מה עושים

Talg123

New member
מה עושים

מה עושים במצב שבו מישהי שאתה אוהב נפרדה ממך(לפני חודש בערך) ואתה לא יכול לצאת מהעניין. אני דיי תקוע ואני לא מפסיק לחשוב עלייה ואני חייב להוסיף שאין סיכוי שנחזור היא כבר לא אוהבת אותי וכבר לא טוב לה איתי. אני מנסה בכל מיני דרכים לצאת מהעניין אבל זה שב אליי כל הזמן כי בכל דבר שאני עושה אני נזכר שעשינו את זה ביחד. חוץ מזה שאני עדיין אוהב אותה מאוד.

הייתי

שם.. תאהב עצמך יותר, עשה דברים שאתה אוהב, היה עם אנשים שאוהבים אותך, כשתרגיש שזה נכון הכר אחרות תמיד הבאה טובה מהקודמת
לעיתים הבאה לא רואה מאלפי קילומטרים את הקודמת
זיכרו: לעולם לא נוכל לדעת כיצד עלולות המילים שלנו להשפיע על אחרים.
http://www.youtube.com/watch?v=hAX2ku9ifEs עם כל הגעגוע לחיבוק, לחיוך ולשיחה, כשבצד השני, אין גם צורך וגם רצון אמיתי בחיבור, לא משנה מה נעשה, זה לא יעבוד!

mishi777

New member
איך אני

יכולה לאהוב את עצמי??אילו מעשים מבטאים את האהבה העצמית??

אני

לא מכיר אותך כדי לומר עלייך ספציפית אבל לכל אחד יש דרכים משלו/ה כדי לאהוב עצמו יותר. מצד שני יש כאלו האוהבים עצמם יותר מדי שאינם חשים את בני/ות הזוג כלל. כמובן בין 2 הצדדים יש גם הרבה דרגות באמצע. שבוע נפלא ויום מקסים אמיתי

mishi777

New member
תודה

גם לך!!! אני הייתי בצד השני שחשתי את הבן זוג יותר מידי

בכיף

צריך ללמוד לשים גבולות בקשר ובנתינה בקשר. אם אין הדדיות בקשר עם כל הכאב עדיף לאחר שמנסים לתקן ולא מצליחים לחתוך אחרת הקשר עובר לכיוון של ניצול ואנו נפגעים. זיכרו: לעולם לא נוכל לדעת כיצד עלולות המילים שלנו להשפיע על אחרים.
http://www.youtube.com/watch?v=hAX2ku9ifEs עם כל הגעגוע לחיבוק, לחיוך ולשיחה, כשבצד השני, אין גם צורך וגם רצון אמיתי בחיבור, לא משנה מה נעשה, זה לא יעבוד!

אם אתה יודע שלא תחזרו

אין מה לעשות, להשלם עם זה. זה לוקח קצת זמן אבל בסוף זה קורה. וזה קורה בעיקר אם מכירים מישהי אחרת שנכנסת לך ללב ותופסת את המקום שהיה שייך להיא.

Talg123

New member
כה

אבל זה נראה כאילו זה לא יהיה פייר אם אני אהיה עם מישהי אחרת שאני עוד אוהב אחרת... כי אז זה הופך תקשר לפחות ענייני מצידי... אוףףף החיים לפעמים יכולים להיות אכזריים... מישהו פעם אמר לי:"להתאהב זה לקחת סיכון"

Megie

New member
היי טל

קודם כל, הדרך הכי טובה להתמודד-היא קודם כל להשלים עם דברים.. ברגע שאתה משלים ומבין שככה עדיף-אתה פותח לעצמך דלת להמשיך הלאה. כמובן, תתן לעצמך קודם את הזמן להתגבר ולאהוב את עצמך-עד שתרגיש מוכן לתת מהאהבה הזאת למישהי חדשה..

