מה עושים..

Mister Pinto

New member
מה עושים..

היי אני כותה כאן לשתף אתכם בתחושותיי... אני קצת מתוסכל בלשון המעטה . אפשר לומר שממש נשבר לי מלנסות ולהכיר בנים, במיוחד באטרף המקולל. נשבר לי שפונים אליי עם הצעות מיניות, נמאס לי שכולם נשיים (מבלי לפגוע באף אחד, פשוט רק לא לטעמי) ונמאס לי שכל השיחות היכרות חוזרות על עצמן. נמאס לי שהכל ממש זול, שכל אחד מוכר את עצמו- אני הכי מגניב, אני הכי מצחיק, אני הכי חתיך כאן, אני הכי סנוב........ ואף אחד לא מראה מי הוא באמת, אלא בוחר להסתתר מאחוריי תדמיות. אני לא מתייפיף, כי גם אני נאלץ לשחק את המשחק הטיפשי אם אני רוצה שישימו עליי.. אבל התעייפתי. באמת שהתעייפתי. אין לי מושג איפה מכירים היום אנשים לזוגיות אם לא באינטרנט. אני לא יוצא למסיבות גייז כמעט. ואין לי בעיות של ביטחון עצמי או עם המראה, אני אפילו די מרוצה מעצמי. ובכלל, איפה מוצאים אנשים עם מעט ערכים לעצמם ולאחרים, ולא טיפשים שעסוקים בעצמם ובתדמית שלהם. אני מכיר הרבה אנשים מהקהילה אבל לא חבר שלהם. מהסיבה הפשוטה שרוב האנשים האלה שאני מכיר צבועים ורכלנים. אני ממש משתדל לא להכליל את כל הקהילה ככזאת, אבל אני מרגיש כעס ותסכול עליה כקבוצה. באטרף האמת שאני כבר בקושי עונה לאנשים מתוך תסכול שהכל חוזר על עצמו ושום דבר לא יוצא מזה. אני לא סוגר את הכרטיס מתוך מחשבה נאיבית שאולי אמצא שם משהו טוב. אמנם אני צעיר בן 22 וזה בטח נשמע טיפשי, אבל אם בגיל הזה אני כבר מתוסכל וכועס על הקהילה, אז מה בהמשך?

avitano

New member
איש יקר

אני קורא את מה שאתה רושם, והרגשה של רטיבות עולה לי בעיניים... אני כל כך מכיר את זה, וכל כך מבין אותך סגרתי את הכרטיס באטרף לפני חודשיים, אני לא רואה את עצמי חוזר לשם בזמן הקרוב אחרי -לעזאזל- 9 שנים שאני באתר הזה (הייתי בין הראשונים שנרשמו) עוד לא יצא משם משהו ממש רציני ואמיתי הכרתי שם אנשים נפלאים שמלווים אותי עד היום, כמו החבר הכי טוב שלי שהיום הוא גם שכן שלי אבל עם זאת ההרגשה הזאת שכל אחד שם חושב שהוא משהו מיוחד עולה על זה ומוציאה את החשק מהאתר אני לא מאשים את האתר אלא את האנשים ששם קשה להכיר, גם במסיבות ופאבים אתן דוגמא, ראיתי בן אדם בפאב, בחור דתי, אחרי התלבטויות פניתי אליו הוא חייך ושמח, ואמר שהיה רוצה להכיר וואלה באתי בלי ציפיות בכלל נפגשנו ישבנו שעתיים דיברנו היה כיף ונחמד אחרי יומיים ניסיתי לדבר איתו והרגשתי שהוא קצת לאקוני, עונה בקצרה החלטתי לא ללחוץ אחרי שבוע שהוא לא יצר שום קשר רשמתי לו שהוא לא רציני ושיהיה בהצלחה, הוא אפילו לא ענה על זה אם אתה לא רוצה, זה בסדר, אבל תבוא ותגיד זה מוכיח לי שלא הפסדתי כלום, מדובר כנראה בבן אדם אפס שחושב רק על עצמו אין לי בעיה עם אנשים שאומרים לא, להיפך אני מעריך אותם על הכנות אבל מה הקטע לא להגיב? העיקר לעשות רושם של "אני איש של עקרונות וערכים, אוהב לתרום לחברה וכנות היא דבר חשוב בשבילי" בולשיט, מילים כמו חול ואין מה לאכול. אז אני אוטוטו בן 26 וגם אני בהרגשה שלך, אבל אני תמיד אומר אולי, אולי יום אחד זה יבוא אני כן רואה זוגות של 4-5-6-7 שנים, חברים ואנשים שאני מכיר ואומר אוקיי יום אחד זה יבוא לפעמים אני מסתכל מהצד ומנסה לראות איפה אני לא בסדר ומצאתי, מצאתי את עצמי גם לא קל, אולי עם כל השנים שעברו פיתחתי לעצמו חומות והגנות אני מנסה לעבוד על זה לכל אחד יש בעיות ושריטות, צריך לדעת שאין זוגיות מושלמת, צריך לפעמים לדעת לעגל פינות (אני לא אומר להתפשר) אבל אנשים מעדיפים לברוח ולחשוב שבחוץ קל יותר... אין לי דרך טובה לנחם אותך שולח לך חיבוק מכאן :]
שבת שלום אופיר.

