מה עושים?

מה עושים?

אני יוצא לשידוכים, ויש לי הצעות טובות, ומשום מה רק עם בחורות מלאות אני זורם יותר טוב.. לא אכפת לי שאישתי תיהיה מלאה.. אך המשפחה מתערבת? מה לעשות?

אני מניחה שאתה כבר ילד גדול

ומסוגל לעמוד מול המתערבים ולומר בגב זקוף - אין לי בעיה להתחתן עם אישה מלאה, נקודה. אם תגיד בבטחון - תראה שפחות יתערבו לך. בהצלחה.

אני מבינה שאתה מעונין להשתדך

עם מישהי בשביל החברים, אה? אין דבר כזה "חברים משפיעים". מה שמתאים לך לא מתאים לחברים שלך. כל אחד ורצונו הוא. אם גם אתה מלא - אני מניחה שיהיה לך נעים וקל יותר עם מישהי שתבין אותך. בעיניי, זה הכי לגיטימי שיש.

כמובן שאין לי עניין לרקוד לפי

החליל של החברים.. השאלה אם אני אמור להגיד שלמלאות אני נמשך או מה? זה לא נשמע מגוחך קצת? כי יצאתי כבר עם כמה ממש רזות, והם רצו אבל אני הפסקתי

מגוחך? למה?

אלוקים ברא אותנו שונים חיצונית ופנימית וכל אחד אוהב משהו אחר. זה נס. אחרת חלק מאיתנו היו נשארים לבד כל חייהם. ומה שיפה ונעים לך, לא יפה ולא נעים למישהו אחר.

קליט

New member
יש שדכניות שאתה יכול להגיד להם שאתה

מעונין במלאות וגדושות ! וגם אם לא -אתה רשאי לבקש מהשדכנית שאתה מבקש לברר על הבחורה לפני הפגישה -ובברורים תברר בין השאר אם היא לטעמך . בהצלחה !

קליט

New member
אנשים יגידו שזה לא מפריע לו

אנשים יבינו זאת -שלקחת בחורה נפלאה ואיכותית רק שהיא מלאה. זה לא שאתה לוקח בחורה נכה.

קליט

New member
אין בעיה !

תבורכו ותסעדו ! ענבי הגפן בענבי הגפן דבר נאה ומתקבל ! שיהיה בקרוב ממש בלבבות שמחים !

קליט

New member
תקח מליאה קצת ! ההורים רוצים את

טובתך לא ? . מאוד חשוב שתקח מליאה שלא תבכה אח``כ ואתה עלול לפתוח כאן שירשור בעוד שנה-שנתיים -שאתה לא מרוצה ומתוסכל וההורים שלך לא מרשים לך להתגרש . . . תשמע ! מאוד חשוב להיות קשובים לצרכינו ! אפילו אלו שנראים לנו טפשיים. דבר נא עם הוריך בנחת -והם ודאי יבינו אותך !

תגיד להורים שלך

אני רוצה מה שאני רוצה ולא אתם תקבעו לי כי זכותי לאהוב את מי שיותר מושכת אותי. או שתיתחתן אם רזה ותפטם אותה טוב ואז היא תשמין זה יותר קל מאחד שרוצה רזה ונאלץ להיתחתן אם שמנה בתקווה שתהיה רזה... בקיצור אני גם טוען ששמנות בדרך כלל נותנות יותר...

למעלה