מה עושים?

מה עושים?

טוב, זה סיפור ארוך ולא אשטח אותו כאן במלואו (אלא אם יהיה צורך בפרטים נוספים מעמיקים יותר). התקציר יהיה כזה: הכרנו לפני קצת יותר מ-4 שנים. היתה התאהבות מוחלטת מיידית מצד שנינו, משהו שלא חשבתי שיכול לקרות, בטח לא לי. והנה, זה קרה, בלי שתכננתי. התאהבתי עד כלות, הוא הסעיר את כל חושי, היה תמיד ברוחי, ברוחי ובדמי. כל נסיעה אליו (הוא גר בעיר אחרת) או כל זמן לפני שהוא היה אמור להגיע אלי היה מלווה בפרפרים אמיתיים, כאלה שלא הרגשתי אף פעם, גם לא במערכת היחסים המצויינת מלאת החום והאהבה שהיתה לי לפניו. מפה לשם, כנראה שהרבה היה בדמיון שלי - הוא היה כמו שרציתי בפנטזיה רק כשהוא היה על הבמה (הוא שר ומנגן), מן אידיאל רחוק כזה, כמו הערצה עיוורת לזמר שאני לא מכירה. אבל בחיים האמיתים, לא על הבמה, הוא היה אחרת לגמרי - כל מילות האהבה שהוא ידע לשיר כל כך יפה יצאו עקום כשהוא היה איתי. הוא לא אדם חם, ואני מספיק בוגרת כדי להבין שיש אנשים שפחות מראים, שפחות מונחים ע"י האמוציות שלהם כמוני, שפועלת מתוך דחפים אמוציונליים לפעמים, שגורמים לי לעשות מעשים שלא רבים היו עושים. אבל אני לא יכולתילחיות איתו לאורך זמן. עם כל ההערצה והאהבה שלי אליו - לא הייתי מוכנה לעשות את הויתור הזה - הוא לא היה מסוגל לתת לי מה שאני צריכה, ולא כי הוא לא אוהב, אלא כי הוא אוהב ורואה קודם כל את עצמו ורק אח,כ מתפנה להקשיב לסביבה, וגם אז לא ממש מצליח להתחבר. הצד הריגשי שלו לא היה מפותח, בלשון המעטה. (גם אחרים שמבינים במוסיקה אמרו לו שהוא לא נשמע אמיתי בשירים שלו, כאילו זה לא יוצא לו מהלב, אלא מהראש). בכל מקרה - עזבתי, כי לא יכולתי עוד. עזבתי... וגם חזרתי. והוא חזר. ככה 9 פעמים במשך 4 שנים. דבר לא נורמלי לכל הדעות. יש שיגידו שזו מוכרחה להיות אהבה אם חזרנו כל כך הרבה פעמים, ויש, כמוני, שיגידו שזו מן אובססיה לא ברורה כזאת. בפעם האחרונה שהיינו יחד אפילו הלכנו לטיפול (בהצעתו!), אבל כמובן שהוא עזב אחרי 3 פעמים בערך, כי הוא הרגיש שמנסים לשנות אותו. כלומר - הוא ציפה שרק אני אשתנה ואלמד לקבל אותו כמו שהוא בלי לנסות לשפר את עצמו. וזה לא היה מקובל עלי. אני המשכתי בטיפול, גם כדי שאם אחליט להפרד - יהיה לי גב. ואכן - לפני כשלושה שבועות נפרדתי ממנו, החלטה הגיונית הפעם, ולא פרידה שבאה מתוך ריב כמו בתשע הפעמים הקודמות. ואני שלמה איתה ויודעת שהוא לא האדם הנכון לי, ואני הרבה יותר רגועה בלעדיו ולא במתח התמידי הזה שהיה כשהייתי איתו. הוא ניסה לשלוח לי הודעות טקסט בהן אמר שהוא הבין שאני האחת והחידה, שהוא יעשה הכל כדי להשתנות ושהוא רוצה לעבור לגור איתי (משום מה הוא חשב שזה יהיה הפתרון לרוב הבעיות - המרחק הפיזי שיצטמצם). אבל אני כבר איבדתי אמון. אמרתי לעצמי ולו שאם זה כל פעם נפל על אותו דבר בדיוק - כנראה שזה לא יעבוד אף פעם. ואני באמת מאמינה בזה. אז למה, אחרי שהוא כבר סוף סוך הפסיק עם ההודעות האלה - אני פתאום מרגישה צורך עז להתקשר ולוודא שאנחנו בסדר?שהוא מבין את המעשה ושזה הדבר הנכון לשנינו? מה זה הצורך הזה שלי לדעת שהוא שם (למרות שתמיד טענתי שזה הדבר שהוא הכי לא עושה - לא שם בשבילי...)? אני עדיין בטיפול, והיועצת תומכת בפרידה, היא גם חושבת שהוא לא בשבילי וגם אני. אז למה בכל זאת ואיך יוצאים מהאובססיה הזאת? סליחה על האורך, פשוט צריכה לפרוק ולנסות להבין את עצמי...