ספר יקר

New member
אופיר אתה כותב יפה,

לאחרונה ממש, הייתי במעין תחילת הדרך בגיבוש קשר עם מישהו שכיום הוא ידיד טוב (מעדיף את המילה "חבר", אבל היא מתפרשת כבן זוג..). כשבאחת משיחות הטלפון הוא אמר לי בצורה נעימה, שהוא לא בנוי לקשר (לא משנה כרגע אם זה קלישאה שנועדה להפוך את הבשורה לפחות קשה עבורי, או שזה באמת נכון), מאד הערכתי את זה שהוא דיבר על הנושא, וגם אמרתי לו שאני מעריך את זה ורואה בכך בגרות. כמו שאמרת, יש כאלה שפשוט "מעלימים עקבות" ובכך משדרים שהם לא מעוניינים. זה משהו שאולי בסדר לעשות כשמישהו מתחיל איתך במסיבה. -במקום להתחיל להסביר: "אני לא בנוי לזוגיות... אה, סטוץ'? לא, אני מחפש קשר, כאילו..אני הגעתי סתם להנות מהמוזיקה" וכו' - עדיף פשוט להפגין חוסר עניין, לענות ביובש, להגיד "אני צריך לשירותים", וכד'. אבל כשכבר נוצר קשר כלשהו בין שני אנשים, מן הראוי לסיים אותו בצורה ישירה וגלויה, גם אם זה לא נעים וקשה. יש כאלה שחושבים שככה הם פחות פוגעים בצד השני. ואולי יש בזה מן האמת, לפעמים? תלוי בבן אדם? לא עובר יום שאני לא תוהה במהלכו מדוע אני באופן אישי, והרבה גייז באופן כללי מתקשים בשימור קשרים. בין ההשערות עלה: א. בעקבות הדחקה טבעית שיש לכל הומו בתחילת דרכו בנוגע לנטייה שלו, כשהוא כבר מגיע לשלב בו הוא חי כהומו פעיל ומוצהר (ברמה כזו או אחרת) יש לו חסך גדול להשלים, והוא מרגיש צורך "לפזר הומואיות" ולחיות את הצד ההומואים שבו בצורה נרחבת , מגוונת וכו'. ולכן קשה לאדם ההומו להנעל על קשר יחיד. ב. היעדר האפשרות הנגישה להביא ילדים לעולם (שכן קיימת בקשר הטרוסקסואלי, של סטרייטים), משדרת לקשר אופי מסויים. ג. בין שני גברים, אין את הצד הנשי שיציב גבולות וירסן, וההורמונים הגבריי שחוברים מקשים מאד להמנע מבגידות. ד. עדיין לא מובן מאליו ללכת ברחוב יד ביד עם גבר. קשר שבני הזוג מוגבלים לשדר את קיומו לחברה, הוא מן הסתם קשר שיהיה קשה יותר לשמר. הצעות נוספות ?

Mister Pinto

New member
מכיר ומזדהה עם כל מילה..

