מה עושים?

glassarah

New member
מה עושים?

מישהו הזמין ממני זוג עגילים לפני יומיים, כנראה לא שם לב שאני מישראל, ביקש שהם יגיעו עד ל-22 לחודש. שלחתי קונבו והסברתי שזה לא אפשרי, אמרתי שאני יכולה לשלוח ems בתוספת תשלום אבל לא יכולה להתחייב שזה יגיע בזמן. אמרתי שאם זה לא מתאים לו, אין בעיה ופשוט אבטל את המכירה. לא הגיב לקונבו, שלחתי אותו דבר למייל ממנו הגיע התשלום. לא הגיב למייל. אז מה עושים עכשיו? במידה ולא אקבל תגובה עד מחר - לשלוח את העגילים בכל זאת ויגיעו מתי שיגיעו, או פשוט לבטל את המכירה?

לא לשלוח לפני

זה חסר טעם. סתם יעלה לך כסף ויש סיכוי שתבוטל המכירה. עכשיו בכל אופן סופ"ש וכלום לא יוצא עד ראשון. תמתיני לתשובה ממנו.

תכתבי שוב

גם קונבו גם מייל, את אותו הטקסט. ושזה דחוף(!!!) דרך אגב יש לו פידבקים? תבדקי אם זה לקוח טרי באטסי.... אין ספק שזה מקרה לא פשוט..... אם במפורש הוא זקוק לזה עד ה-22, היית לוקחת צ'אנס כזה? אם תשלחי מחר, והרי זה לא יגיע בדואר רגיל בזמן (לגבי EMS הוא לא עונה) ועוד, נניח, 3 ימים הוא ישים לב למיילים, יש 2 אפשרויות, או שלא יהיה אכפת לו והוא יקנה משהו אחר וימתין במקביל לעגילים או שממש לא מתאים לו לקנות שוב מתנה והוא יתבאס מזה... אני לא אומרת שהייתי מחזירה את הכסף היום, אבל הייתי מחכה עוד יום לפחות.... לראות אם יש תשובה....

anatbarshalom

New member
לא לשלוח. אין סיכוי שזה יגיע עד ה-22 בדואר רג

רגיל ועל אקספרס הוא לא נתן לך אישור בינתיים. אם הוא ירצה את זה בכל זאת לתאריך מאוחר יותר או במשלוח מהיר, הוא חייב לאשר לך ולכן, מה שאת צריכה כרגע זה סבלנות עד שתקבלי ממנו תגובה.

efratjewelry

New member
נראה לי שגם EMS כבר לא יגיע

שלחתי אחד ב9.12 ,הם מקפידים לעדכן כל שלב ורק עכשיו הוא הגיע למיון הסופי וכנראה ימסר עוד מעט - 8 ימים כולל סופ"ש, ושלחתי כשהיה פחות לחוץ אצלם!

glassarah

New member
טוב, נפתרה הבעיה ../images/Emo13.gif

סוף סוף הגיב לקונבו ואמר שהוא סיכם עם אשתו שהמתנה תגיע באיחור, והחליט ללכת על משלוח רשום רגיל. מזל שלא ביטל...
תודה לכולם על התגובות!

סיגליתא

New member
יש כמה שהם ממש בסדר, היתה לי מכירה מאד

יפה ברביעי למישהי שרצתה שיגיע לכריסמס (יום חמישי הבא או שישי) כמובן אמרתי לה שאין סיכוי בדואר רגיל וגם ems שאמור להיות 5-6 ימי עבודה לא בטוח ועולה יותר, אמרה שתשלם, והעיקר שיגיע " בסביבות כריסמס " גם אחרי זה בסדר, נחמד לא? (כמובן בצער רב כתבתי לה שאם לא מתאים לה אפשר לבטל את המכירה) הכל בנחמדות, והתשובה שלה היתה עוד יותר נחמ
דה "עד שמצאתי משהו שאני אוהבת - אני לא מבטלת ושיגיע מתי שיגיע" כאלה אני אוהבת חחחחחחחח

למעלה