מה עושים?

עכשיו, אחרי שגורו נערץ נעצק

באמת חסרות כתות בישראל. מנהיג, כידוע צומח מתוך מצב משבר - מציעה לך להקים כת חדשה לגברים נחים רגשית - "התקומה" תתחיל לחשוב על לוגו מעוטר, זה צו השעה!

מיזוגן

New member
גברת מפלצת

אז נעצר, אז מה. תחושה שלי שלא לאורך זמן. מערכת המשפט החילונית-שמאלנית-שיינקינאית-ליברלית-פמיניסטית מנסה להתמודד עם התופעה המוזרה של נשים רגילות שבסך הכל פעלו ע"פ טבען ומצאו לעצמן אלפא אמיתי שינהיג אותן. הפרקליטים והפרקליטות מחפשים בנרות משהו פסול ונאחזים באפשרות התיאורטית שהאיש בעל קטינות, אך למעשה אין שום פסול במה שעשה. הנשים היו שם מרצונם, הן לא יותר "דפוקות" מכל אישה ממוצעת וילדיהן לא שונים מילדים חרדים וערבים שעוזרים לפרנסת המשפחה עוד בגיל צעיר, אלא שהפרקליטים פועלים מקנאה (הרמון הוא חלום רטוב של כל גבר) והפרקליטות מתסכול (איך נשים נורמטיביות מקבלות את מרותו של גבר אחד). אני אישית לא מסוגל להתמודד עם יותר משתי נשים (האישה והמאהבת) ובטח שלא עם גברים נאורים מפוחדים. כנראה שאני לא ניחנתי בכישורים של גורו.

אני לגמרי מסכימה איתך

כדי להיות זכר אלפא צריך להיות הרבה יותר ממה שאתה. אלפא בעיקר עושה, לא מדבר. ברברת של אכלו לי שתו לי זה עסק נשי במובהק הרי, לא? לכן הצעתי להקים תנועה אלטרנטיבית, לכל אותם זכרי הביתא, גמא, דלתא ... טטא. כבר הרבה יותר עדיף ופרואקטיבי מאשר ללטוש עיניים מקנאה <הערצה זה הרי בסך הכל ביטוי לכך, כשמבינים את הפער בין הרצוי למצוי> הרי מה שאוכל אותך זה שגם אתה רוצה כזה, אבל מה לעשות - לא יכול...

רפסודיה

New member
../images/Emo8.gif מפלצת- את שילוב מאתגר

לאיזה עידן נחמד נולדנו
. פעם היו רק פולניות מצויות כעת כל פולניה היא גם חילונית-שמאלנית-שיינקינאית-ליברלית-פמיניסטית.

מיזוגן

New member
לא אוכל אותי גברת מפלצת

יש שנולדו עם יכולות ויש שלא. אני אלפא בבועה הקטנה שלי וטוב לי. אין בי שום קנאה בגורו מתל אביב (סימבולי לדעתי שזה התקיים בלב נשמתה של התרבות החילונית-שמאלנית-שיינקינאית-ליברלית-פמיניסטית ולא בבני ברק או בנתיבות או בנצרת) וגם לא הערצה. מדובר בפירגון ותו לא. מה שכן, אני נהנה בלצפות בנציגי הנאורות מתמודדים עם הסתירה: להוקיע את התנהלותן של הנשים הנלוזות מבלי לפגוע בחופש שלהן לעשות את מה שליבן מצווה עליהן. שמרנות "נאורה" מול ליברליות "חשוכה". תודי שזה משעשע.

מיזוגן

New member
אולי תפסיקי לשקר לעצמך?

הרי מה שמכרסם בנפשך הפמיניסטית זה ש-32 נשים ויותר משעבדות עצמן מרצונן החופשי לגבר אחד, שהוא לא עשיר, לא יפה ולא מעריץ את ישבנן הענוג. זה מוציא אותך מדעתך. ואני שואל למה. יש לנו פה מקרה של נשים עצמאיות שיוצאות לעבוד ולקחו על עצמן את התפקיד הגברי המסורתי - לפרנס את אישן וביתן. פמיניזם במיטבו, את לא חושבת?

