מה עושים???

סטאד01

New member
מה עושים???

אני מרגיש שהבית שלנו עומד להתפרק! נשואים 6 שנים פלוס 2 ילדים התחתנו לא מתוך אהבה גדולה אבל מתוך הרגשה שאנחנו הכי מתאימים וזה ``זה``.ויכוחים ומריבות היו מידי פעם אבל תמיד לא משכנו אותם וידענו לסלוח לוותר ולשוב למסלול. ומה שקורה שבשנה האחרונה אין יום כמעט ללא ריב! פעם אני פעם היא והטונים צורמים ופגיעות מילוליות חזקות אחד בשני ולאחרונה גם כן משום מה התחיל להפריע לי המראה שלה(ניראת סביר אם כי בהתחלה הייתה נראית בעיני הרבה יותר טוב)ופתאום אני מגלה כל מיני ``דפקטים`` אף, שיער, קצת בטן וכו` דברים שאף פעם לא הפריעו לי והיום ממש כן! ואני מתחיל להרגיש כאילו הייתי עוור שהתחתנתי ואני לא מבין מה קורה פה איך זה התעורר אחרי כמה שנות נישואים די נורמליות? מה קורה פה? יש מצב לתקן את המצב??? כמעט מיואש...

seeyou

New member
"התחתנו לא מתוך אהבה גדולה....

אלא מתוך הרגשה שאנחנו הכי מתאימים" שמע,רק לפי מה שאתה כותב אני מניח שמצבך סביר++ ריבים קיימים גם כאשר מתחתנים מאהבה או אפילו דרך שידוך מדובר על שני אנשים שונים-לכול אחד יש את האישיות שלו אשר כמעט לא משתנה בציר הזמן "משום מה התחיל להפריע לי המראה שלה(ניראת סביר אם כי בהתחלה הייתה נראית בעיני הרבה יותר טוב)ופתאום אני מגלה כל מיני ``דפקטים` גם זה נשמע לי "טבעי" כאשר משווים למה שיש בחוץ
אני בטוח שגם היא חושבת ככה. היופי של האישה לרוב זה 70% תוספת ורק 30% מהטבע. אם אתה אדם מפורסם או אשיר אז באמת שווה להתחיל רק עם פצצות מין אם תלמד לריב ותתחיל לחשוב שזאת היתה הבחירה שלך אולי גם תתחיל לאהוב אותה ולהיפך-אם תשקיע בה קצת כסף יכולה להיות יותר משתלם מאשר להתחיל מחדש בחוץ אומרים : אין ארוחות חינם - זה נכון גם על "אהבות" חינם
בחורה יפה-חטובה צעירה תרצה תמורה מעל חמה שעולה לך כיום תחשוב קצת שאף אחד חי לא נשאר צעיר לנצח האריזה שלנו משתנה עם הזמן רצוי להעדיף את התוכן על פני האריזה. יוס

סטאד01

New member
תשובה לעניין!

באמת תשובה חכמה ומאירה וע``כ תודה! אבל,כל מה שנאמר גם כן עבר בראשי ואני יודע עד כמה יש אמת בדברים אלו אבל מה לעשות ``שבתיאוריה`` אני מצליח וכשאני מגיע ``לטסט``אני נכשל פעם אחר פעם! זה מתסכל כי אני יודע שאני יכול להפסיד את מה שיש לי!

מריוס זכריה

Member
מנהל
יש מצב? יש מצב.

רוב הקשרים הצעירים, ביעקר עם ילדים קטנים, מגיעים למצב הזה. אני לא רואה בעיה בהגדרה שלך "לא אהבה גדולה אבל ... אנחנו הכי מתאימים וזה ``זה``". גם זה סוג של אהבה, יותר בוגרת, פחות סוערת אבל אולי יותר יציבה. עדיין, שחיקה היא שחיקה. שמע, גם אני, עם הנסיון וכל זה - תפיל עלי עכשיו שני ילדים קטנטנים וגמרת אותי... תראה אותי עצבני, מצוברח, וכו'. זה באמת לא פשוט. יש מצב לתקן? בדרך כלל כן. כסף, זמן, מאמץ ואיש מקצוע עשויים לעשות את זה. אני מבין שזה לא נשמע אטרקטיבי כרגע - בוודאי היית מעדיף חופשת סקי או לכל הפחות שבוע בסיני, רצוי בלי הילדים. אבל לדעתי, לטווח ארוך, זה המתכון הכי מעשי.

גניפר14

New member
שאלה לי אליך?

אם אשתך תסע לתקופת מה נניח שבועיים האם תתגעגע אליה? אם אתה לא בטוח כיוון שזה רק בתיאוריה והיא בעצם לא נסעה אז תנסה זאת כדאי כי לפעמים אפילו שאנחנו רבים כאשר הבן זוג נוסע לתקופת מה יש געגועים ואז יודעים להעריך את הקשר. תנסה לשלוח אותה לשבוע לחופשה לבד ותראה ותבחן מה תרגיש. זוהי בעצם התשובה לבעיתך. לפעמים אנחנו לוקחים את בני זוגנו כמובנים מעליו ורק כאשר הם מתנתקים מאיתנו אנחנו מבינים כמה היינו קשורים אליהם. השיעמום והשיגרה הורסים את הזוגיות אל לך למהר . ואם אתה חושב שאשתך פתאום לא מושכת אותך אז פשוט תאמר לה שהייתה רוצה שתדאג להופעתה. במקביל אתה צריך לקחת בחשבון שהיא חושבת אותו הדבר לגביך שאתה לא מושך אותה ואז אולי גם אתה צריך לדאוג להופעתך. כשרבים עם בני הזוג מתחילה השינאה ואז חושבים שכבר האהבה נגמרה אבל יש מה שנקרה הרגל אפילו שאתה חושב שאתה לא אוהב את אשתך אתה רגיל אליה הגוף שלך רגיל אליה ולכן כשהיא תסע לתקופה אתה תתחיל להרגיש בחסרונה. ולכן תתחילו לוותר אחד לשנייה זה הפיתרון לא לחפש פגמים ותרוצים למלחמות. תבליג קצת למען השקט והשלווה במשפחה ולמען הילדים.

למעלה