מה עושים?

פילפולה

New member
מה עושים?

מה עושים אחרי 3.5 שנים של יחד?
מה עושים אחרי שגילית ש3 שנים חיית בשקר?
מה עושים כשאת מתחילה להבין שאת מושכת אליך גברים שרוצים אותך בכל מחיר ומוכנים להשתמש בכל תחבולה, שקר או אלימות בשביל זה?

איך מתחילים משהו חדש?
איך מתחילים עם מישהו חדש?
איך מתחילים להאמין במישהו?
או למישהו?

עכשיו אני בבעיה.
בדרך כלל אחרי זוגיות לוקחת לי שנה עד שאני מתחילה לצאת עם בחור חדש ואז זה נמשך לקשר.
אני לא עושה ריבאונדים או סטוצים. אני פשוט.... נהנית מהזמן.
ועכשיו... עכשיו אני אבודה ופגועה. וממש בא לי לצאת לדייטים-אבל אני גם יודעת בתוכי שאני לא מוכנה. אז אני חיה בריב פנימי שלא נגמר.
וזהו.
הייתי צריכה לפרוק את זה למישהו שלא מכיר אותי...

פיל
איך מתחילים מהתחלה?

Shamy

New member
את נשמעת בסערה

למה 3 שנים של שקר? ונרגעים ופועלים באיטיות וזהירות...

את אף פעם לא באמת מתחילה מהתחלה - ואולי זו הטעות המתסכלת

כשהעניינים עוד טריים המחשבות הרצות הן שאין אנרגיות "להתחיל שוב" את אותו הדבר.
עד שלמדנו להכיר מישהו ועד שהוא למד להכיר אותנו.
נדמה לנו שהוא היחידי שמכיר את כל היציאות הכי הזויות שלנו ושרק הוא על פני כדור הארץ היה מסוגל
להכיל אותן.
ואם זה לא מספיק, במהלך ההתאוששות רצות מחשבות על איך לעזאזל משהו יותר טוב מזה אמור להגיע.
יש נטייה לשכוח שזה נגמר מסיבה מסויימת.
זמן. זמן הוא התרופה הכי טובה ועד שהוא יעשה את שלו את צריכה להעסיק את עצמך, לקחת פרויקטים חדשים, לשנות דברים, לייצר עניין והסחת דעת סוחפת ממה שהיו שלוש שנים שלא "מתחילים" אחריהן מהתחלה אלא ממשיכים, חזקים יותר וחכמים יותר.
&nbsp
בהצלחה.

פילפולה

New member
תודה לכולם על התגובות

השקר היה כלכלי-הוא טען שהוא עובד בעבודות שונות ויש לו בעיות עם מס הכנסה וכו' וגרם לי להלוות כספים ולא לעבוד בידיעה מוחלטת שהוא משקר. שהוא לא עובד ומכניס אותי לביצה כלכלית.
לא ברור למה הוא שיקר. כי אהבתי אותו לא פחות כשהוא עבד כרוחץ מכוניות וכבעל חברה-אבל כנראה שזה מעיד על אופי...
אני יודעת שזמן זה מה שדרוש כדי להמשיך הלאה.
אבל אולי בגלל השקר הגדול הזה-בא לי להמשיך מהר יותר.
&nbsp
כרגע בכל מקרה מבחינה כלכלית ומבחינת זמן פנוי-אין לי כח לדייטים.
והחיים שלי בשינוי ממש גדול עכשיו- החלטתי על הפסקה בלימודים, אני משנה עבודה, לעבור לגור לבד.
הרבה שינוי ואולי הרצון בדייטים זה בשביל קצת קלילות בחיים. אבל לא נורא. כרגע אני ישנה אצל חבר טוב שמשמש לי כמו מסיבת פיז'מות בלתי נגמרת

&nbsp
פיל
הכל לטובה וכל השטות הזו....

&nbsp

Shamy

New member
מה שלומך היום?

מקווה שקצת יותר טוב

את תמיד מוזמנת להיות בצל קורתנו ולשאול ולהתייעץ וגם סתם לפרוק, משתדלים לא לשפוט (אני יודעת שאני משתדלת שלא
)

מזמינה אותך להצטרף לשרשור ההתפקדות ואולי קצת להציג את עצמך לשאר החברים שנוכל ככה ליצור קומונה חברתית נעימה יותר

שתהיה לך שנה טובה!

supersonic777

New member
לא חשדת כל הזמן הזה ולא שאלת,"למה אתה צריך הלוואה"?למשל...

מי נותן כספים מבלי לדעת לאן הולך?!
האהבה עיוורת,אבל לא עד כדי כך ערפול חושים...!

פילפולה

New member
ידעתי [או חשבתי שידעתי] לאן הלך הכסף ולמה הוא יועד

בפועל-זה היה חלק מהשקר שהוא טווה.
בכל מקרה זה פחות משנה לי עכשיו-עכשיו אני עם הפנים קדימה ולב מחלים.
&nbsp
פיל
בנזין לא שיקרו

Shamy

New member
בוא לא נשפוט

מה שהיה היה , לא בוכים על חלב שנשפך , מנסים לאסוף את השברים ולהתמודד עם מה שהמציאות מביאה ולומדים מלקחים וטעויות ופשוט לא חוזרים עליהם אח"כ...
&nbsp
&nbsp
לשפוט לא עושה טוב לאף אחד..

supersonic777

New member
ממש לא שופט!אם לי היתה מישהי שמבקשת כל פעם הלוואה...

כן הייתי שואל אותה שאלות...

Shamy

New member
קשה , קשה מאוד איתך..

~דופקת תראש במקלדת מייאוש~

לתת לגוף להחלים, יקירתי

קפיצה חדשה למשהו חדש תהיה בעוכריך. את צריכה פסק זמן בעיקר כדי להשיב לעצמך את האמון במין הגברי

שלום

קשר לאדם אהוב הוא טבעי וחיוני. ככל שמכירים אדם, את אופיו ואת התנהגותו הטבעית, לומדים כמה כדאי לסמוך עליו. כשמוצאים אדם מתאים באופי, אוהבים אותו ויוצרים אתו קשר. המקום הטוב ליצור קשרים הוא מסגרות, בעיקר מסגרות שמעניינות אותנו כמו חוגים, מועדונים חברתיים ולימודים. קשר צריך לפתח ולקרב לאט, בעדינות ובהדרגה ולהשקיע בו באהבה בגלל רצון אמתי לשמח ולא באופן מלאכותי כדי לשכנע. אז הקשר יותר יציב.
&nbsp
&nbsp

למעלה