Talg123

New member
אמרו לי פעם

להיכנס לזה ממש חזק ולהיות הכי עצוב ולא להחזיק בפנים ואז מתישהו זה ימאס לי וזה יעבור. לא יודע אני ניסיתי את זה בחודש האחרון וזה לא עובר... תמיד יש תפחד הזה שזה לא יעבור לעולם

daoli

New member
אל תהייה קשה עם עצמך, עבר רק חודש מאז הפרידה

הכל עדיין טרי אצלך, הרגשות עדין פועמים, הלב עוד לא מעכל......חכה בסבלנות. אתה לא צריך לעשות שום דבר מיוחד, תרגיש את מה שעולה לך, תבכה אם בא לך, תכעס, תצרח, תרקוד או תצחק. בסופו של דבר....הזמן יעשה את שלו ואתה תרגיש שוב בלב שלך את הרצון למצוא משהו חדש, אהבה שתמלא אותך בשמחה, באופטימיות, בכייף.....ואז כל זה ישאר כמו זיכרון רחוק

זה טבעי מאד ובסדר

כמעט תמיד ממשיכים לאהוב כל החיים אדם שהיה חשוב לנו. אהבה לאדם אחד לא תפריע ליצור קשרים חדשים, כי כיצורים חברתיים אנחנו אוהבים הרבה אנשים ביחד בדרכים שונות. כשתמצא אישה שתתאים לך כבת-זוג, תחשוב על הקודמת ידידותית. חשוב שתמיד תאהב הכי הרבה את עצמך ותשקיע באהבה עצמית בעזרת עיסוק רב בדברים שאתה אוהב לעשות, ואז יקל לך להתמודד עם חוסר אהבה מאחרים.

Yhuda Ben Siton

New member
אני קצת יותר גרוע מהמצב שלך כרגע..

אותו דבר- בחורה שיצאתי איתה הרבה זמן נפרדה ממני.. היא אמרה לי שהיא לא אוהבת אותי ושהיא לא יודעת למה... אני כבר חודשיים וחצי אחרי הפרידה וכל יום שעובר המצב נעשה גרוע יותר.. זה הגיע לרמה שאין לי חשק לעשות שום דבר כי איבדתי את האהבה לכל דבר אחר- בגלל שהמושג מבלבל אותי כרגע.. התחלתי פסיכולוג וכדורים נגד דיכאון ובינתיים המצב זהה... אני עדיין אוהב אותה ואני מוכן לעשות כל דבר כדי להחזיר אותה- ואני די יצירתי ככה שיש לי המון דרכים והמון מחשבות.. אבל הרבה מסביבי אומרים לי שכל ניסיון שלי יהווה לחץ נוסף שירחיק אותה יותר.... אז.. לצערי המצב שלי הוא די חד כיווני ואף טיפ מהאשכול הזה לא באמת יעזור לי.. אבל לי פעם היה משהו שעזר... אם עדיין יש לך חשק לדברים ואתה עדיין במצב אקטיבי כלשהוא- קח את עצמך וטוס לאינשהוא- תאילנד, דרום אמריקה, קוס, סין, יפן, הולנד, צרפת, ארה"ב- מקום שלא היית בו, שאתה ממש רוצה ללכת וטוס.. אם אין כסף קח הלוואה, ואם אין זמן- תנסה לשים דברים בצד ולדחות דברים כאלה ואחרים- ופשוט טוס! מקום חדש, חוויה חדשה- שפה חדשה כזו או אחרת והתנסויות חדשות יגרמו לך גם להכיר אנשים חדשים ולהוציא את הבחורה טיפה מהראש- או לפחות לחשוב שהחוויה המהנה שעברת עכשיו- היא בזכותה, שלב שיעזור לך להשלים עם המצב... מקווה שעזרתי- הייתי מקשיב לעיצה של עצמי אם כבר לא הייתי טס עם האקסית הטרייה ליעד שחלמתי לטוס אליו, או שההכרות שלנו לא הייתה ביעד שהיה למעשה היעד שהיה אמור לפתוח אותי קצת בדיוק בשביל להכיר אותה... בהצלחה אחי ושיהיה לך טוב...

Talg123

New member
חחח בעיה...