כל מילה שכתבת אני מאוד מזדהה איתה, כמעט כל שורה. הכרתי כמה חברים מאוד טובים דרך האטרף, קשה לי לשיך אותם לדבר הזה שנקרא "קהילה", מתוך הסיבה שאני לא חבר שלהם מהסיבות הללו... אבל חוץ מחברים טובים (שזה דבר אדיר) לא יצא לי כלום מהאתר הזה, שאני בו מ 2007. אין צורך לעשות חישוב בשביל להבין שהרבה זמן שאני שם... יצאתי עם כל מיני, היה לי חבר בעבר, וגם יצאתי עם מישהו לפני חודשיים במשך שלושה חודשים .. אבל זה לא מספיק לי. הוא היה מתוסבך, וגם החבר שהיה לי היה מתוסבך למרות שהייתה לנו אהבה גדולה. כל אחד מתוסבך עם המיניות של עצמו, ואני מאוד רוצה לשמור על הקשר ולהילחם עליו, ואני כמובן מאוד סלחן בכל הקשר ומאוד מתפשר אפשר לומר... ואיכשהו תמיד זה נקטע, מתוך התעייפות. התעייפתי לחפש, אני רק מחפש בנאדם נורמטיבי, ששלם עם עצמו. אם הוא יהיה שלם עם עצמו, אז גם כל הקשר יהיה שלם. ומה שאמרת על ההוא שלא ענה... עצוב לשמוע, גם אני פגשתי כאלה לצערי... בכל מקרה, אני מאמין, שאולי יום אחד נמצא את השקט שלנו ואת האהבה שלנו :) שולח חיבוק תומך בחזרה רק בלי הסמיילי כי אני לא אוהב את הסמיילים האלה :)

המדליק22

New member
אני קורא את ההודעה שלך ופשוט אין לי מילים

אתה כ"כ צודק...זה קורה בכל העולם נראה לי...ורק שתדע שזה קורה לא רק בקהילה,אנשים נהיים אגואיסטים,תחרותיים,שקרנים,צבועים... נראה שסוף העולם קרב ואני ועוד כמה אנשים ננצל מהסוף המר..בתקווה. כמה רוע,כמה שנאה,כמה מוות יש בעיניים...איזה רצון יש לאחרים להעביר את דתם של האחרים. אני כ"כ גאה בעצמי שאני לא כמו הרוב...מן הסתם שזה לא הכי כיף כי בדרך אנשים רומסים אותך ומנצלים את הטוב שבך...אבל ברור שעם השנים למדתי גם אני ליצור חומות הגנה ולשחק במשחק המגעיל הזה ולשרוד...רק לשרוד ובלי מטרה אחרת.אתה בחור צעיר אבל אם הגעת למסקנה בגיל הזה אז נראה שהמצב שלך מצויין =) בחור עם ראש על הכתפיים. באטרף לאחרונה יצא לי להכיר בחור בן23 שהיה נראה ממש מ-ל-א-ך אח"כ גיליתי שהוא פשוט שטן מרושע עם עבר של מחלות נפש וניצל אותי בצורה הכי מגעילה וכשהגשתי תביעה לבית המשפט בכתב ההגנה כתה שקרים ולא אמר את כל האמת רק כדי להראות אותי בצורה רעה לשופט. אני מאמין שאנשים טובים יקבלו בחזרה טובה ורעים יקבלו רע פי שתיים. שבת שלום ותהיה חזק עם ראש מורם.

