מה עושים?

no nick 1989

New member
מה עושים?

השתחררתי לפני כחודש וחצי ואני לא מוצאת עבודה.. הלכתי לעיריה אצלנו שם יש מישהי שעוזרת לחיילים משוחררים לחפש עבודה ואני באה אליה כל שבוע והיא אומרת שאין עבודה כרגע-אין מפעלים,כל המפעלים פה באיזור מגוריי[צפון] מפטרים עובדים ובכלל אין כמעט עבודה וזו תקופה לא טובה להתשחרר..גם ביררתי לגבי עבודה בבית מלון כחדרנית ושמעתי שזה תפקיד מאוד קשה ולא כדאי.. הלכתי בעצמי לתת קורות חיים בתחנות דלק בעיר שלי וכרגע הם לא צריכים עובדים,הלכתי גם לסופרים שזה לא עבודה מועדפת אבל עדיין לפחות לעבוד והם גם אמרו שהם לא צריכים ובכלל בתקופה כזאת! אפילו באינטרנט שלחתי קורות חיים לכל מיני עבודות של שירות לקוחות ולא חזרו אלי [למרות שמזה אני לא מתפלאת,אין לי בגרות מלאה ואולי זה חשוב להם.] בכל אופן-מה עושים? אני מיואשת!!!!! משעמם לי בבית..וזה מתסכל.. מה עושים??... בעיקרון יש מצב שאני מתחילה בספטמבר ללמוד[השלמת בגרויות] אבל עד אז מה אני אעשה? כל הקטע הזה שאי אפשר לקבל אבטלה כמו פעם זה ממש מדכא במיוחד במצב כזה.. אם באמת אין עבודה עדיין אי אפשר לקבל אבטלה? אבטחת הכנסה? משהו? אודה לכם על תשובותיכם!

.............

כשאני חיפשתי עבודה הייתי עם קלסר מלא בעותקים של קורות חיים ופשוט שואל בכל מקום אם צריכים עובדים - תחנות דלק, קיוסקים, חנויות חשמל, נעליים, מסעדות, הכל ולכל תפקיד אפשרי. ואני גר בחור בצפון שממש אין הרבה לאיפה ללכת והחברות כוח אדם גם לא עזרו במיוחד. אל תתייאשי ופשוט תמשיכי לחפש מקומות שעוד לא שאלת בהם ואל תפסלי מראש עבודות גם אם הם נראות לך קשות/שחורות מדיי. אני אישית שונא וגרוע בלעבוד מול לקוחות אבל בכל זאת כבר חצי שנה אני עובד בתחנת דלק ובחנות שליד ואני מסתדר לא רע.

or1986

New member
מבין אותך לגמריי!!!

אני משוחרר כבר תשעה חודשים,ואני עדיין בבית,בלי עבודה ולומד תקשורת.ניסיתי גם אני להתקבל לכל מיני עבודות אבל או שפשוט אומרים לך לא ולא מקבלים אותך או שלא מחפשים עובדים ואתה ממש מתייאש מכל העניין,אבל הדבר החשוב הוא לנסות ולהיות חזקים!ותאמיני לי שאני יודע מה את עוברת... אני עובר זאת על בשרי. ד"א זה המסנ שלי [email protected] אם תרצי לדבר...בכיף:)

למעלה