מה עושים ?

La la la 20

New member
מה עושים ?

אני ובעלי יחד כמעט 3 שנים מתוכם שנה וחצי נשואים. התחתנו מתוך אהבה למרות היותנו הפכים גמורים.
בשנת החתונה עברנו אין ספור אסונות (תאונת דרכים, התקף לב ופיטורים) ומאות ריבים בעקבות כך, רבנו גם לפני אבל הצלחנו להתפייס.
מאז האסונות הריבים הפכו לקשים יותר, העלו התמודדויות קשות יותר ועם הדיבורים על גירושים לאט לאט התרחקנו.

לפני חודש שאלתי את בעלי למה הוא לא יוזם ביננו אף פעם יחסי מין - לטענתו קשה לו ליזום כי זה לא מרגיש לו טבעי. ליזום מרגיש לו סליזי.
הוא אמר שהוא מתנצל שזה פוגע בי והוא ינסה ליזום מעתה. עברו שבועיים וכלום לא השתנה אז שאלתי אם השיחה הקודמת נשכחה אז הפעם הוא אמר שהוא פוחד לאכזב אותי בביצועיו במיטה.
מאז ההתקף לב וגם לפני חווינו "קשיים" מדי פעם מצידו אבל אף פעם לא ויתרנו על יחסי מין (כשהם קורים הם טובים ומספקים) שאלתי אותו אם כשיש לו חשק הוא מספק את עצמו, הוא אמר שכן.
כל כך נפגעתי שלקחתי את הכרית והשמיכה שלי ועברתי לסלון, ביקשתי שלא יבוא אחרי כי אני לא רוצה לריב אתו.

לפני שבוע שאלתי אותו שוב והפעם הכנסתי את עניין המשיכה הגופנית ביננו והוא בגילוי לב לא אופייני אמר שהוא מרגיש רחוק ממני ברמה הנפשית ולכן דברים שלא הפריעו לו בעבר או שהוא יכל להתעלם מהם כמו שערות בבית שחי או שערות בבטן התחתונה מפריעים לו עכשיו והוא פחות נמשך אלי. כל כך נפגעתי שעזבתי את הבית כי הרגשתי שאם הבסיס הזה נהרס המצב שלנו ממש רע.

איו ביננו תקשורת, אין מילות חיבה, האהבה הצטמצמה ואין סקס. אין לי מאיפה להתחיל ולשקם את המערכת היחסים הזו.
חברות אמרו לי שאי קיום יחסי מין הוא סימפטום למצב הנפשי הירוד של בעלי, מפוטר, לא מוצא עבודה, ללא פרנסה מצדו ואחרי התקף לב.
אני מבינה את כל אלה אבל קשה לי אני לא מרגישה אישה, אני לא מרגישה נאהבת, נחשקת, אני מרגישה שאני חיה עם שותף בבית, אנחנו הפוכים בשעות הוא ער עד מאוחר בלילה אני עובדת כל היום ובערבים עייפה ולא מסוגלת להישאר ערה עד מאוחר. כשאני בוכה אחרי ריב הוא לא מצליח להיפטר מהכעס ולנסות לנחם אותי - הוא כועס ימים על גבי שבועות.

במוצ"ש גיליתי שאני בהריון וחזרתי הביתה.

אני כל כך מבולבלת ואני לא יודעת מה לעשות. הוא בשלו בהתנהגות האפטית והאטומה שלו. אני מרגישה בכלא של עצמי.

Alice in wonder

New member
מגלחים את ה

ומפסיקים להיעלב

סופסופ תגובה

נכונה מאישה.אני הייתי צוללן נלהב,עד-שהיא הפסיקה לגלח.
ממש לא אסטטי.מין צריך להיות קוד כול אסטטי בנות!!!!

מריוס זכריה

Member
מנהל
איזה גבר אטום!

ואיזה תרוצים עלובים יש לו להמנע מסקס: מצב נפשי ירוד (הה!), מובטל (בטח באשמתו, אם היה רוצה היה עובד), ואחרי התקף לב (כאילו דא? ביג דיל).

כל אלה שטויות, והוא אמור לא לעשות מזה עניין. הוא אמור להיות עליז, שמח ומלא מרץ, לשעשע אותך, לספק אותך מינית מיוזמתו, ולהפסיק לכעוס על כל שטות. וברור לי לגמרי שכל הריבים שלכם הם בגללו. את הקורבן בסיפור הזה.

לכן אני אומר, עכשיו שאת בהריון, זה זמן מצוין לזרוק אותו! זבל של בן אדם...

תכל'ס

היא לגמרי קורבן. היא בת 30, אישה מן היישוב בשיא תפרחתה שלשם שינוי מתפקדת מינית. ראתה גבר, אמרה וואלה. לחופה. כי ככה צריך. להקים משפחה. אבל הוא לא יוזם סקס כי זה נראה לו סליזי <גבר, כן?>, אז צריך לרדוף אחריו ולשדל אותו, והוא לא תמיד מצליח להחזיק את הלפיד בוער אז גם שם צריך לתת עבודה של מעודדת עם פונפונים, ואחרי כשלון ראשון <פיטורין> הוא מאבד עשתונות ונכנס למצבי רוח, ואחרי התקף לב יש לו מעכשיו אישור רשמי להיות נכה. ומה כולה רצתה? להיות כמו כולם? אז על זה מגיעה לה כל העגלה המקרטעת הזו <שאלה פולנית ריטורית, כן?>?

