מה עושים?

marianna

New member
מה עושים?

המתבגר המתקרב לגיל 15, החליט להתייעץ איתי בבעיה העומדת בפניו. אחת הבנות הנמצאת איתו באותה קבוצה חברתית רוצה לשוחח איתו ביחידות, חששו הגדול הינו שאותה בת מתכוונת להציע לו חברות ( הפרצוף שעשה והב......עעעעעעעע הסבירו הכל). מחד הוא אינו רוצה לפגוע באותה בת או להעליבה אבל מאידך גם אינו רוצה שיווצר מצב בו הוא יאלץ להגיד "לא" תקיף והחלטי. אציין שהמתבגר הינו דיפלומט קטן ובין המנהיגים הפופלריים בשכבה. התשובה בה צוייד לעת עתה על ידי הינה: "נראה" לא מחייב, כמו-כן אמרתי לו שאני צריכה לחשוב על זה. ממתינה לעצתכם. נ.ב. - נא לא להרים גבה על כך שבנות מציעות חברות - הדבר נורמטיבי ומקובל.

AYELET1

New member
לא מרימה גבה כלל!!!!

ולא נשמע דרמטי עניין זה
הבעיה היא, אי הנעימות . אז מה שהבן יכול להגיד (אם "חששותיו" יתממשו) זה, שהוא רוצה לחשוב ולשקול את העניין, ואז שיכתוב מכתב סרוב. ואז נותרת אי הנעימות, אך לא פנים אל פנים
בהצלחה, ואנא שתפי אותנו בהמשך- מה היה תוכנה של השיחה (אם ניתן יהיה, כמובן).

גליה12

New member
לא אהבתן יותר את הימים ההם

בהן רק בנים היו צריכים ליטול יוזמה ואנחנו יכלנו לסרב (או לא) אנחנו היינו עושות את זה בלי לחשוש ובחן בלי לפגוע- ולעצם העניין- אולי הוא פשוט יכול להגיד שהוא "לא בשל לקשר" 15 זה צעיר להתחייבויות וכו´.

yalyul

New member
רוצה להיות חופשי../images/Emo121.gif

במקרה כזה בדיוק, הבן שלי אמר לנערה שהוא מאוד מחבב אותה אבל הוא לא רוצה להגביל את עצמו כרגע לחברה אחת והוא מאוד נהנה ממערכת יחסים ידידותית עם בנות. הדגש על כרגע...(לא צריך לשרוף גשרים) זו תשובה כנה - עם זאת לא מעליבה והכי חשוב לא מסבכת באי נעימות בהצלחה

AYELET1

New member
אהבנו מאד את הימים הללו ../images/Emo13.gif

היה נוח מאד, להשאיר את אי הנעימות למישהו אחר
גם עכשיו לא כ-ו-ל-נ-ו מתחילות עם בנים (נשואות וכו )
לי צורם כיום שאני שומעת בנות שנמנעות להתחיל , אם הן מעוניינות, מהסיבה שהן בנות (וקראתי מין דברים שכאלו).

למעלה