מה עושים?

לפטור את הבעיות,

זה לברוח מהן, בכיוון קצת אחר
צריך לפתור אותן.

קליט

New member
הן נותנים הכל יותר !

גם אוכל גם שמחה וכו`. הן מפרגנות לעצמן ולכל העולם -מכל הלב !

שכה יהיה לי טוב.

מאיפה אתם מביאים את הנתונים האלה? חסרות בנות ששמחת החיים שהן מביאות איתן - פורצת גדר, והתואר "מלאות" מהן והלאה? הרזות לא מביאות אוכל....? {צוחקת לעצמי בקול כשכותבת את הדברים...
}. כמו כל דבר בחיים, אין שחור ולבן. משוואות כמו "מלאות = נותנות יותר", הן אולי לא משוואות שקר, אך הן לא אקסיומה מוחלטת. רזות, דקיקות, מלאות, שמנמנות, יפות, יפות פחות... כולן מלאות בכל התכונות
אתם מצחיקים אותי, באמת

קליט

New member
מי שנותן לעצמו -נותן לאחרים

מסתבר שהשומן מביא שמחת חיים . . . הרבה פעמים זה כך. אם כי לא תמיד.

kiss 18

New member
פשוט לשבת ולהבהיר להם, שלא התערבו בעניין

הזה! אתה מתחתן? או הם? בחיצונית- עם טעם וריח אין מה להתווכח! מתחבר יותר על סגנון של מלאות, אז לך על זה...

משפשפת עיניים בחוזקה ----

וצובטת עצמי שוב, ושוב, ושוב {
}. אמממ, אחמממממ, אחממממ (אל תתפרצי עליו, הא?)... כאילו - הבנתי נכון?
מתחתנים כדי לרצות את החברים? החברים?! אתה מתחתן עם החברים? החברים הם אלו שיצטרכו לאהוב עד כלות את בת זוגם, למרות הימצאותן של גחמות? החברים, האוהבים רזות, יצטרכו להתמודד עם שלום בית מול מישהי שאתה לא נמשך אליה...? לא תופסת. פשוט לא תופסת. מעבר לכך, למה, בעצם, אתה צריך לתת הסברים? הרי אם ההליך השידוכי הוא חשאי עד לפרסום, אין צורך, ואפשרות, לתת דין וחשבון. ואם בכל זאת גבות יורמו בתמיהה: "היי, זו מי שאני אוהב, במכלול הפנימיות והחיצוניות"
דע לך, כשאנו חיים את חיינו לפי הסובבים, אנו נמצאים בפחד מתמיד של "מה יגידו" ו"לא נעים". מי אוהב לחיות בפחד? הטיפש, שלא יודע פחד מהו. יאללה, יאללה, בוא נשתחרר ממעגל הפחד, מריקוד ה"מה יגידו"
הצלחה רבה. לך אחרי הלב

קליט

New member
ואם תקח שמנמנה עגלגלה זה ילך ?

כלומר מלאה -אך לא פצצה מהלכת !? אז כולם יהיו מרוצים -וכבודו יהיה מרוצה ?

רוי6לי

New member
אהממ...

השאלה לא מובנת בכלל..לעניות דעתי צריך לחפש בן\ת זוג שיתאים לי אישית וימצאחן בעיני..!אתה אמור לאהוב ולא אף אחד אחר..כך שמה מפריע לך שחברך אוהב רזה?לכן גם אתה חייב להימשך לרזה??זה כמו שאתה רוצה פיצה עם זיתים והחבר לא..אז מה לא תאכל?כי מבעס שהחבר לא אוהב??!כך שמבחינתי זאת לא שאלה מה להגיד לחברים..אני צריכה לתרץ את הטעם האישי שלי??כך ני חושבת בכל אופן..;-) שיהיה הצלוחה..

חיפה532

New member
תגיד אתה ילד חולה!

אתה צריך צומי אבל בכמויות גדולות אתה בכלל לא בשידוכים!(תמשיך להתערב עם חבר שלך! נשמע לך מוכר?)

למעלה