ספר יקר

New member
וואוו,נשמע ממש מתסכל

לבסס קשר מתוך אמון באדם, ולגלות שזה מגיע ממניעים שליליים. ירידית הדורות וזניחת הערכים והפגמים המוסריים, בתקופה שקרובה לביאת המשיח, זה דבר שמוזכר במשנה:
"בעקבות משיחא חוצפא יסגא (תִרבה), ויוקר יאמיר: הגפן תתן פריה והיין ביוקר, ומלכות תהפך למינות, ואין תוכחת, בית וועד יהיה לזנות, והגליל יחרב, והגבלן (הגולן) יישום (יהיה ריק מאדם), ואנשי הגבול יסובבו מעיר לעיר ולא יחוננו, וחכמות סופרים תסרח, ויראי חטא ימאסו, והאמת תהא נעדרת. נערים פני זקנים ילבינו, זקנים יעמדו מפני קטנים, בן מנוול אב, בת קמה באמה, כלה בחמותה, אויבי איש אנשי ביתו, פני הדור כפני הכלב, הבן אינו מתבייש מאביו. ועל מה יש לנו להשען? על אבינו שבשמים." (משנה, סוף מסכת סוטה)
באמת הדברים שאתה מתאר נכונים וכואבים. כשרואים מימין נשיא שנופל ליצר המין ומוכן לסכן את כל עולמו, ומשמאל אנשי ציבור שמואשמים בקבלת סכומי שוחד גדולים, ועוד סיפור ועוד האשמה, ושקרים ומזימות שנתקלים בחיים האישיים שלנו, מאד מתבקש להתאייש ולבחול מהמין האנושי. חשוב לזכור אבל, שיש גם טוב, ובשפע.. רק שהתקשורת דואגת לפרסם את הידיעות השליליות (פעם ניסו לעשות מהדורה עם חדשות חיוביות, וראו שהרייטינג היה נמוך ביותר..), וטבע האדם נוטה לשכוח את הטוב ולשמר את הזיכרונות הרעים. חשוב לשמר מערכת של חברי אמת, שאיתם אפשר להנות ולבלות ולהתנחם בעת קושי. ברגע שיש מערכת תמיכה כזו, כל המכשולים והקשיים מקבלים פרופורצייה אחרת. שבת שלום

Mister Pinto

New member
היי תודה רבה!

וחבל לי לשמוע על ההוא בן ה 23... אני גם מאמין שאנשים טובים יקבלו בחזרה טובה ורעים יקבלו רע פי שתיים... (במקרה שלי אני לא שונא אף אחד או נוטר טינה ואף אחד האמת לא עשה לי רע.. ) איזה שרשור עצוב גרמתי פה חח :)

ספר יקר

New member
אביעד, הרבה הזדהות, וגם קצת המלצות..

זה נכון, בקהילה הגאה יש הרבה רכילות, צביעות, צרות עין, תככים, וצדדים באמת לא נעימים. אבל יש גם הרבה טוב, הרבה נשמות טובות. באמת אנשים נחמדים, איכותיים, ש"חטאם" היחיד הוא: היותם אוהבי בנים... בעבר הייתי נוהג לצאת נגד היכרויות באינטרנט. אחרי זה שמעתי (גם כאן בפורום, וגם מחוצה לו) על מספר לא מבוטל של קשרים מוצלחים שנרקמו דרך אתרי היכרויות למיניהם באינטרנט (בעיקר אטרף), ומול עובדות אי אפשר להתווכח. ובכל זאת, אני באופן אישי לא אוחז בכרטיס פעיל באטרף ומעדיף להכיר אנשים במציאות. את ההזדמנות הזו אני מביא לידי ביטוי פחות במסיבות במועדוני גייז (שם הרבה מחפשים סטוצ'ים, וגם מי שלא-האווירה וההקשר מקשים עליו למצוא משהו רציני), והרבה יותר במסיבות בבתים של חברים. כן, יש תופעה שהולכת וגדלה, של אנשים שמסיבותיהם השונות, מעדיפים לבלות את ערבי הסופ"שים במסיבה ביתית עם חבריהם מהקהילה (שם אפשר: לדבר, לצחוק, לנגן בגיטרה ולשיר/להשמיע במערכת שירים שהמשתתפים במסיבה בוחרים בעצמם, למי שרוצה: לשתות אלכוהול בלי המחירים המופקעים של המועדון, לצפות בסרטים, לשוחח שיחות נפש עם אנשים שונים ועוד..) ולא להגיע למועדון. אני ממליץ לך לנסות להתחבר לאנשים יותר נחמדים מהקהילה, ואט אט להרחיב את המעגל החברתי (ועדיין לשמור עליו איכותי). כשיהיו לך חברים קרובים נושא הזוגיות יהיה פחות לחוץ, וכשהוא יבוא בצורה טבעית ורגועה- הוא גם יהיה מבטיח יותר. אולי תתחיל בלהגיע למפגשים של קבוצות הנוער של "איגי" / "הבית הפתוח" ? שיהיה בהצלחה...!

yinyan

New member
..

