מה עושים???

שרון305

New member
מה עושים???

הי אני שרון בת 30, אני בזוגיות כבר שנתיים עם בחור מדהים אבל שצעיר ממני בשלוש שנים . נפרדנו לפני כמה ימים בגלל שאני מעונינת להתחתן ורואה ילדים בקרוב ואילו בן זוגי רחוק מזה מאוד... הוא נורא נלחץ מהסיטואציה של חתונה ולכן גם לא יכול בכלל לחשוב על זה גם לא בטווח הרחוק כרגע שנינו סובלים,אני יודעת שהצעד הנכון היה להיפרד ממנו ושאולי זה מה שיגרום לו לשנות את דעתו , אבל כרגע אני לא מצליחה כל כך לעמוד בפרידה הזאת , מה אני יכולה לעשות אשמח לתגובתכם תודה שרון

ישראל147

New member
אני מאמין

שאם הוא גבר רציני אז הוא יחשוב כמה ימים ויחזור אלייך עם תשובות..אם לא יחזור תוך מס ימים תדעי שזה לא האיש שנועד לך ושהוא לא רציני ולא מוכן.אז תמשיכי הלאה

chenby

New member
מה לעשות?

1)לחזור אליו ולהניח לדברים לקרות בדרך הטבעית שלהם מבלי ללחוץ 2)לחזור אליו ולהמשיך ללחוץ 3)לחזור אליו, להכנס להריון ב"טעות" ולהעמיד בפניו עובדה.. פה יש סיכוי ששניכם תהיו אומללים כל החיים וגם הילד.. 4)להמשיך את הפרידה ולהשאר קרובה מידי פעם - דבר שלא יקדם אותך לשום מקום ורק יביא לך צער 5)להתנתק ממנו ולעמוד מאחורי ההחלטות שלך אם חשוב לך נישואין עכשיו, אז הייתי הולכת על 5 אם טוב לך ויש לך זוגיות טובה איתו וזה מה שחשוב לך - הייתי הולכת על 1

מריוס זכריה

Member
מנהל
גם אני הייתי נותן לזה עוד קצת זמן

עוד שנתיים שלוש, בלי לחץ. להפרד תמיד אפשר. מה בוער?

שרון305

New member
קשה

אני לא מלחוצות החתונה.. אבל אני לא רוצה למצוא את עצמי בעוד שנתיים באותו המצב ואני לא רוצה שזה יהיה עוד יותר קשה אבל זה קשה וכואב , ולא עוזר כמה כולם אומרים שזה אמיץ ושאני צריכה להיות גאה בהחלטה שלי

מלודי6

New member
נפרדתם?

תני לזמן לעשות את שלו. שנתיים זה זמן מספק בשביל לבחון זוגיות. אם דיברת איתו על העניין, והגעת לידי מסקנה שאת לא יכולה להמשיך ככה אם משהו לא מתקדם, אז כנראה שזה מה שהתאים לך. החלטה לא מגיעה סתם, ובטח שלא על פרידה אם היה לך טוב איתו. אני בטוחה שחשבת על זה הרבה לפני שעשית את הצעד. בדר"כ גם מי שמחליט על הפרידה חושב יותר ממי שנגרר לפרידה. אתם סובלים? לא יודעת מה לגביו, אבל פרידה זה כמעט תמיד לא משהו נעים. האם הוא סובל? את בקשר איתו? האם את יכולה לדעת בוודאות האם הוא סובל בגללך, או סובל בגלל שהיה לו משהו וכרגע המשהו הזה לא קיים? לעתים אנו מפרשים פירושים שלא תמיד מדוייקים. וכל עוד את לא הוא, ומן הסתם לא תהי, לעולם לא תדעי מה המניעים שלו לסבל, ואם הוא סובל בגלל הפרידה ממך או בגלל הפרידה באופן כללי או אולי בכלל בגלל משהו אחר שהציף לו משהו כתוצאה מהפרידה. בכל אופן, התחזקי, נסי לטפל בסבל שלך כתוצאה מהפרידה. אולי הוא יחזור, אולי הוא לא, אבל הכי חשוב הוא שתהי שלמה עם ההחלטה שלך. מי שאוהב חוזר, ואם הוא לא חוזר, כנראה שמגיע לך משהו טוב יותר.

חובה חתונה ?

זוגיות וילדים לא מחייבת חתונה. לי לא היה אכפת ואפילו רציתי בלי רבנות.( רק שלבעלי זה היה חשוב) יש המון זוגות שחיים נפלא ללא נישואין. הפלוס הגדול לדעתי, שלא לוקחים את בן/ת הזוג כמובן מאליו.. כשמתחתנים יורדת ההשקעה...