רפסודיה

New member
32? חשבתי שהיו יותר. ולמה שיכרסם לה?

במקום אחת יש 32, נו שויין. זה כבר קרה, זה קורה וזה עוד יקרה. במקרה הזה מדובר בנשים עם גורו גבר אבל התופעה של כתות ומה שקורה בתוכן לאנשים איננה עניין מגדרי.

אתה דווקא טועה לגבי

כלל לא מטריד אותי שהוא אחד, שהן רבות (על אחד), שהוא לא עשיר או נעדר כל נתון "הגיוני" להיאחז בו כמקור למשיכה. מה שמטריד אותי זה שיש שם בחוץ נערות קשות יום שגועל נפש מרצון כזה או אחר יכול בקלות יתרה לבוא ולקצור את מצוקתן ולתמרן אותן לטובתו. שדלות הקיום שלהן מתמלאה בבועה פסיכוטית של התניות, המדמות ומקנות מסגרת כלשהי, הזוייה ככל שתהיה, שהן חפצות להיאחז בה כל כך. ושהחרדות שלהן מתירות את הנערות הללו משוללות גבולות שיגנו עליהן מפני פריצות. ומה שמטריד אותי עוד יותר זה שיש לא מעט גברים שאין להם דרך אחרת להתנהל מאשר לנצל חולשות ולרדות, מפאת מוגבלות ועליבות נפשית קשה לא פחות
. פמניזם אינו דוגל בהפיכת האישה לגבר. הוא דוגל בפרנסת האישה את עצמה, ולא השתעבדות למען מישהו אחר שלא נוטל חלק שווה בנטל של החיים המשותפים. יש לנו כאן מקרה של אפנדי שעיקר עיסוקו הוא לקבוע איזו ילדה להשחיל באיזה יום, ולנהל מכונה משומנת של תלות ושליטה שלוחת רסן. אל תבלבל בין המונחים
. הבעיה או המבוכה של המדינה "הנאורה" היא לא רק שהוא דפק להן את החיים, אלא גם אותה - מקור ההכנסה המרכזי היו עשרות הילדים שנולדו. ההגמוניה הזכרית יכולה אולי לסלוח לו על סדום ועמורה <ולצקצק לסתר לב כמוך בהנאה ובקנאה> אבל לעולם לא יסלחו לו על שהוא דפק ת'מערכת. חזקים לא אוהבים את זה.

nowonder

New member
תגיד, מתוך סקרנות אני שואלת

איך היית מרגיש אם זו היתה הבת שלך שמשועבדת כך לאיש הזה?

מיזוגן

New member
לשלושתכן:

רפסודיה - לא מדויק. אם זה לא היה מגדרי היינו רואים גם דוגמאות הפוכות (של גברים הסוגדים לאישה גורו אחת). גברת מפלצת - פמיניזם דוגל בשחרור האישה מכבלי החברה הגברית למען תוכל להחליט בעצמה על חייה. במקרה הזה דווקא הפמיניזם והליברליות החילונית הם אלה שמתיימרים להיות האפוטרופוס של הנשים והם אלה שכובלים אותן בכבלים בשם הנאורות, כאילו לא היתה להן דעה משל עצמן. את קבעת שהן באו מדלות קיום, אך זוהי התשקורת שסילפה את פני הדברים. מצבן האקונומי לא היה רע. זוהי הנפש שחיפשה מסגרת מסודרת ומשמעת וזה נובע מהריקנות החילונית-שמאלנית-שיינקינאית-ליברלית-פמיניסטית. התרבות שלכם חולה ותוכנה הוא כלום ושום דבר. וכשאימא הולכת לעבוד ולפתח קריירה, הילדים נשארים לבד בבית בלי יד מכוונת ומתפתים לכל מה ששונה מהמציאות הדלה שהם נמצאים בה. מי הוציא את אמא מהבית וניתק אותה מהתפקיד הטבעי שלה שהוא דאגה לילדים? נכון, זוהי השדולה הפמיניסטית הנאורה. nowonder - לילדה שלי זה לא יקרה. אני אגן על הילדים שלי מפני התרבות החולה שלכם ואני עובד מספיק קשה כדי שאמא שלהם תוכל להישאר בבית ולמלא את עולמם כך שלא יחפשו משמעות במקומות זרים. אמא שלהם לא תתרשל בתפקידה החשוב (החשוב ביותר של הורה. כן, יותר מתפקידי שלי), אני לא אתן לה.