קודם כל..היי :) תשמע..לצערי אין לי מה לומר כדי לעודד אותך כי אני דיי מסכים איתך.הרבה אנשים (לאו דווקא מהקהילה) שפגשתי בחיים היו אינטרסנטים,צבועים,שקרנים ומה לא... אמנם אני מעולם לא הייתי בקשר כלשהו (אני בן 19 סה"כ) ומעולם לא נכנסתי לאטרף(אין לי מושג איך האתר נראה בכלל) כך שאני לא יודע לומר על האתר הזה הרבה... אבל יש דרכים אחרות להכיר אנשים- דרך עבודה,חברים,לימודים ואפילו סתם בסופר.
תתפלא באיזו פתאומיות זה יכול לבוא. אם רק תתן לאופטימיות לכוון לך את החיים יש סיכוי לא רע שתמצא את "אהבת חייך". מאחל לך למצוא אהבה ושלווה
שבת שלום :)

Mister Pinto

New member
מה שאתה אומר נשמע מדהים

והלוואי שזה יגיע בדרכים פתאומיות, בסופר, או בעבודה או מחברים... מאחל גם לך :)

אני אנסה להביא קצת אופטימיות

אני חושב שאטרף הוא המקום הכי אידיאלי למצוא בן זוג. אני לו הייתי רווק הייתי מחפש היום גם בפייסבוק שהוא עדיף על אטרף כי הכל גלוי. בעלי ואני הכרנו באטרף וזה לא הקשר היחיד שהיה לי דרך האינטרנט. הכרתי אנשים נפלאים ממש בארץ ובחו"ל דרך האינטרנט. זה בעיקר תלוי לדעתי מי אתה ומה אתה משדר. אטרף או פייסבוק מאפשרים דיאלוג של אחד על אחד ישיר. הם מובילים לפגישה של אחד על אחד ואם יש עניין הדדי, יהיה המשך. אופיר מציין את אחד הדברים שהכי הרתיחו אותי בעבר. האמת שכיון שגרתי שנים בארה"ב חשבתי שזה מנהג אמריקאי כזה אבל מסתבר שזה פשוט טבע האדם. אנשים נעלמים. בדיעבד אני משער שיש אנשים שלא מסוגלים להגיד שאין להם עניין. עם השנים הבנתי כלל זהב חשוב בעניין זה והוא שאם אתה לא רואה עניין או התלהבות הדדית, אתה לא טועה, אין עניין. פשוט צריך לבלוע את הרוק ונקסט. ציינתי לא פעם שאנחנו כמעט לא מתראים עם הומואים. אני חושב שאין סיבה לאחר שמתחיל קשר להגיע למסיבות או ברים. הכל זה אטרף. זה לא ממקום של להגן על הזוגיות כמו ליצור זוגיות נורמלית יום יומית בה מעורבים משפחה והחברים שרכשנו במשך החיים.

טיףטף2

New member
אני לגמרי מזדהה עם מה שאתה מציג

אני לפעמים תוהה אם בעולם של הסטרייטים ההכירויות יותר קלילות .. באטרף ישנם סוגים רבים של אנשים מאנשי שיחה ועד אנשים שאוטומטית נכנסים לרשימה השחורה עקב הדיבור המלוכלך שלהם. גמאני מאז שאני זוכר תעצמי שואף למצוא את האחד ולבנות איתו זוגיות. למעשה,כל שנותיי באטרף יצא לי להכיר בן אדם אחד לזוגיות... בכרטיס אצלי כתבתי מראש מה אני מחפש ואיזה סגנון אנשים שלא יעזו לפנות"אם אתה מסוג האנשים שמאוהב בעצם,תחסוך ממני".. אין לך טעם להתייאש מהסיבה הפשוטה,אנחנו כרגע בגיל המתאים ביותר למצוא את האחד. לא רק לך קשה למצוא את האחד,אני יכול למנות לך בקלילות עוד 5 חברים שלי שמחפשים אהבה ולא מוצאים. צריך להיות דבקים במטרה,לא לוותר כי היאוש רק יתסכל אותנו יותר. אספר לך בקצרה קטע שקרה לי כדי שתתמלא בעידוד. לא מזמן כתבתי פה שאני מאוהב בבחור עד מעל הראש ושזה כבר עבר את גבול הטעם הטוב. ושבוע אחד לפני פחות מחודש הייתי לגמרי בדאון והרגשתי חרא עם עצמי ובכל זאת יצאתי עם חברים למסיבה באתי ממש בעל כורחי,התלבשתי כיאלו אני יורד למכולת
הכי מוזנח שיש.. ודווקא באותו ערב הכרתי בחור חביב ביותר והיינו בקשר שבוע,הכרנו אחד את השני,אמנם לבסוף סירבתי שנמשיך ת'קשר מנסיבות שלי,אבל אני בא להציג בפנייך שאין טעם להתייאש כי אתה לא יודע מה צופה לך מחר.. יגעת?ומצאת?תאמין. מחכה בקוצר רוח להודעה הבאה שתכתוב"אני מאושר,מצאתי את האחד"