צחוק הגורל.....

בדיוק שניה אחרי שכתבתי את ההודעה הארוכה הזאת, בדקתי אי-מייל ו...נחשו מה? אי מייל ממנו שאומר שהוא מגיע אלי מחר (הסילבסטר, כמובן) ולא משנה מה. ואז מהקורה? ברור שאני מתעצבנת ושואלת את עצמי למה הוא לא מפסיק עם כל ההודעות האלה... סתירה פנימית, קונפליקט.. הרי מקודם כתבתי שאני כן רוצה איפשהוא שהוא ימשיך עם זה... מה יהיה איתי? מה לעשות? לומר לו שלא יבוא כי יש לי תכניות? (אולי, אני עוד לא בטוחה, אבל אפילו?)... מרגישה כמו ילדה קטנה ולא יודעת מה לעשות. רעיונות למישהו?...?

האלי

New member
שאלוהים יעזור...

אחרי הפעם הראשונה ששכבתי עם מי שלימים היתה אשתי והיום היא גרושתי, אמרתי לעצמי בלב: "שאלוהים יעזור לי, שלא אתקע עם האישה הזו לכל החיים". אז אם את רוצה הנישואים שלי, או שהם הוכחה שאין אלוהים, או שלאלוהים לא בא פשוט לעזור לי. כל מה שאני רוצה להגיד לך זה רק: "אם את יודעת את כל מה שאת יודעת, תדאגי לא להתחתן איתו. ואצל נשים זה יותר מסובך, כשהן מתחילות לשמוע את התקתוק של השעון הביולוגי הן מפחדות לאחר את הרכבת (גם עלזה יש לי מה להגיד, אבל לא כאן ועכשיו)... אז אולי עדיף שכבר עכשיו תמצאי לך מישהו שאפשר לבנות איתו זוגיות יותר בריאה ומאוזנת? מה דעתך? שלך, האלי.

דפנה43

New member
כמה מפתה....

ממש כמו שחינכו אותנו בסיפורים ובאגדות.....קשיים, מאבקים ובסופן אהבות סוערות....והנה פתאם אנחנו מוצאות לנו משהו("דפוק" מספיק)כדי לשתף איתנו פעולה ובמקום אירוע חד פעמי אנחנו מקבלות את השבלונה הזו לתמיד..... ברור לחלוטין שפלונטרים מהסוג הזה אינם משתחררים כל זמן שתהיו ביחד זה יהיה מצב הענינים ולעניות דעתי רק עוצמת האהבה תלך ותדעך וככל שהיא תדעך עוצמת הכאב וההתשה ילכו ויתעצמו. אז עכשיו....בדיוק ברגע זה תבחרי....את יודעת הכל....והכל שלך....ואת,כפי הנראה, תבחרי במה שהכי מתאים לך עכשיו! שתהיה לך שנה טובה!

אויש...

את כל כך צודקת... הרומנטיות הבלתי נלאית הזאת, הצורך בריגושים ובסערות, אבל גם בשקט, השלווה והכי חשוב - הביטחון.. ואם אין את הביטחון הזה, ואם אין את האמון הזה שהוא יהיה שם כשאני כל כך צריכה אותו, אותו אמון שיגרום לי לעשות הכל בשבילו - אז מה הטעם? יודעת את זה, ובכל זאת יש שם משהו שלא נותן לי מנוח.. אולי זה הבטוח, הנוח, הלדעת שלא משנה כמה קשה הקשר - הוא שם, קיים. אולי זה הזמן להתבגר, ולהשלים עם זה שאני לא רוצה להיות איפה שלא טוב לי. וזה כנראה מה שאני מנסה לעשות. הלוואי שאני אצליח ולא אתן לעצמי להישבר, שההיגיון יהיה זה שינחה אותי כל הזמן... הלוואי...

levia1

New member
תברחי

מהמקום שבו את נמצאת - את לא יכולה בשום פנים לדעת מה צופן לך העתיד. לפי התיאור שלך - ונסיוני - זה רע . רע. רע. ואל תתנו לרגעי הבדידות לבלבל אותך. תצאי מהבי. אל תחכה לו. תוציאי אותו מן החיים שלך - הוא לא טוב לך.

freesia

New member
רוצה או לא רוצה?

כשעושים נקיון יסודי קודם כל אוספים את כל האשפה וזורקים. יש מקרים שמתלבטים לזרוק או לא? יש התלבטות? תזרקי, תחליפי אי מייל, טלפון אם צריך ותפסיקי להתלבט או שבעצם את עוד רוצה אותו- תשדרי מסר כפול תקבלי בלבול בריבוע אז תשכחי מהכל ותתני לעוזרת לנקות בשבילך!

למעלה