על החיים קדימה אני כאן בשבילך תמיד שיהייה לך רק טוב TALI TALI 30

Tinky

New member
מחפשים דברים

כשאני מתאכזבת ממשהו או ממישהו וזה קורה לי בזמן אחרון די הרבה אני מנסה למצוא דבר מה שיגרום לי את ההיפך כמו לעזור למישהו זר בלי לצפות ממנו לתמורה או לעשות משהו שאני מאוד אוהבת אפילו אם זה לבד!!! לי זה עוזר!

קאריני21

New member
תודה לכולכן ../images/Emo24.gif

האמת היא שאני בחורה מאוד רגישה וישנם דברים שכנראה לקחתי קשה. אני משתדלת לא לקחת דברים קשה כיום אבל אני לא יודעת להסביר את זה... משהו אוכל אותי מבפנים. קשה לי להסביר מה מציק לי. אבל משהו אכן מציק לי ... הלוואי הלוואי וידעתי מה ... והלוואי שיכולתי לפתור זאת

TALI TALI 30

New member
בוקר טוב קאריני../images/Emo42.gif

|בוקר טוב מה שלומך?. מקווה שהיום קצת יותר טוב חמודה כל מה שמציק לך תוציאי בשביל זה אנחנו כאן וזה שאת רגישה לפעמים זה טוב זה אומר שגם לךיש
רחב ואת גם לוקחת ללב ואת רגישה לפעמים זה משפיע עלינו והלב שלנו כואב אבל תישמעי לי תחייכי|
והכול יהייה טוב שיר בשבילך היום היום הזה ממש אני כבר לא עצוב כל כך אני כבר לא עצוב כל כך אני יודע היום היום אני אולי נירגש אני אוהב פתאום לחיות היום אולי אני נרגש אתה שומע היום תן לנו לחיות היום מהתחלה תן לנו מהתחלה ועד הסוף ואז תראה אייך שאני הולך יפה בתלם והולך והולך והולך והולך
שיר של שרית חדד יום טוב

קאריני21

New member
אויי ../images/Emo13.gif

תודה מתוקה... על הכל. בדרך כלל אני מנסה לא לחשוב על זה שכואב לי. ומי כמוני יודעת שלכתוב שירים זה מעט משחרר. אני כנראה בתקופת בדידות שכזו. לא יודעת. מתסכל משהו. גם אני כתבתי שיר ... לו יכולתי להגיד לך עד כמה אני מתגעגעת אליך בין כה וכה לא היית מבין. מעולם לא הבנת כמה אהבתי גדולה מעולם לא ניחשת עד כמה האהבה שלי אליך תמשך. והאהבה נמשכת ונמשכת לא דועכת אך הגעגועים אוכלים אותי מכרסמים אותי מבפנים הלב שלי פצוע ולו לו רק ידעת כמה החיבוק שלך היה עוזר לי כעת כמה המגע שלך היה מרפא כאבים שסחבתי כל כך הרבה זמן לו רק ידעת כמה אור מרפא יש בתוכך היית יודע שאתה התרופה שלי. התרופה שלי לאושר. לעיתים אין לי מילים שיכולות לתאר את הרגשתי בלעדיך לעיתים איני יודעת איך אני עוד חיה כשאינך לצידי. לו רק ידעת כמה אני אוהבת אותך גם אתמול, גם היום, גם מחר גם לנצח. ** נכתב להוא שאהב אותי באמת... **

Tinky

New member
לפעמים

לפעמים אנחנו לא יודעים מה גורם לעצבות לפעמים זה הכל ביחד ואנחנו מנסים למצוא מזה משהו אחד ולא מצליחים! חמודה אל תתרכזי למה את עצובה ורע לך תתרכזי איך את יוצאת מהמצב הזה? כשאת קוראת ספר רע או רואה סרט שלא כל כך אוהבת מה את עושה אז? מעבירה ערוץ? מחליפה ספר? תנסי לעשות את אותו הדבר גם עכשיו! תישני אווירה תצאי לשישי שבת לאן שהוא אפילו לבד תעשי משהו שלא עשית הרבה זמן תתיקשרי למישהו שלא דיברת איתו/ה שנים!!! לי זה עוזר תיפתחי לך דף חדש בסר החיים שלך דף לבן וחלק כמו שלג שעדיין אף אחד לא דרך בתוכו וכל מה שרואים זה לבןואת ורק את יכולה להחליט איפה לדרוך ואיפה לא! איך להתחיל ללכת על השלג שלך במעגלים או ישר או אולי בזיגז!! תינסי זה כיף! אני מאכלת לך המון אושר פנימי! המון אור ושמחה ולפעמים גם עצבות זה טוב אבל אל תישכחי..... כל פעם שאנחנו מחייכים משהו טוב קורה בעולם באהבה טינקי

קאריני21

New member
תודה טינקי ../images/Emo24.gif

אני משתדלת. באמת. קשה ... לפעמים לא קורה...אבל משתדלת. תודה מכל ה -
קארין.

למעלה