מציאת בן זוג אינה פרוייקט

מציאת בן זוג קורית מעצמה, תוך שאתה
חי את חייך הפעילים בקהילת הגייז - אתה מתָקשר עם גברים ברשת, יוצא למסיבות, הולך למועדונים, ואז מישהו רוצה אותך...ולמזלך גם אתה רוצה אותו.
הייה אתה הנסיך עבור אדם שמחזר אחריך.
אל תפסול אדם רק משום שהוא זה שיזם את החיזור ולא אתה.
אל תפסול אדם רק בגלל נסיבות המפגש ומיקומו. וגם...
שאל את עצמך, כמה ניסו לחזר אחריך (באטרף, במועדון, בפורום, וכו') ואתה דחית אותם. אתה עשוי ללמוד משהו מהתשובה. אלו עצותי.
בהצלחה!

גנימדס

New member
כשלונות זה דבר מייאש

אני זוכר את זה, היום מאשימים את "אטרף" פעם היו מאשימים את ה"צק מי אאוט" לפני האנטרנט את מה האשימו?? כל כשלון מביא להאשים את ההומואים, כמה הם לא בסדר, וכשספרתי את זה למישהו הוא אמר לי שאני מדבר בדיוק כמו הנשים שהוא מכיר. עד כמה גברים רוצים רק מין, והם לא רציניים..... נכון, גברים זה עם בעייתי א-ב-ל... מתישהו מצאתי בן זוג, דוקא באטרף, המקום כולם אוהבים להשמיץ ואני עדיין שם, ואתה יודע יוצא לי לדבר עם אנשים, וכמעט כל מי שאני מדבר איתו אומר כמה הוא רוצה אהבה, וכמה הוא לא מוצא... אז בוא נגיד שיש רק עשר-עשרים כאלה... עדיין יש יש הרבה אנשים בעולם, רק צריך לקחת את הכשלונות בפרופורציה. אם אתה רוצה לסגת טפה אחורה- תיסוג אבל תדע שזה לא סוף הדרך. מה שיקרה אחרי גיל 22, יבוא בגיל 23, 24, 25, 30..........חכה, יש עוד הרבה להכיר, והמון ללמוד!

shimishimi8

New member
ואוו

האומנם אני בן 18 ואולי הרבה יגידו שאני לא מבין הרבה... אבל כל מילה שכתבת בסלע.. זה ככ קשה ומסתכל במיוחד שהאתר הזה הוא לא אתר של דתים ואנשים ערכיים שלא נדבר.. באמת שמהאתר הזה לא יצא לנו כלום.. ולצערי גם אני רשום שם אבל בקושי נכנס את אותם התחושות שאתה כתבת אני מרגיש גם :) בכללי קשה למצוא אנשים טובים במקומות כאלה ואני יכול להגיד לך שגם לי נמאס מהמקומות האלה.. גם בלי קשר לקהילה עצמה טוב שאתה לא מכליל אנשים וגם בתוך הכעס שלך אתה כותב דברים טובים וזו גדולה להיות מסוגל לעשות את זה קח את זה נק זכות הלוואי והכל היה ככ פשוט אבל קשה למצוא אהבה שתחזיק לההרבה זמן ותתבסס על הדברים החשובים באמת שההכל כבוד עצמי וכבוד לאחרים ולא חומריות כמו הרבה אנשים שם מה שכתבת יהדהד לי בראש עוד הרבה זמן נירא לי

למעלה