nowonder

New member
לא הבנתי

אתה לא רוצה שזה יקרה לילדה שלך, אבל זה בסדר אם זה קורה לנשים אחרות? (שאולי לא היו להן הורים כמוך וכמו אישתך שיודעים, כדבריך, למלא את תפקידם החשוב כהורים).

אה, זה קל

שניהם, המיזוגן והמפלצת, שותפים לדעה שנשים, כל הנשים, דעתן קלה וחלשה ושאם לא ישמרו עליהן הן צפויות ליפול בקלות רבה ברשתם של גואלים למיניהם. ההבדל היחיד ביניהם הוא שהמפלצת חושבת שתפקידן של רשויות החוק להגן על אותן נשים ומיזוגן מטיל את האחריות לכך על הוריהן.

חשבתי שסיפרת שאתה ואישתך כבר לא

או שהתבלבלתי (טוב, זה די צוי שיקרה לי כזה דבר, אחי הכל אני בסך הכל אשה...)

דלות קיום

אתה דווקא צודק, הנפש חיפשה מסגרת מסודרת, ומצאה מסגרת סוטה מאורגנת למשי. כן, מה שדוחק את הנוער, לאו דווקא בנות, גם בנים, לחפש "מסגרת" (גם חבורת רחוב עבריינית היא מסגרת "מסודרת" עם מנהיג ומשמעת) זה אכן הריקנות שהיא תולדה של הזנחה רגשית והעדר תקשורת מכילה בבית. אבל הכתובת הפעם לא בשינקין. לא דובר על נערות ריקניות דה לוקס שחיפשו שעשוע כמו החבר'ה בקוסטה ריקה. מדובר בנערות ונשים שחלקן גדלו עם "אמא בבית", לפי הדגם התרבותי המקודש שלך. אמה מה, ישיבה של האמא בבית, תוך הקפדה יתרה על ניקוי תריסים וחלונות ובהיה בילדים משחקים בסוני פליי סטיישן או כל חרטה אופנתי אחר, מבלי שיש לה כלים איכותיים למלא את עולמם של ילדיה (והכלי ה"טיפולי" המרכזי הוא החזקה פיזית בין כותלי הבית עד לשלב המרד) כפופה לבעלה ותלויה בחסדיו, יכולה להוליד ריקנות אפילו גדולה יותר. יתרה מזאת, ילדה שגדלה בתוך מסגרת הדוקה של שליטה ותלות שבה הכל מוחלט בשבילה ובמקומה, היא טרף הכי קל לגועל נפש מסודר להפליא, שמריח כמו הבית. העיקר משמעת, לא? ושלא תמרוד לגבר שלה? כך שיש מצב שאתה במו ידיך מגדל אשת גואל הבאה. שיעשה מה בראש שלו וימרר לה ת'חיים. בדיוק, אבל בדיוק לפי התורה של אבא

אהבתי. את צודקת. אחוות נשים?

ביתו תמצא לה בעל בדיוק כמו אבא שלה, אחד שישלוט בה ויחליט בשבילה והיא תהיה אשתו הצייתנית. והסיפור במקרה הטוב ימשיך כך דורות. וזה רצון כל גבר שלא חושב שלאשה יש זכות בחירה. שאלה היפותטית: מה יקרה אם באחד מהדורות הבת תרצה לבחור בעצמה את דרכה? ועוד שאלה. מה יקרה לבת, לאישה, אם היא/הן לא תציית?

רפסודיה

New member
זווית הסתכלות

יש הרבה דוגמאות זמינות של אנשים (נשים וגברים) שסוגדים לגורו. אתה מתמקד בהסתכלות שלך רק על איך נשים עושות את זה.

למעלה