אתה מבין אני בן 22 ואני עדיין חייל אני משלים דפוק כבר 6 וחצי חודש ונשאר לי פחות מ3 חודשים עד שאני אוכל לעשות את מה שאמרת.. באותה הזדמנות אני גם אמרתי שאני מסיים אני עף מהצפון ועובר לדרום כדי לשכוח הכל. אני חשבתי ללכת לקב"ן(פסיכולוג) בשביל לקבל עצה ודברים אבל אני לא מצליח להשיג תור. ולא אין לי חשק כלכך אני יוצא עם חברים ולא נהנה אף פעם, זה מגיע למצב שאני יוצא ובאותו מקום אני רואה מלא חברים וכל פעם מישהו אחר אומר לי "מה יש לך למה אתה נראה עצבני" ואני תמיד אומר שאני עייף... אחרי חצי שעה בכל מקום שאני נמצא אני פשוט רוצה לברוח וללכת הבייתה וזה בד"כ מה שאני עושה אני לוקח תרגליים שלי ומשאיר את חברים שלי שם והולך הבייתה. האמת אתמול היה לאקסית שלי יומהולדת לא התקשרתי להגיד מזל טוב והיום בבוקר ששלחתי הודעה היא התקשרה אליי והתחילה לצאת עליי אמרה לי שהיא לא רוצה לדבר איתי בחיים ושמעתי בקול שלה שהיא רותחת מעצבים ואחרי זה שביררתי למה זה היה ביגלל שלא התקשרתי אלייה להגיד לה מזל טוב ביומהולדת שלה.

Yhuda Ben Siton

New member
נשמע לי כמו דבר טוב האמת...

אם היא כל כך עצבנית מזה שהיא לא שמעה מהאקס שלה מזל טוב- סימן שאתה מאוד מאוד חשוב לה... לא הייתי שולל אופציה לדבר איתה שוב, להתנצל ולהגיד לה שלא איחלת לה מזל טוב בגלל שאתה כל כך אוהב אותה- פחדת שעם האיחולים האלה- אתה תתחיל לדבר איתה שוב על חזרה ולא רצית לפגוע בה ביום שהיא אמורה להרגיש בו שמחה... אבל יום אחרי כן הרגשת שזה חשוב לך ואיחלת... דבר איתה שוב- תגיד לה שהדבר הזה קרה רק בגלל שהיא חשובה לך באותו דרך- וקח את השיחה משם לראות באמת האם הפגיעה שלך בה זה בגלל שהיא כן עדיין רוצה לשמוע ממך ולדבר איתך.. ומי יודע- אולי זה הזדמנות בשבילך... חוץ מזה- 3 חודשים מעכשיו- זה הזמן הכי מושלם לקנות כרטיס לתאילנד.... תתחיל כבר לחפש מחירים בכל מקרה וברגע שתשיג כרטיס תתחיל לברר ולתכנן איפה אתה מטייל ומה אתה עושה.... אני לעומת כבר התחלתי להכין לחברה שלי מתנה ליום הולדת ואני עדיין חושב אם לדבר איתה, לכתוב לה או לא להגיד לה כלום ביום הולדת כי כמו במצב שלך- אי אפשר לדעת מה הרגשות שלה כלפיי בדיוק במצב הזה :/

Talg123

New member
אני יודע

אני יודע שהיא רוצה לדבר איתי ושהיא לא רוצה לנתק קשר.. אני אמרתי לה שעדיף לנתק קשר כי יש לי רגשות אלייה... היא לעומת זו אומרת שהיא עדיין מרגישה אליי דברים אבל שאין לנו עתיד ביחד וזו בערך גם הסיבה שנפרדנו.. היא לא נתנה לי הזדמנות לשפר ואני ביקשתי ממנה לפחות 3 פעמים. אני לא יכול לעשות מעצמי צחוק ולהמשיך לבקש.... חוץ מזה בע"ה עוד מעט אני לא אהיה כאן

Yhuda Ben Siton

New member
אז אתה רואה?

המצב שלך טוב יותר ממה שחשבת.. האקסית שלי היא זאת שנפרדה ממני, היא זאת שמעדיפה את הניתוק, ואני זה שבסופו של דבר אחר טיפול פסיכולוגי- גיליתי שהייתי אשם בלמה הקשר הזה נגמר... אתה נמצא במצב בו האקסית רוצה לדבר איתך, אתה זה שמתנהג באחריות ולא מסכים לזה אם היא לא רואה לכם עתיד- ואתה עושה עם זה משהו..

Talg123

New member
לא הבנת...

היא נפרדה ממני ולא מוכנה לחזור אליי... היא לא רוצה לנתק קשר לעומת זאת היא עדיין רוצה להמשיך לדבר. אני לא חושב שזה ממש טוב... אנחנו מדברים פעם בכמה ימים וזה רק אני זה שיוזם תשיחות בסופו של דבר היא לא מתקשרת לא שולחת הודעות לא כלום...

למעלה