מה עושים?

מה עושים?

לא יודעת מה לעשות אני מכורה כל יום חייבת לשבת בצאט זה לוקח ממני זמן יקר של לימודים ועבודה ומוריד את התפוקות שלי מה עושים????????

היי חתולונת בוקר טוב...../images/Emo24.gif

ברוכה הבאה למרות שיש לי הרגשה שהיית פה כבר פעם לא? אם כך ברוכה השבה אני ואת וכולנו פה באותה סירה האינטרנט למעשה הורס לי כל חלקה טובה בחיים ובסוף אני נשארת בודדה עוד יותר ממקודם אי אפשר כנראה להילחם בזה בזבנג וגמרנו צריך כנראה להגיע קודם לשורש הבעיה - למה בורחים לרשת ולנסות לאט לאט צעד צעד להפחית שעות גלישה אני לא מאופסת על הבוקר נחזור אליך יותר מאוחר.... בוקר טוב ושיהיה לכולם יום נפלא

amiak

New member
שלום חתולה...

קודם כל ברוכה הבאה. אין בדיוק איזה מסלול שצריך לעבור, אבל מומלץ לחשוב למה את חייבת לשבת בצ´אט. מה יקרה אם לא תשבי?
עמיה

עמיה חמודה בוקר טוב../images/Emo24.gif

אני כל כך שמחה שחזרת אלינו באופן קבוע היית כל כך חסרה פה כשלא היית מה נשמע איתך ועם ההתמכרות? קחי חיבוק חזק אגב מה שלום קיטי פרימונט? חהחהחהחה היא נעלמה לחלוטין?

amiak

New member
היי מאדאם...

ההתמכרות עדיין פה. יש לה ups&downs ונקווה שיהיה טוב. קיטי פרשה לה זמנית לניקוי ראש קל, אולי היא תחזור, לא לכאן, אבל לאןשהוא.
טוב לראות אותך!
עמיה

e-magine

New member
מזמן לא ראיתי אותך כאן

בגדול, את אמורה לעשות שני דברים: דבר ראשון, לחפש מהי הסיבה שאת כל כך נמשכת לעניין הזה של הצ´אט, לאילו צרכים או בעיות זה עונה לך ולנסות להתמודד איתם. השני הוא להתמודד עם ההרגל ולשנות אותו, בדרך של צימצום זמן הצ´אטים, קיצוב זמן וניסיון לעמוד בו. אם תפרטי קצת יותר אני מקווה שנוכל לענות לך יותר בהרחבה.

דובר פה על אובססיה לבדיקת אימיילים

בדיקת דואר אני שואלת את עצמי איך להיגמל מההרגל הארור הזה זה הדבר שהכי הכי מטריד אותי באינטרנט הכאב האיום שגורמת לי התיבת דואר שלי אותו אחד שאני כבר שנה שלמה מתכתבת איתו ואני סובלת עד מוות מהאהבה שלי אליו ואם יום אחד הוא לא כותב לי אני פשוט מתפרקת ואם הוא כותב סתם כמה שורות עניניות אני גם מתפוצצת ומתפרקת אבל טיפה פחות ואני שואלת את עצמי איך לצאת מההרגל המזעזע הזה ולהגיע למצב של בדיקת דואר רק פעם או פעמיים ביום? האם לעשות תרגילים לא להיכנס יום שלם? יומיים שלמים? כדי שתוכנת ההרגל תשתנה?

../images/Emo4.gif

הקטע שחוץ מזה שזה גוזל ממני זמן ומוריד תפוקות טוב לי כאן רחשתי כאן תקשורת חברים..... אני לא ממש בטוחה אם אני רוצה לשנות את הדברים..... מבולבלת.....

e-magine

New member
ברור שטוב לך

בגלל זה את כאן, אני חוזר ואומר, האינטרנט זה לקיחת תרופה בכמות מוגזמת, ללא מרשם זו לא "המחלה", חפשי את בעיית היסוד. ושוב, את לא חייבת לוותר על אינטרנט כדי להפסיק להיות מכורה, את צריכה לשלוט על הרגלי הגלישה שלך, בדיוק כמו שאכלן כפייתי לא אמור להפוך לאנורקטי אלא רק לשמור על הרגלי תזונה נכונים וסבירים (וזה כשלעצמו לא תמיד קל).

e-magine

New member
../images/Emo51.gif לך על ההודעה המאד תומכת

ומאד עוזרת שממש מתאימה לפורום שלנו ולכלליו.

למעלה