מה עושים ??

danistar

New member
מה עושים ??

מה עושים ?? איך ממשיכים ?? כשמרגישים שאין חשק לנשום כשכבר אין יותר כוח לחלום כשמישהו מכבה את התאורה כששחור בקצה ההוא של המנהרה … מה עושים ?? איך ממשיכים ?? כשמתחילים פתאום להיות אדיש כשמסביב העצב מתחיל להחריש כשהפרצופים בעיתון לא נגמרים כשהחיוכים שלהם כל כך מצמררים … מה עושים ?? איך ממשיכים ?? כשפוחדים שזה רק לא יקרה אצלי כשיודעים שזה בהחלט אפשרי כשמבינים שפשוט אין ברירה כשחייבים להמשיך ככה בשגרה …

עושים!!!!

כי דבר לא ישבור את רוחינו ואנחנו חייבים למרות הכל ועל אף הכל להמשיך!!! שולחת לך כוכבי דרך ואור. רק טוב!!!

אופה3

New member
לצערי דני, אין מה לעשות, אלא להמשיך

ולחיות, להמשיך קדימה, עם כל העצב והרוע שבזה, אסור לנו להשבר, אנחנו עם אחד ונפש אחת, ושום אויב לא יקום לנצח אותנו. כל טוב האופה

אופינקההההההההה

געגעתי לך איפו את?? ואיפה כל הבורקסים???
מקווה שאת חשה בטוב ושהכל כשורה?! שולחת לך בקבוק מיץ צוף בטעם כוכב ופסיפלורה אממממ זה יצא לי טעים
רק טוב!!!

גל ים..

New member
צריך רק להתפלל שאתה לא התמונה...

הבאה.....צריך לקוות שאתה לא תהיה המטרה הנייחת הבאה...צריך לקוות לטוב כין דרך אחרת ..וזו עובדה!!!הפסקתי לחשוב על זה גם ככה אני אורחת כאן בעולם ..וכבר נמאס לי לחשוב מה יקרה ומה יהיה..ואם ההוא שם למעלה רוצה בי אהלן וסאהלן ברוכים הבאים....לא אוכל למנוע את זה ...מעדיפה לחיות את חיי כל יום בשקט ובכיף שלי..ואם אפספס משהו אז אפספס הרי לא תהיה לי שליטה על זה....חיים משוגעים עצובים בנוסף על הכאב הפרטי של כל אחד ואחת מאיתנו..שיהיה לנו יום טוב... גל

למעלה