מה עושים...?

קואירן

New member
מה עושים...?

חברה לעבודה התחתנה והזמינה את כל הבנות העובדות עימה לחינה ולחתונה. 3 ימים לפני החינה שאלתי את אחת הבנות אם היא באה ואם היא רוצה לתת מתנה משותפת של כל המחלקה. במקום כן או לא - קיבלתי "שטיפה". איך לא שאלתי אותה אם היא הולכת בשעה שאני ועוד אחת החלטנו ללכת. היא עם חברה קרובה שלה חשות מאד נעלבות מהעניין. לא משנה כעת שכל אחת מאלו שהלכה החליטה זאת עבור עצמה, לדעת אותה עובדת היה עלינו לשאול אותה אישית ואת חברתה הקרובה אם הן באות ושזה מאד לא חברי מאיתנו שלא שאלנו. היא אף התעלמה מהעבודה שכולם קיבלו הזמנות אישיות לחינה ושחברתה השיבה שבוע קודם שהיא לא באה לחתונה ולחינה כי היא לא אוהבת אירועים. בסופו של דבר היא לא באה לחינה ואף לא טרחה לשאול איך היה ולבקש שנתנצל בשמה שהיא לא הגיעה. אני מוצאת את עצמי כבר שבוע עצבנית בגלל המקרה הזה. מה עושים עם העצבים? איך נרגעים?

../images/Emo4.gif לא מבינה התנהגות כזו

אני לא יודעת מה הביג דיל... אבל האמת שזה לא עניין שלך שהיא לא התנצלה למה שתתנצלו בשמה שהיא תתנצל, נראה לי שהיא סתם עצבנית על החברה שלה בכלל שלא רצתה לבוא איתה. פשוט תירגעי, תהיי אדישה אליה את לא צריכה לקחת את זה אישית בכלל לא רוצה עסק שלה...

elia1989

New member
הכי טוב ותאמיני לי!!!!../images/Emo88.gif

אל תתיחסי..אין לך שום סיבה להוציא עצבים על אחת כמוה פשוט טמטום מה שהיא עשתה ואת לא צריכה להתרגש בסופו של דבר הכל ייסגר והכל ישכח

למעלה