מה עושים?

חורזת באהבה

Well-known member
מנהל
ממשכים לקנות ולהנות?
או ... ?
יכול להיות שהחלבה תהיה נגועה בסלמונלה ואף אחד בישראל לא ידע?
"לכאורה כן", אומר הגורם. "אני בספק אם משרד הבריאות שולח לשם פקחים כדי לבדוק מה קורה במפעל, אלא נלקחות דגימות מדי פעם, שזה ממש לא אותו הדבר כמו פיקוח הדוק ויומיומי. לכן ראוי שתהיה שקיפות מלאה מול הצרכנים בישראל".

boriska1

Well-known member
ממשכים לקנות ולהנות?
או ... ?
יכול להיות שהחלבה תהיה נגועה בסלמונלה ואף אחד בישראל לא ידע?
"לכאורה כן", אומר הגורם. "אני בספק אם משרד הבריאות שולח לשם פקחים כדי לבדוק מה קורה במפעל, אלא נלקחות דגימות מדי פעם, שזה ממש לא אותו הדבר כמו פיקוח הדוק ויומיומי. לכן ראוי שתהיה שקיפות מלאה מול הצרכנים בישראל".
כיוון שהקב"ה נתן לנו AI , קל מאוד לנו , לפי התמונה של הברקוד/האריזה, לקבל כל מידע שנרצה. הכל בקלות , בלחיצת כפתור וכמה שאלות הבהרה. אלה מתוחכמים מאוד, כל התמונות שלהם לא בצד הברקוד. רק אריזה אחת, של 5 קילו רואים את הברקוד.
והנה:
מה שיש לך זה טחינה "בארכה" (Baraka) – מותג טחינה מאוד נפוץ.

מקור הייצור:​

• בארכה היא טחינה שמיוצרת בשכם (Nablus), ברשות הפלסטינית.
  • המפעל נקרא לעיתים Al-Burj / Baraka Tahina והוא אחד היצואנים הגדולים ביותר של טחינה פלסטינית לשוק הישראלי והעולמי.
  • בגלל שאין ליצרנים פלסטינים ארגון GS1 עצמאי, הברקודים שלהם רשומים דרך GS1 Switzerland, ולכן מופיעה קידומת 762.
והנה על טחינה אל ארז:

• ברקוד: 7290001216705
  • תיאור: טחינה מעודנת באריזת בקבוק לחיץ, נוחה לשימוש.
  • מחיר לדוגמה: רמי לוי אונליין, במחיר של 12.50 ש"ח ליחידה. CHP+6רמי לוי - קניות אונליין+6
729=ישראל

נערך לאחרונה ב:

חורזת באהבה

Well-known member
מנהל
כיוון שהקב"ה נתן לנו AI , קל מאוד לנו , לפי התמונה של הברקוד/האריזה, לקבל כל מידע שנרצה. הכל בקלות , בלחיצת כפתור וכמה שאלות הבהרה. אלה מתוחכמים מאוד, כל התמונות שלהם לא בצד הברקוד. רק אריזה אחת, של 5 קילו רואים את הברקוד.
והנה:
מה שיש לך זה טחינה "בארכה" (Baraka) – מותג טחינה מאוד נפוץ.

מקור הייצור:​

• בארכה היא טחינה שמיוצרת בשכם (Nablus), ברשות הפלסטינית.
  • המפעל נקרא לעיתים Al-Burj / Baraka Tahina והוא אחד היצואנים הגדולים ביותר של טחינה פלסטינית לשוק הישראלי והעולמי.
  • בגלל שאין ליצרנים פלסטינים ארגון GS1 עצמאי, הברקודים שלהם רשומים דרך GS1 Switzerland, ולכן מופיעה קידומת 762.
והנה על טחינה אל ארז:

• ברקוד: 7290001216705
  • תיאור: טחינה מעודנת באריזת בקבוק לחיץ, נוחה לשימוש.
  • מחיר לדוגמה: רמי לוי אונליין, במחיר של 12.50 ש"ח ליחידה. CHP+6רמי לוי - קניות אונליין+6
729=ישראל
קנתי טחינה של אחווה ביוחננוף, ב9.90. אל תהיה פרייאר B-)

ריקי זו אני

Well-known member
אני, אישית, לא נוהגת לבקר במפעלים שמוכרים לי את המזון שאני מכניסה לפה. בטח שלא מזון מיובא..., אבל אני יודעת למשל שיש תרבות מסויימת, ויש שינויי תרבות שחודרים בקצב כזה או אחר למזון שלנו.
פעם כשקנינו מנה פלאפל בפיתה... היו המוכרים משרתים את הלקוחות גרובי כפפות חד"פ?
כיום במגזר היהודי לא יעלה על דעת משהו להכין פלאפל ביד חשופה... כמו האדון או הגברת ממעדנית הגבינות/נקניק במרכול... עניין של שיגרה.
וצה הדרישות בשכם?, ג'נין או טול כרם??? לא יודעת... גם לא יודעת אם חש להםמשרד בריאות פעיל...
ואני יודעת שאני וכשמותי משתמשיםבנייו טואלט לניגוב התחת... ואני יודעת שאני שוטפת את הידיים במים וסבון אחרי... ואני יודעת שכך למדתי את צאצאי... וכו'.
ואני גם מודעת לכך שבמגזר נוהגים אחרת...

למעלה