מה עושים???

אוקייי

אני מוכנה ללכת אבל אתן באות להוציא אותי מהכלא אם היא תתקשר למשטרה ותגיד שאני מטרידה אותה חחחחחחחח על החיים ועל המוות...

כנראה שלא הבנת נכון

כן רציתי לדבר ורק לדבר וגם אם זה לא היה מחזיר וגם אם כן אז קודם כל לדבר ולנסות לסדר את המצב לפה או לפה ואם צריך אז כן לסגור את זה הפעם כמו שצריך ולא בצורה שזה נסגר.

פערים

מהדברים שכתבת, נשמע שאין אצלכן פערים משמעותיים, המריבות שלכן היו סתמיות ובגלל כל מני דברים שניתן לגשר עלהם. אני מאמינה שאם היא אמרה שאת האהבה הגדולה שלה ואם מהריבות היו סתם שטותיות ויש על מה לדבר שווה לך לנסות. שיהיה בהצלחה אשמח אם תחזרי לספר מה קרה.

מה עושים???

הכרתי אישה מדהימה שאהבה אותי ואולי רק אולי עדיין אוהבת. היינו כמעט חודשים ביחד, חודשים מדהימים. ואז אחרי הירח דבש המסורתי של ההתאהבות ההתחלתית התחילו הסרטים. פתאום לא הכל מדהים ופתאום החיים הרגילים מתחילים להכנס וכל מיני כאלו. ונפרדנו. כי כבר לא היה כל כך קל ופשוט. עד כאן הכל סטנדרתי ופשוט איכשהו מפה מתחילה הבעיה. אני עדיין אוהבת אותה ועדיין מתגעגעת ועדיין רוצה אבל נראה לי שזה כבר נהרס בכל הבלאגן של המקומות הפגועים שלי ושלה ודי חירבנו גם אני וגם היא את הדרך שבה נפרדנו. עם כל העצבים וכל הכאב שיצא בפרידה נראה לי שדיי נדפקה ונתרקה הדלת. השאלה אם לוותר למרות האהבה או לנסות לדבר?

מיטל225

New member
הייתי רוצה בהזדמנות זו...

קראתי את ההתכתבות בינכן, יש לי את ההרגשה שהמילים כאן יוכלו לגרום לכן להזדהות. כל אחת תיקח אותו למקומה- אבל זה שיר שנותן לי באופן אישי המון כוח. להאמין- דויד דאור להאמין להאמין בכל הטוב שבעולם הזה להאמין להאמין שיש סיכוי עוד לעולם הזה להאמין באהבה שלא אבדה לנו תקווה להאמין to have a dream to have a dream that maybe one day we can find the way to have a dream to have a dream that people help each other on the crowdly day to have a dream of you and me living together feeling free to have a dream of love to have a dream {לה לה לה...} to have a dream {לה לה לה...} להאמין להאמין בכל הטוב שבעולם הזה to have a dream to have a dream that maybe one day we can find the way to have a dream of you and me living together feeling free to have a dream of love to have a dream אני מקווה שאתן יודעות אנגלית
ו.. פשוט... להאמין! http://www.youtube.com/watch?v=r-1U-ikcF0Q מקווה שתהנו. בהצלחה!

מציעה לך לכתוב לה את אשר על ליבך

ולסיים בכך שאת מבקשת לדבר מניסיון - זה עובד בהצלחה! (את מוזמנת לשלוח מסר. אשמח לסייע בכתיבת המכתב ובכלל)

לדבר

ללבן בעיות,אני מתארת שגם לה,איכסה ,עכשיו. הזמיני אותה לקפה,בחוץ,לא בבית ולא לקום לסגור דלת ,לדבר ,לדבר ושוב לדבר... עד שתבנו יחד האם אתן מוכנות שים בצד את הפרידה הקשה ולהמשיך. אני בעד לא לותר. בהצלחה

תדברו

אני מאמינה שאהבה אמיתית לא נגמרת ביום, היא לא נגמרת לעולם! מאמינה שאם אתן נכונות אחת לשניה אז זה יקרה, חושבת לשפעמים נכנסים לדברים שמהם קשה לצאת טוב, אבל אחרי כמה רגעים כשחושבים על זה רואים שזה לא סוף העולם ושהאהבה חזקה מהכל. תדברו, אם אתן אוהבות באמת - יש יותר מסיכוי שזה יצליח, שיהיה בהצלחה.

אבל

זה נגמר דיי מסריח עם כל מה שזה אומר. ניתוקי טלפון ובקשה שלא ליצור קשר מצד שתינו. היינו דיי מגעילות אחת לשניה בגלל כל הכאב והעצבים שהיו באותו הרגע.

אז מה?

מהמילים שכתבת, נשמע שאת מאוד אוהבת אותה ונשמע שאת מאוד מתגעגעת אליה. אז מה? זה אומר שאת לא נפגעת מהדברים שאמרתן? זה אומר שאת לא היית גם בצד הכועס והפוגע? זה בדיוק הכוח שיש לאהבה. אחרי כמה רגעים / שעות / ימים, כל השטויות, הכעס והמריבות נשכחות מה שזוכרים זה כמה אוהבים וכמה הלב מתגעגע.

ברור שגם אני לקחתי חלק

בעצבים ובכאב אבל אני בת אדם ששוכחת וסולחת והפחד שלי זה שהיא לא שוכחת ואולי גם לא סולחת. בקיצור אני מפחדת שהרסנו ושהיא לא מתגעגעת או כואבת כמוני למרות שהיא אמרה שאני אהבה גדולה שלה.

שלחתי הודעה...

שלחתי לה הודעה שנשארו אצלי בגדים שלה ומה היא רוצה שאני אעשה איתם והיא לא ענתה ולא עונה. אז כנראה שכל האהבה הייתה רק במוח שלי ולא יותר מזה. כנראה שכשהדלת נסגרת אז היא נסגרת לתמיד.

פאמקי

New member
מדהים...

מדהים איך אנו פועלות באוטומט, מהמקום חסר הביטחון, מהמקום הכואב שלנו. איך לפני זמן קצר, היית בטוחה שזו אהבה הדדית ומיוחדת ובגלל שלא ענתה על הודעה, את בטוחה שהכל היה פרי דמיונך? יכול להיות מצב שהיא עסוקה? יש מצב שהיא עדיין כועסת וצריכה מעט יותר מ- SMS? יש מצב שנורא כאב לה איך שכתבת את הדברים (כי הרי ניסית לומר לה משהו אחר מ"מה עם הבגדים", לא?)? אל תרימי ידיים יקרה, לפחות עד שתדעי שהיא באמת לא רוצה אותך. היי כנה, היי ברורה בקשר לרגשות והרצונות שלך, רק אז תחליטי. המון הצלחה
.

hope246

New member
../images/Emo101.gif נראה לי שהתשובה פשוטה

מה את רוצה ???????????????????????????????????????? מה באמת את רוצה ? תעשי עם עצמך חושבים . אם אתן מחליטות יחד על ניסיון נוסף תעשו את זה ממקום נקי. בהצלחה בכל בחירה !!!

למעלה