היא בת זוג, היא לא עובדת סוציאלית. נשמע שמונח לפניה מקרה סעד שהתמיכה הרגילה של 'יאללה בקטנה, יהיה בסדר' קטנה על הבחור. שלא לדבר על התכונה של צ'ארמר אמיתי להכניס את האצבע לטוסיק ולא לטפל לא בבעיות בזוגיות ולא בחובות הבעל היהודי <להזכירך סיפוק עונתה זו לא רק זכות נעימה אלא חובה של הבעל. לא סיפק את הסחורה מזה שבוע? שיגרש אותה להיות מותרת לכל אדם
>.

ויש מצב שהיא עוד בחרה את הרע במיעוטו
. אז מה יהיה עם כל הגנון הגברי הזה תגיד לי?
איפה המענטש של פעם? אכן זן נכחד.

לדעתי עדיף לו

בלעדייך.

כי בואי נראה - מאז שהתחתנתם הבחור עבר ת. דרכים, התקף לב ופוטר מעבודתו. עושה רושם שהיחסים איתך גורמים לו נזק של ממש, עד כדי סכנת חיים.

simchah

New member
כולכם חסרי לב ואת - לה לה, תנשמי עמוק

בסדר, אז הוא מובטל ועבר התקף לב ותאונת דרכים (הספיק הרבה בשלוש שנים...).
ומה זה לא מוצא עבודה? עבודות בשכר מינימום לא חסר... תלוי לאן מכוונים.. להיות בבית בטח לא משפר את המורל שלו...
אבל זה לא באמת משנה . בשורה התחתונה הוא כבר לא נמשך אלייך, והוא מעדיף את ידיו להיות לו לעזר מאשר אותך.
זה אומר המון. ואין דבר פוגע מזה לאשה נשואה . מבינה אותך לגמרי...
ואם עכשיו הוא לא נמשך, מה יהיה אחרי לידה? ואם תעלי קצת במשקל? או תצבעי את השיער למשהו שהוא לא אוהב?
וכעס שנמשך ימים ושבועות?? כל כך לא בריא... איך אפשר לחיות עם מישהו שכזה?...
אני חושבת שאת חייבת יעוץ של מישהו חיצוני ודחוף.
תתני את המתנה הזו לעצמך.
אגב - מה הוא חושב על ההריון?

Amazona

New member
למה לבעלך בכלל להשקיע אנרגיה בלזיין את אָֹלף?

בשביל יצור שעיר "אמורפי" ומחוספס - מספיק לו לגעת בעצמו

neomiad

New member
נקודה למחשבה

תנסי לשים רגע בצד את התחושות הכואבות שלך - כי זה מכאיב להרגיש דחוייה, ומעוור.
אני מניחה שבעלך עבר את התקף הלב? בהתקף לב יש כל מני תחושות גופניות, כולל אדרנלין ותחושות של דופק, לחץ בחזה וכן הלאה. הרבה פעמים אחרי התקפי לב, אנשים מתחילים לפתח סלידה ממצבים שגורמים להם להרגיש כאילו הם אוטוטו חוטפים התקף לב שוב - כולל סקס, כולל פעילות גופנית כמו לעלות במדרגות וכן הלאה. תנסי להרגיש כמה זה יכול להיות מפחיד..

אבל אני באמת חושבת שמאוד קשה לך כרגע לשקול אופציות כאלו, כי באמת יש הרבה כעס וחוסר תקשורת בינכם. עברתם המון ביחד - ת"ד והתקף לב ואבטלה?? זה המון!! ויש לזה מחיר. לאט לאט התרחקתם, כל אחד מכם מרגיש דחוי וכעוס ולא מובן ע"י האחר, והופ! פתאום זה מתבטא בתחום המיני. את רוצה שהוא ימשך אליך, הוא מעיר לך על משהו שולי שבכל מצב אחר לא היה מפריע לו, אתם כועסים ונשארים כועסים שכבעצם כל אחד מכם רוצה שוב להרגיש נחמה וקירבה מהאחר.. נקלעתם למערבולת. ועכשיו את בהריון. את רוצה שהוא יפסיק לכעוס ויתחיל להקשיב? את אומרת בעצמך שאת ב"כלא של עצמך" - כלומר גם לך יש פה את המפתח לצאת ממנו. תהיי הראשונה לוותר על הכעס ולהתחיל להכיל אותו באמפטיה אמיתית - בתקווה שתמצאי מחדש את הפרטנר שלך. אין מילה אחת במה שאת כותבת שמעידה שאת לא אוהבת אותו, אז אם לא בשביל ההריון החדש, אז בשביל זה.
ומזל טוב!

למעלה