מלודי6

New member
זה לא העניין של החובה

זה העניין של הרצון והצורך. עובדה שכתבת כי "רק שלבעלי זה היה חשוב". אם היא הייתה חושבת ורוצה אחרת, כנראה שלא הייתה בעיה. "כשמתחתנים יורדת ההשקעה"?? תלוי באדם, תלוי בזוגיות. הנתון לא משתנה עקב החתונה, אלא בעיקר בגלל נסיבות אחרות.

seeyou

New member
"כרגע אני לא מצליחה לעמוד בפרידה "

וזה כאשר נפרדתם רק לפני כמה ימים
הרבה תלוי כמה הנושה חשוב לך ישנם הרבה זוגות שחיים ביחד הרבה שנים בלי הנייר ואפילו עושים ילדים. האם רק הסטטוס של נשואים מפחיד אותו או גם להיות אבא? האם הוא מספיק בוגר להיות אבא? בכול מיקרה,את לא יכולה לקבל זוגיות רק לפי כול התנאים שלך. יוסי

שרון305

New member
פשרה

היי יוסי , אני מסכימה איתך לחלוטין ובכל מערכת יחסים בעיקר כאשר מדובר בזוגיות צריך להתפשר .. ואני מוכנה להתפשר , הצעתי לו שנהיה רק ידועים בציבור והוא אומר שהוא רוצה להתחתן מתישהוא אמרתי לו תגיד לי שזה הכיון , שאתה רוצה אותי, להתחתן איתי , האם אתה רואה אותי כאמא לילדך... אני לא צריכה חתונה מפוארת וגדולה , אף פעם לא פינטזתי על זה, אני רק רוצה לדעת שאנחנו רוצים אותו דבר, ומתחייבים לנסות ולשמור על מערכת היחסים הזאת כמה שאפשר... הוא לחוץ מהגדרות, הגדרה של חתונה/ ילדים/ למרות שהוא יודע שהוא נמצא כבר במחויבות , אנחנו כבר שנתיים ביחד כאשר מתוכה גרים יחד כבר שנה.. אני מוכנה להתפשר השאלה כמה...

seeyou

New member
אני מבין את הראש שלו

גם אני הייתי ככה כרווק לקח לי כ3 שנים של גמגומים השינוי צריך לבוא ממנו או מאחרים(קרובי משפחה-חברים) הוא לחוץ מהגדרות, הגדרה של חתונה/ ילדים? את רק רוצה לדעת שאתם רוצים אותו דבר? מה היה קוקה שהיה מבטיח לך ולא יקיים? גברים מסויימים מבטיחים את השמיים עד שמשיגים את מבוקשם ה"טיפשים" נמנעים מהבטיח(הפסדתי
הרבה בנות בגלל שלא הבטחתי להן את הירח)

spleshhh

New member
היי

האמת שיש לי עצה בשבילך... כי הייתי במצב די דומה... אני בעבודה עכשיו אז בא לך להתיעץ איתי במייל אז בכיף :) [email protected]

Goopie

New member
את יכולה, למשל

להיפרד ממנו מהסיבות הנכונות. לא יודעת, אולי רק אני שמתי לב למשפט הזה - "אולי זה מה שיגרום לו לשנות את דעתו". את באמצת רוצה מישהו שיתחתן איתך רק כי הברירה השנייה תהיה פרידה? באמת נראה לך טוב להתחתן ולגדל ילדים עם אדם שאומר לך במפורש שזה לא מה שהוא רוצה? אם החלטת להיפרד ממנו, זה צריך להיות בגלל שהחלטת שיותר חשובה לך הוודאות שתהיה חתונה בסופו של דבר, שהוא לא יכול לתת לך, מאשר הקשר הזה. אם נפרדת ממנו כדי ללחוץ עליו שישנה את דעתו, זה פשוט לא נראה לי נכון. נישואין וילדים משותפים זה פשוט לא תחום שבו דברים מסתדרים בדרך של סחיטה רגשית.

לשרון

את מעלה דילמה לא פשוטה, אין כאן נכון או לא נכון, יש לך אפשרויות. מה מרגיש לך הכי נכון בשבילך? עם איזו אפשרות את מרגישה שאת לא מוותרת על עצמך? לעיתים פרידה היא תקופה קשה ומכאיבה ולוקח זמן עד שבאמת אפשר להמשיך קדימה, תני לעצמך את לעבור את מה שאת צריכה לעבור.

למעלה