מה עושים

simond

New member
מה עושים

אני עם הפרעת אישיות גבולית קשב וריכוז אני עם ליתיום מאידך,אני סובל מילדות מעצבנות קשה ודיכאונות כול דבר קטן מרגיז אותי קשה .....פקיד איטי,אני משתולל עליו... המחשב לא מגיב אני עלול לשבור אותו הייתי באמריקא מכונית לפני נסעה לאט,נכנסתי בה מעצבים ..... אני סובור שמשהו דפוק אצלי במוח בילדות נאנסתי קשות ....וגם אימא קשה מכה אני לא יודע אם מוח דפוק כמוני ....אפשר לתקן ... בייחוד עם מתמחה ..... אני 4 חודשים הייתי עם מתמחה טיפשה....ו3 חודשים על ליתיום ואני עצבני מאד.....ומיואש מאד כנראה בילדות היו מקרים שעזרו להיתפתחות הדימוי עצמי נמוך,וחוסר ביטחון עצמי סימון

tomasth

New member
התשובה הקלה זה לשאול איש מקצוע את זה

או לחפש לבד חומר מקצועי וללמוד אותו. הרבה סבלנות לעצמך.

tomasth

New member
מדימוי עצמי נמוך חוסר ביטחון עצמי

בא מהשפעה שלילית מהסביבה שכיום כבר לאיננה וההשפעה וההרגל ממנה נותרו. חוסר ניסיון עם סביבה לא כזו והרגלים אחרים , גרם לבורות בנושאים האלה (בורות של ניסיון). הבעיה היא לפטר מההשפעה וההרגלים וללמוד את מה שלא מכירים. אני רק מנחש ממה ששעמתי על זה.

גרא.

New member
אין תשובה אחרת מאשר,תמשיך בטיפול שבו אתה נמצא

כפי שתארת,אם תוכל למצוא פסיכולוג/ית שיהיה לך אמון בו/ה,נקווה שבטווח הרחוק יותר,כנראה בטיפול פסיכולוגי משולב עם טיפול תרופתי,ירווח לך יותר.

simond

New member
מה עדיף

מה ההבדל בין טיפול פסיוכודנאמי ארוך עבורי לבין מטפלים אישיים .... ומה עדיף עבורי

גרא.

New member
simond,טיפול פסיכודינאמי ארוך,נעשה בטיפול

אינווידואלי.מה שעדיף בשבילך,קובע הפסיכאטר המטפל בך.

simond

New member
אבל פסיכיאטרים נגד טיפול אישי

שאינו פסיכולוגי טיפול אישי כוונתי למטפלים שאינם דווקא פסיכולוגים ,ייעוץ אישי,הילינג, המטפלים בביטחון עצמי דימוי עצמי נמוך ..... הם זולים יותר מפסיכולוג טוב שלוקח 250-400 שח .....הם לוקחים בין 100-250 האם יש לך דיעה או ידיעה בנושא ..... באינטרנט יש הרבה פירסומים על מטפלים אישיים..... עכשיו איך מזהים מטפל =פסיכולוג ...אם הוא טוב או לא , האם אפשר בתקופה של 3 פגישות או רק לאחר 3 חודשים

הדומעת

New member
יש לך סיפור קצת מזכיר את שלי....

פסיכולוג....זו המילה.אתה חייב את זה.יש מרפאות ציבוריות בכל איזור מגורים.לא רק התרופות יעזרו לך.אתה גם חייב להוציא כאב.....עם כל מה שעברת.תמשיך להלחם על חייך .נסה להיות חזק.אתה לא לבד.אנחנו כאן איתך....

simond

New member
הבעיה שבציבורי .....הם ילדים שלא מבינים

כלום הם רק סיימו את לימודי ה5 שנים ועושים עלינו את ההיתמחות שלהם .... זה כמו ללכת לרופא שיניים שרק גמר את הלימודים שלו ........היית הולכת אני ישבתי שם אצל מטפלת, שפכתי את ליבי ......סיפרתי לה על האונס בילדות ,על כול בעיותי והיא לא עזרה כלום ......רק דיברה שטויות עכשיו מטפל פרטי זה בין 250 ל400 לשבוע ואין לי כרגע .....בייחוד שאני צריך טיפול פסיכודינאמי ארוך שזה 2 שנים לפחות אבל אני כרגע הולך לטיפול יום .....וניראה מה יהיה אחרי זה

simond

New member
הייתי בראיון ...וכניראה בעוד שבוע עד 10 ימים

יקראו לי לטיפול אבל הבנתי שהטיפול הפסיכולוגי יהיה רק 2 ימים בשבוע ובתחנה אמרו לי ש...כול יום אז מה אני סתם אשב שם .....ראיתי איזה בן אדם , קצת איטי ....נתן לי רושם של מטופלים קשים אני אנרגטי,אימפולסיבי,חסר סבלנות .....איך אני אסתדר עם כול זה ריפוי ועיסוק.....מה זה למפגרים ....זה מפחיד אותי 6 שעות ביום נהיה לי כאב ראש רק מהמחשבה

הדומעת

New member
אל תשים תוויות על אנשים

על פי המראה שלהם.אולי האיש ההוא שראית עם לב טוב ותוכלו להבין אחד תשני...וריפוי ועיסוק .זה בכלל לא למפגרים...זהטיפול בעזרת אומנות שעושים אותו בכל אישפוז יום או מלא.....לפי דעתי זה מצוין...אתה יכול לשבת שם...לצייר...לעשות תכשיטים.....לפסל בחימר...ועוד הרבה....אל תזלזל לפני שתראה.ותנסה.ו6 שעות ביום זה בכוונה לעשות יענו כאילו מסגרת .כאילו כל בוקר יש לך לאיפה ללכת...בחיים לא יודעים עד שלא מנסים....שיהיהלך בהצלחה...עלי כבר אמרתי.....שהייתי אני באישפוז יום זה מאוד תרם לי...

למעלה