מה עושים ?

מה עושים ?

שלום לכולם, נקלעתי למצב מתסכל ואיני יודעת איך לנהוג...
שנינו גרושים עם ילדים, הכרנו לפני כחצי שנה. כבר מהדייט הראשון היה ברור שזה זה. הכל היה פשוט, כמו שרק הדבר הנכון יכול להיות. אנחנו מסתדרים היטב, גם היחסים עם הילדים ( בינינו וגם בין הילדים עצמם ) נהדרים.
יש אהבה, חום, פרגון, אנחנו מבלים יחד בתדירות של כמה פעמים בשבוע. על פניו הכל נראה מושלם עם עתיד ורוד. ובכל זאת לאחרונה אני חשה שקורה משהו ואיני מבינה מה עלי לעשות.
כבר מתחילת הקשר היה ברור שהליבידו של בן זוגי מפותח פחות מזה שלי. אני אישה מינית ואנרגטית. פעמים רבות אני היוזמת. זה התאים לו והתאים גם לי, ובכל זאת לאחרונה משהו משתנה.
אני מרגישה צורך להיות הנחשקת והמחוזרת, להרגיש שזה בא ממנו. והוא לאומת זאת לא שכב איתי כבר כמה שבועות...
כאשר העליתי את הנושא בפניו - הסביר שהוא עובר תקופה ושזה יסתדר. המצב מתסכל אותי ומתסכל אותו לראות אותי מתוסכלת.
אנחנו קרובים מאוד, אני יודעת לאורך רוב היום מה מעשיו, אנו חברים בפייסבוק, כך שאני מרגישה מעורבת בחייו. איני רואה שה"מצב" הזה שעליו הוא מדבר משפיע על תחומי חייו האחרים. על פניו הכל מתנהל כרגיל. כמובן שישנם לחצים, אך אלה הלחצים הרגילים של יום-יום, לא משהו שהשתנה או צץ לאחרונה.
מחר אנו יוצאים לבילוי משותף שאחריו אני יכולה להשאר לישון אצלו או לחזור הביתה. ואיני יודעת מה נכון יותר לעשות. אני זקוקה לקרבתו, גם אם יהיה זה רק חיבוק לפני השינה וכמובן בציפיה ליותר מזה. אך מצד שני לא רוצה לדחוק אותו לפינה ושוב להעמיד אותו במצב לא נוח כשנכנס יחדיו למיטה.
מקווה שלא יצא לי מבולבל מדי. אשמח לשמוע מה דעתכם.

newron26

New member
כמה שבועות זה לא פחות מפותח ....

תראי, לא הייתי רץ לחתונה ...

אבל כמה שבועות זה לא ליבידו פחות מפותח זה כמעט מת ... לדעתי,
אני לא יכול להעיד על כלל הגברים וגם לי יש ליבידו מפותח מאוד, אבל יש כאן פער גדול מאוד,

רוב הגברים שאני מכיר, כשנכנסים עם אישה למיטה, ויש בכלל מצב שהיא תהיה מוכנה למשהו - לא יחשבו פעמיים ויעבירו איתה את כל הלילה... ב99% מהמקרים האישה לא שמחה לשתף פעולה ...

לכן הוא יכול להיות מקסים וחבר מדהים, אבל את לא בהכרח יכולה להיות איתו לנצח ...

מריוס זכריה

Member
מנהל
שתי אפשרויות עיקריות

חשק מיני הוא נתון פחות או יותר קבוע, ששונה מאדם לאדם. נכון שמתחים יכולים להוריד הרבה מהחשק הבסיסי של אדם, ונכון שקשר חדש יכול להרים את החשק לזמן מה. אבל אם הכרת אותו בתקופה טובה שלו (כלומר, הוא לא במצב של דכאון או חרדה), בתחילת הקשר שלכם, וזה היה המצב - אז כנראה שזה זה, ויותר מזה לא יהיה.

לכן יש שתי אפשרויות עיקריות:

- או שתסכימי להיות היוזמת. זה לגיטימי. הרעיון שהגבר צריך ליזום הוא בסופו של דבר רק מוסכמה. אם טוב לך ליזום, נראה לי לא קשה להדליק גבר פיזית. לרוב הגברים יש סוויץ' לזה. אפשר לנהל חיי מין ארוכים ומספקים בצורה הזאת.

- מצד שני, אם זה לא מתאים לך, ועוקרוני בשבילך שהגבר ייזום, אז אני מעריך שלא תוכלי להיות בזוגיות טובה איתו, ומכאן המסקנה ברורה מאליה.

(יש גם אפשרויות שהוא הומוסקסואל בארון, יותר או פחות. הבעיה היא שאין שום דרך שתוכלי לעלות על זה. לא כל ההומואים מדברים כמו נשים. יש כאלה שעירים ומשופמים ועם קול גברי ועמוק. ויכול להיות שהוא עצמו לא מודע לזה.)

seeyou

New member
לאישה מינית ואנרגטית קשה להתאים לה מסגרת

שיענה לליבידו שלה(בין היתר הדרישות)

אחד הסיבות לגרושים הוא בעית הליבידו

לדעתי,מתאים לך קשרים בלי היתחיבויות לתקופות קצרות

לתקופות קצרות ה"ליבידו" של כול גבר משופר קצת יותר

יוסי

סטנגה Joe

New member
סקס ו/או יחסים

נראה לי שבתכלס תאלצי לבחור מה חשוב לך יותר - סיפוק פיסי או בחור טוב.
זה אם לא תרצי לפזול הצידה משלב מסויים.

אם הוא לא מיני או ,ממש לאיפה לומר אבל ,לא נמשך אליך לא נראה לי שמשהו עשוי לתקן זאת.

למעלה