מה עושים ?

מה עושים ?

סגורה פעם ראשונה על 5 והכל עובר בלי שום בעיה. אני חודש וחצי אחרי הניתוח. יש לי תור בעוד שבועיים לסגירה נוספת אבל מה לעשות בינתיים - אני רוצה לרדת במשקל.

../images/Emo208.gif../images/Emo208.gif

קובי d1

New member
יערה מה עושים

ברור שבסגירה ראשונה של 5 שהכל יעבור ,בסגירות הבאות תרגישי יותר הגבלה . מה עושים מחכים , יש סיבה שסוגרים פעם בחודש ולא כל שבועיים אני מציע לך לאכול מאכלים שלא מכילים הרבה קלוריות ,הרבה ירקות ,דגים וכמובן שלא נישנושים תרדי במשקל קחי את הזמן ,הרבה סבלנות קובי

טלטל276

New member
אל תדאגי

בקרוב מאד תרגישי טוב טוב את ההגבלה... בפעם הבאה שתגיעי ד"ר אן תסגור לך עוד 2. בסגירה של 7 כבר מרגישים בדרך כלל הגבלה מסויימת. יש כאלה שזה מספיק להם, יש כאלה שממשיכים לסגור. אני כרגע סגורה על 8.5 - יש הגבלה דיי משמעותית. עם זאת בשעות מסויימות של היום אני מצליחה לאכות דיי יפה (לצערי זה קורה בשעות הערב המאוחרות כי כל היום אני בקושי אוכלת- הטבעת סגורה ולא מעבירה יותר מכמה ביבים בודדים) שיהיה המון בהצלחה. וסבלנות.

אופירA

New member
מנהל
חבל שאת דואגת

כתבנו פה הרבה פעמים, שרוב האנשים לא הרגישו שום הגבלה אחרי סגירה ראשונה. יש סיכוי שגם סגירה שנייה לא תביא את ההגבלה המיוחלת. בטבעת צריך סבלנות, עד שמתפתחת הגבלה. אין שום סיבה לדאגה.

יערה

אל תצפי מעצמך לרדת במשקל לפני שאת מוגבלת במידה מספקת. זה לא הוגן כלפי עצמך. כשאני לא הייתי סגור מספיק, המטרה היחידה שלי הייתה לא לעלות במשקל. אני ממליץ לך לאמץ את המטרה הזאת ופשוט להתאזר בסבלנות. בהצלחה רבה !

אלישבע24

New member
יערה היחיד,

במדיקל של ראשון אתה יכול לעשות הקטנה או הגדלה ללא תור,משעה 1 בצהריים. בהצלחה.

למעלה