מה עושים ?

meoon

New member
מה עושים ?

אני ממש רוצה לקנות אופנוע אבל ההורים שלי התחרפנו כל היום התקשרו אליי חברים של אבא שלי כאלה שעברו תאונות וכאלה שהילדים שלהם עברו, ביעסו לי את הצורה. לא יודע מה לקנות ואם...... לשים זין על כולם ולקנות או ש... בכל מקרה אני צריך אופנוע ל 4 חודשים כי אחר כך אני בדרום אמריקה.

enigo

New member
החיים קשים....

האמת היא שאם אתה באמת רוצה אופנוע, אתה תקנה בסוף אחד. שווה לנסות ולשתף את ההורים בנושא, להבהיר להם את אופי האופנועים שאתה רוצה לקנות (שטח - יותר איטי, אין מכוניות וכו´) לשתף אותם בנושא המיגון (עדיף גם כספית,כמובן. כי אסור אסור אסור לרדת לשטח בלי, ועדיף לנסוע גם בכביש ממוגן ככל האפשר). ואם שום דבר לא עוזר, להסתדר לבד. אבל... להכנס לבלגן של אופנוע בשביל ארבעה חודשים? ואם אני זוכר נכון מהודעה קודמת שלך, הכסף לא נוזל לך מהאוזניים... כך שיתכן ותצטרך למכור אותו לפני הנסיעה. אתה רק תפסיד הרבה כסף וזמן בתהליך. לדעתי חכה עם האופנוע עד אחרי הטיול. אלא אם אתה יכול להרשות לעצמך לקנות אופנוע עכשיו שיחכה לך בזמן שאתה מטייל, ואז שווה להכנס לבלאגן.

anigno

New member
אל תקנה

רוב החברה כאן רבו עם איזה הורה והתעמתו עם אלפי בני משפחה שהם לא מכירים כי היו צעירים נורא בבר מצוה שלהם, וכל זה בשביל לקנות אופנוע בסופו של דבר. מה שכן, אופנוע אינו תחביב, זאת מחלה, מחלה חשוכת מרפה, תשאל מישהו שמנסה להפסיק לעשן ותבין מה זה יהיה לרדת מהאופנוע. אז תחשוב טוב לפני ובכל מקרה אל תקנה אופנוע בשביל שישב בצד חצי שנה או יותר כשאתה מטייל, לא בריא. רוני

למעלה