מה עושים???

dora58

New member
מה עושים???

כששומעים מחברים שהאקס במצב לא טוב? אבוד, מרגיש חנוק, ובעיקר מרגיש שהוא חייב חופש אבל לא יכול כי יש לו התחייבויות (לימודים, עבודה וכו') אז ככה..נפרדנו לפני חמישה חודשים זה היה קשה וכואב אבל גם להיות ביחד היה כבר בלתי אפשרי...היינו שנה ביחד. במהלכה נפרדנו מלא פעמים. הוא עדיין מאוד חשוב לי אבל כבר לא בקטע רומנטי, אני רוצה שיהיו לו חיים טובים ,מאושרים ומספקים ואני דואגת לו נורא כי אני יודעת שהפרידה הייתה נורא קשה לו וכואכ לי לשמוע שהוא במצב עדין גם אם עכשיו זה כבר לא קשור לפרידה. הייתי רוצה להקל עליו לעטוף אותו ובעיקר לתת לו חיבוק ענק אבל אני יודעת שיהיו לזה השלכות וזה יכול לבלבל גם אותי וגם אותו ואני מבינה שאולי זה תהליך שהוא צריך לעבור עם עצמו כמו שאני עוברת עכשיו בלעדיו..אבל קשה לי עם המחשבה שרע לו. כי אני יודעת שזה גורם לו להתכנס בתוך עצמו והראש שלו בטח מלא במחשבות אין סוף והוא בטח רוצה רק שקט. אנחנו לא בקשר אבל אני דואגת.. אבל אני מבינה שלהרים טלפון ולשאול לשלומו יכול גם להזיק...מה עושים?

תחפשי איפה המצב שלו והבעיות שלו פוגשות אותך

למה את דואגת במקום לחזק, לבטוח ולהאמין בו? האם גם את ככה כשלא טוב? רוצה לברוח? איפה גדלת בתהליך שעברת עם עצמך? למה שזה לא יקרה לא? האם את רואה אותו עובר תהליך כזה ומאושר בלעדיך? עם עצמו?
&nbsp
מתי את צריכה חיבוק? מתי את מתכנסת בתוך עצמך? האם יש לך דרך לעשות עם הפתרונות הרגילים שלך כדי להשתפר?
&nbsp
את יכולה פשוט לחשוב על זה, וגם להגיד לו שאת סולחת ומבקשת סליחה או כל דבר שיחזק אותו ויעשה אותך שלמה יותר עם הפרידה-בלי להגיד לו כלל בטלפון או במציאות. פשוט לחזור על זה עד שהנושא פחות מציק אצלך.

anesthesi

New member
מצטרף למה שאמרו

בנוסף אם יש דאגה ממשית לשלומו - לפנות להורים שלו או משהו כזה.
אבל אם את לא רוצה לחזור אליו, תמשיכי הלאה, ותני לו להמשיך הלאה.
את לא צריכה להתעדכן מה קורה איתו, לא צריכה להיות מעורבת בחיים שלו.
במיוחד אם הוא עדיין לא התגבר. מעורבות תזיק, ואת לא מעוניינת להזיק, נכון?

שלום

אשר לתת אהבה לאדם בדרכים שונות, לאו דווקא בקרבה זוגית. חשוב לתת דאגה ועזרה, במלים כנות ובמעשים כנים. טבעי לאהוב אדם שהיה אתנו בקשר, ואין בזה רע.
&nbsp

ברגע שנ]רדת ממנו - זה לא עניינך

כל התערבות שלך לא תעזור.
&nbsp
אם את רוצה לחזור - יופי.
אם את קוצה לעזור - תעלמי מחייו. גם אם את דואגת. זה הענין של לחשוב עליו ולא עלייך.
הוא לא הראשון ולא האחרון שנפרד וקשה לו - הוא יתגבר. שלא יהיה לך ספק, יקח יותר זמן או פחות - הוא יתגבר.
אם תתערבי, תפריעי לו.

אני מאוד מבינה את ההרגשה שלך אבל אני חושבת

שאם תצרי איתו קשר, ולא משנה איך או מה תגידי, זה רק יפגע בו כי זה יגדיל את התקווה שלו שתחזרו.
&nbsp
תני לזמן לעשות את שלו, הוא יתגבר על זה כמו כולם.

dora58

New member
סה לה וי...

החלטתי לא לעשות כלום בנידון..אין מה לעשות אי אפשר לתקן הכל גם אם רוצים ואולי גם לא צריך..ואולי אני סתם מגזימה כי אני חרדתית בסופו של דבר כולם ממשיכים הלאה..תודה רבה על העצות :)

למעלה