מה עושים?

אפיטל

New member
מה עושים?

מה עושים כשיש את התקופות הקשות האלה שהחייל שלכן נדפק עם כל מיני קורסים וסגירות ושניכם שבוזים עד כדי דמעות? מה עושים כשאתן לא יכולים להתרכז בכלום? מה עושים כשאת והחייל רבים בגלל כל המצב הזה ובדיעבד מתברר שאף אחד לא אשם? מה עושים כשאתן נכנסות לסרטים בגלל כל הבנות שמעבירות להם קורסים ועניינים בזמן שאתן יושבות בבית עם ביטחון נמוך יותר מבלטה ? מה עושים כשאתם מתחילים לחשוב על הפסקה בתקווה שזה אולי יקל עליכם? וכשהחייל שלכם מדבר אליכן בצורה הכי מגעילה שיש וה' יודע למה? ובמחשבה שזה הולך להימשך בערך חודש... ממזמן לא הייתי בכזה דאון רציני.. :,((((

FallOutGirl

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo80.gifהפיתרון שלי היה...

לצאת לקניון לקנות לו מתנה קטנה.. לחזור הביתה לבכות עם הרבה שוקולד ופשוט לחכות שיחזור :\ תקופה רעה ומעצבנת אבל בסוף זה עובר ואפילו שוכחים מהזמן שעבר. כי בתכ'לס - באהבה זוכרים את הדברים הטובים

FallOutGirl

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo80.gifאצל כל אחת הכי מגעיל בעולם מוגדר

אחרת.. אז לא יודעת. חבר שלי כזה סיפר מה הם עשו בקורס ומה המדריכה הדגימה עליו ואיך היא נגעה בו וזה.. אז אמרתי לו שיפסיק להגיד את זה ובטח הוא סתם ממציא לעצבן אותי אז הוא פשוט אמר "טוב.. בואי לא נדבר. ביי" אז התחלתי לבכות לו וזה. אבל עבר... ככה שלא חושבת שיש לי ממש הצעה לגבי הקטע של המגעיל :\ תגידי לו שהוא ככה.. אולי הוא לא שם לב לאיך שהוא מדבר.

GrowingMadness

New member
אצלי,

אני פשוט עושה לו ברוגז ומשחקת אותה ממש ממש נעלבת רק בשביל לסחוט ממנו תשומת לב ופוצי מוצי כזה.
ובקשר לבנות שמעבירות את הקורסים- אין לך מה לדאוג. קודם כל אסור שיהיה בניהם מגע או משהו בסגנון, ושנית כל פשוט תדמייני אותה הכי קונפה בעולם, זה ממש מקל
. באמת שהפוסטמות האלה שגורמות לנו להיות כלכך חסרות ביטחון לא שוות את זה בשיט. ועוד דבר- ההפסקות האלה לא באמת עוזרות. כי תחשבי שהמצב ישאר אותו דבר- את תהיי בבית והוא שבוז בצבא, רק ההגדרה שלכם תהייה שונה ושניכם רק תסבלו כי לא תדברו אחד עם השני (לפחות לא כמו קודם). תהיי חזקה מותק

אפיטל

New member
ואם...?

ואם החבר שלך אומר שכולם מדריכות שם כי לרוב שולחים לקורס הזה גברים והקטע של המדריכות בא מנקודת הנחה שגברים יקשיבו יותר לבנות מאשר לגברים? :(

GrowingMadness

New member
לא יודעת,

בסה"כ רוצים שיקשיבו להן, לא שיתחילו איתן
בתאכלס הנקודת הנחה הזאת נכונה לגמריי, והייתי דואגת לחבר שלי אם זה היה שונה אצלו והוא היה מעדיף גבר שידריך.

למעלה