מה עושים?????????

מה עושים?????????

קניתי טלוויזיה 21 אינץ דרך אתר וואלה באינטרנט,הקניה היתה מחנות בשם א.ל.טופ מת"א,הטלויזיה הגיעה בארגז ולא ניסיתי להפעילה עד שילשום,אז הגיע טכנאי של יס לחבר לי אותה ללווין,והנה לתדהמתי ולתדהמתו הטלויזיה לא עובדת ואין שום תמונה,ואני לא יודע מה לעשות,מוואלה אומרים לי כי הם רק אתר וירטואלי ואני צריך לפנות לחנות,ביום שישי נסעתי לחנות בת"א ומתברר כי במקום אין שום סימן לחנות כזו! לפי שוברי ישראכרט מתברר כי העסקה נעשתה עם חברה שלישית,כך שמולי 3 חברות עם עוסק מורשה ואני לא יודע את מי לתבוע??? יש לי תחושה כי מתבצע עוקץ ע"י החנויות מאחרי גבה של וואלה! אבל בכל מקרה אני אתבע את שלושת החברות וכל אחד לחוד! מה דעת המומחים????

לא הבנתי

את העיסקה עשיתי דרך האינטרנט,את החשבונית נתנה לי חנות-חברה מסוימת,למי בדיוק אתה מיתכוון?

ציפי ג

New member
פנה לויזה

עם הוכחות שאתה רכשת את הטלויזיה מחנות Y וקבלת טלויזיה שאינה עובדת. וכעת מתברר שהם "הסבו" ללא הסכמתך, את השובר לחברה X. תספק להם הוכחות. זו עסקה למרחוק, שאתה רשאי לבטלה בתוך 14 יום מהרכישה. תשלח לכתובת שלוש החברות מכתב ביטול, וגם אותו תשלח לויזה. בכל מקרה ויזה תוכל לדאוג לקבלת תשובה, אם לא להשבת הכסף.

תשובה

התכוונתי לחנות/חברה שנתנה לך את החשבונית. תגיד להם שהטלביזיה לא פועלת. אולי יפתרו את הבעיה בלי משפט.

למעלה