מה עושים?

בטח, בשבילך זה בחינם...

מה עושים? מנסים. אם לא הולך ובואו לא נהיה

תמימים, סקס זה חלק חשוב במערכת יחסים- ולא רק בשביל להרגיע את החרמנות, אלא גם האינטימיות וכל מה שנלווה לזה- לא הולך, אז לא. אבל לפי מה שאת מספרת- שווה לנסות, לכי תדעי, אולי הוא יודע לפצות בדרכים אחרות...

שרשירית

New member
מה לעשות ובלי הרבה סיבוכים

קודם כל טועמים. אם טעים נשארים. אם לא טעים ממשיכים. למה להסתבכך עוד לפני שהתחיל. יכול להיות שהוא יתגלה כחרא בן אדם - גם הסקס הכי טוב לא יהיה שווה אז. יכול להיות שיהיה לך הכי טוב שיש במיטה ומחוצה לה. קחי את זה בקלילות ... נסי ותיווכחי.

Bubble Girl 27

New member
להתחיל להתרגל לבמבה אדומה../images/Emo6.gif

לא יודעת לי מריח כמו הודעה מוכרת של מישהי מהעבר פה... הממממ ות'אמת בכל מקרה זה לא משהו לדיון פורום כי אין מה לעשות!!! מה תעשי תגדילי לו בשקל תשעים?!

odette18

New member
נראה לך שהוא מתלבט גם

לגבי גודל השדיים שלך אני למדתי שאם טוב לך תשארי ואם לא טוב לך תרימי רגליים ותלכי

S T A R 1 1

New member
אם הוא נחמד אז אוליי

כדאי שתנסי???? נכון שאומרים שהגודל לא קובע אבל אולייייי הוא עוד יפתיע אותך????

בוקר טוב

תשמעי סקס זה מרכיב מאוד מאוד מאוד חשוב זה יכול להרים את הקשר לגבהים וזה יכול להפיל את הקשר אבל תנסי אל תשללי יכול להיות שזה יצליח אל תוותרי אם הוא באמת מקסים אז תלמדו גם בדרכים אחרות אל תוותרי ושיהיה בהצלללחה שבת מקסימה

Rtitan

New member
מה גורם לכוכבים להופיע?...

לליתי, קראי שוב מה את כותבת: לא ממש שכתבם, והעניינים התלהטו. יש באיש הזה משהו... ויש בו משהו שעושה לך את זה. הבעיה לפי מה שאת אומרת, היא שאחד מאברי המין שלו קטן - רק אחד. כבר עברנו את גיל 16, ואפשר לדבר בלי להסמיק, נכון? אז כן - גוף האדם, גם של הגבר וגם של האישה הם בעלי כמה וכמה איברי מין - כשהחשוב ביותר שבהם, נמצא לדעתי לפחות, דווקא בין... האוזניים. כמו בהרבה תחומים אחרים, גם בסקס אין תחליף לדימיון ולמוח יצירתי - אלו, יכולים לגרום לך להגיע לספירות שמיימיות שמעולם לא ביקרת בהם ולראות כוכבים בצבעים שמעולם לא דימיינת שיש כשהיית עם גברים מצויידים היטב - כי "היי... יש לי את זה!" . גם פיסית וגם נפשית - המוח הוא העומד מאחורי חיי מין נפלאים - כל השאר הם רק כלי עזר
. לא מן הנמנע שגבר כזה, שבוודאי מודע למגבלה הפיסית הזו, למד לחפות עליה בדרכים אחרות, והוא יעשה הרבה יותר מאמץ ויצירתיות להיות לך בן זוג נפלא גם במיטה. לכי עם מה שתרגישי - אבל אל תפסלי מישהו שגורם לך להרגיש ..."מאוד נעים, מפרגן ומעניק, ואני מרגישה בטוחה ואהובה..." רק בשל כמה סנטימטרים. שיהיה לכם נפלא

ozzz64

New member
מוזר...

בכרטיס צריך לרשום השכלה , גובה . יש כאלו שגם משקל , אולי במקום שמופיעה השורה הכנסה... יוסיפו סעיף קטן על הגודל .(ככה בלי שאף אחד ירגיש) בשני שליש הפנימיים של אבר מין האישה אין בכלל עצבים . כך ששישה ס"מ יכולים להספיק לך . בכל מקרה כמו שכתבו לך אפשר לצרף עזרים טקטיים . נסי ותהני .

magic40

New member
אני מציעה לך לעשות../images/Emo13.gif

זו טעות של הרבה נשים שחושבות שלהן אין חלק בהנאה של סקס עם פרטנר אנחנו לא אמורות לשבת ולתת לו לענג אותנו ,אם תדעי לענג את עצמך הוא רק התוספת לעונג וכשיש שם אהבה השמיים הם הגבול! דאגי קודם לתקשורת בריאה ופתוחה על מנת שתוכלי לדבר איתו חופשי(בלי לפגוע כמובן) על הנושא וללכת יחד לחנות סקס

תשמעי,

קראתי את רוב (אם לא כל) התגובות. אז נאמר פה שאנחנו לא בני 16.. נכון. ואנחנו - מותר בהחלט לומר - רוצות שגם יזיינו אותנו, ולא רק יזיינו לנו את השכל. התיאוריה המופלאה של עצבים רק בשליש הקרוב החוצה של הנרתיק משעשעת, כרגיל. יש הבדל בין להזדיין עם מישהו עם זין ממוצע לבין הגודל שאת תיארת. פחות מעשרה ס"מ - בעיני זה ברמת ה"נו באמת!!!". אז כן - זה לא פוליטיקלי קורקט. וכן - כדאי לבדוק את הסחורה לפני שאת מחליטה. אבל בעיני הכיוון הוא חד משמעי. ולכל מציעי הניתוח - שילך, יתנתח אם הוא רוצה ויחזור.

למעלה