מה עושים..

LightMyWay

New member
תלוי

אם המישהו הזה הוא ידיד אז הוא במרחק שיחה ממני. כל מה שצריך לעשות הוא להתקשר. אם המישהו הזה הוא אקס אז אני אעסיק את עצמי בדברים אחרים. ואם ממש בא לי לספר על כך למישהו אתקשר לחברה או לידיד קרוב כדי לפרוק קצת.

לא..אין מצב..

לחלום עליו לא יועיל לי... אבל אם הוא היה לידי רק לחבק..זה היה טוב

יש שימליצו

לך לשלוח אליו חזרה או לשרוף את הדברים שלו לאחר שזה נגמר, לטעמי זה ברברי בדיוק כמו לעשות ריב הכי גרוע שאפשר כדי שהמילים הכי קשות יאמרו ואז הדלת תסגר לגמרי ולעיתים גם טעויות קורות. אני בד"כ זוכר את הרגעים הטובים, התכונות הטובות ואם אותו אדם רחוק ממני אני מקווה עבורו שטוב לו ולעיתים אפילו נושא תפילה. השאלה הנשאלת אם אותו אדם ואת ניתקתם קשר לגמרי ? אם לא אז יש טלפונים/דוא"ל/תוכנות מסרים/רשתות חברתיות ואפילו להפגש עם אותו אדם אם זה אפשרי. אם ניתקתם קשר סופית, תמיד אפשר לומר שהתחרטת ולראות אם יש אפשרות לחדש קשר. אם גם אז לא אז צריך להמשיך הלאה וזה לא קל לפעמים. שבוע של קסמים ניסים ונפלאות וחג אורים שמח
http://www.youtube.com/watch?v=a3MdWn_x5s8

לא..

חוצמזה..עם אקסים אני מנתקת לגמריי.. לא יכולה להיות ידידה של מי שמרגישה אליו... מוציאה את כל מה שקשור אליו רחוק מהעין וזהו...זה מטשטש לאט לאט.

אז

לא אומר שצריך בכח לעצור הכל ולמנוע מעצמך את החיים, ניסית ככל שיכלת ? אם כן המשיכי הלאה אם אתם אמורים להיות יחד תהיו יחד. אם לא ניסית הכל אז זו כבר בעיה אחרת לגמרי ואת צריכה לחשוב עם עצמך האם לוותר בשלב הזה או לנסות בעוד דרכים להגיע אל ליבו. http://www.youtube.com/watch?v=BWf-eARnf6U

Megie

New member
שאלה טובה..

זה לא קל-החלק הזה של להתגעגע, להזכר, זה מכניס למן מקום כואב וקצת עצוב.. מה שאני עושה במקרה שלי-זה כותבת שירים, כותבת מה שאני מרגישה, מוציאה את זה..שומעת מוזיקה, זה פורק.. אחרי כל ה"טקס" הזה.. אני עוברת לדברים יותר משמחים, יוצאת עם חברות/רואה סרט ועוד.. מנסה להתעודד ולא לחשוב יותר..שמה את הכל מאחורי-עד התקף הגעגוגעים הבא, בתקווה שלא יגיע. אבל מצד שני, לפעמים זה כיף להזכר ולהתגעגע, אז אני שוקעת בזכרונות ומנסה להינות מהם. זה הכל

bartzvi

New member
בתור התחלה תגדירי את הקשר שלך איתו ...

קשה לקבל החלטות על בסיס רגש בלבד ... ואפילו להמליץ על תרופה
(ככה עובדים רופאים לא ? תחקור ביטחוני)

תתגעגעי, תנשמי, ותמשיכי הלאה

חוץ מזה, מה רע בלהתגעגע? כל עוד הגעגועים לא משבשים את חייך, מדוע לא להתגעגע?

להסיר מחשבות... קצת בעייתי...

אם זה מפריע לך, אז את מוצאת הסחות דעת. המוח שלנו כבר ידע להיות מוכוון למחשבות יעילות יותר. חוץ מזה - המחשבה לא מוסרות, מקסימום מודחקות. ולרוב - זה יוצר תוצאות הפוכות ולא רצויות...

למעלה