מה עושים

כוכבה14

New member
מה עושים

בת 29 מאיזור הדרום רווקה ואני מאוד מבולבלת עם עצמי לא מוצאת את עצמי , אפילו הלכתי לאנשי מקצועיים מאמן אישי, עובדים סוציאליים וכו,,, אבל לא עוזר כלום בסופו של דבר אני באותו מצב ואני לא מצליחה להתקדם בחיים, עכשיו אפרט:
אני לא עובדת אין לי תעסוקה יש לי חרדה להתחיל לעבוד ולהתמודד בחברה , עבדתי לא מזמן במטפלת בקשישים אבל זה רק תיסכל אותי יותר גם נפשית וגם פיזית לא הרגשתי שזה מתאים אני יודעת שמגיע לי יותר טוב יש לי תעודות מקצוע מסויימות כמו מטפלת במעון יש לי ידע בסיסי במחשב ותעודת בגרות מבחינת השכלה יש לי את זה אבל כשמגיע רגע האמת לחפש עבודה זה ניתקע או שהעבודות פיזיות או במלונות או ניקיונות ניסיתי שירות לקוחות גם לא הלך מחפשים במכירות....
וגם אני מפחדת להתחיל לעבוד לבד לפחות אם היתה איתי מישהי אז היה לי יותר ביטחון .....
וככה שנים ועכשיו מובטלת בלי כסף ומצב חברתי ירוד , יש לי בקושי 2 חברות שכל אחת מתפצלת לאיזור שונה בקרוב
וזה עוד יותר מדכא אז כל היום אני בבית עם ההורים בגיל הזה ועוד לא עצמאית ..... גם שאני הולכת בשיא האומץ לראיון לא מקבלים אותי וזה עוד יותר מייאש ואני לא יודעת מה לעשות
יש לי חבר כבר שנתיים הוא טוען שהוא רציני בקשר ורוצה להתקדם והוא בעצמו יש לו עבודה עם משכורת נמוכה וגם תקוע בעבודה הזאת ומפחד לעשות שינוי , אני גם מפחדת לעזוב את העיר מגורים שלי ,אין לי ביטחון לעשות שינוי
ההורים גם משתלטים לי על הקשר ולא נותנים לי חופשיות ומחכים שאתחתן כבר והם מבואסים ממני שאני בלי עבודה ולא מתקדמת
המצב ניהיה פשוט רע ורע ואני לא יודעת איך להשתלט על זה יש עיצות? תודה.

שלום כוכבה.....

אני חושבת שאת כבר ילדה מספיק גדולה בשביל לנסות ולהעיז !!!!!!!!!!!

שבי עם עצמך לבד, תחליטי החלטות....תגדירי לך מה השאיפות שלך
שימי לך אתגרים ותעברי אחד אחד כמו גדולה...

מעטים האנשים שנולדים עם בטחון עצמי, זה משהו שבונים לאט לאט ועם הזמן
נכשלים, קמים, מעזים שוב...וכך הלאה והלאה

לא בכל דבר אנחנו מצליחים, אך לפחות אנחנו יכולים לומר לעצמנו שאנחנו מנסים
ואז מחליטים מה הכי טוב ונכון עבורינו....

יש לך בגרות שהיום זה בהחלט רק הבסיס
אבל יש לך תעודה לעבודה במעון, היום עם החוק החדש של הילדים זה נדרש ויש הרבה דרישה לעובדות
תנסי, עבודה עם ילדים זה נחמד, מאתגר....נסי!!!

לגבי הלחץ של ההורים, דברי איתם תסבירי להם שהלחץ שהם מפעילים עליך לא לעניין
והם בטח לא רוצים שתעשי דברים מתוך לחץ....
שיקבלו את המצב ויעזרו במקום להרע אותו.

בהצלחה
|מקסי|

יפעת*

New member
היי כוכבה

אין הרבה פגיעות לבטחון העצמי כמו אבטלה. את מתארת מצב לא קל, אבל כל דרך מתחילה בצעד אחד.
אולי את מנסה לתפוס יותר מדי ולכן את תקועה.
תחשבי על משהו אחד שאת רוצה להתמודד איתו, ותעסקי רק בו.
כשתתיצבי שם תבחרי משהו נוסף, ואחרי זה הכל יהיה קל יותר.

למעלה