מה עושים?

לליתי

New member
מה עושים?

הכרתי אותו מאתר הכרויות הוא לא מושלם, אבל הוא מותק הוא מאוד התלהב וגם אמר זאת נפגשנו כבר כמה פעמים הוא מאוד נעים, מפרגן ומעניק ואני מרגישה בטוחה ואהובה החלטתי לתת לזה צאנס בפגישה האחרונה העניינים התלהטו, נשיקות נגיעות ו... מצטערת על התאור ויסלחו לי כולם וקודם כל הוא איבר מינו קטן בצורה לא הגיונית מס סנטימטרים הקטן בהרבה מ-10 כיוון שלא שכבנו (זו גם לא היתה התכנית) המשכתי כרגיל, לא אמרתי דבר ונשארתי עוד שעה ארוכה מה עושים עם זה? הבחור גרוש ואב לשתי בנות מדהימות פרי חלציו. אני מבולבלת זה מאוד משמעותי עבורי ועם זאת... מה אתם מציעים לי לעשות?

ההגיון אומר שרוב הנשים לא מגיעות

לאורגזמה מחדירה ולכן הגודל לא קובע. יכול להיות שהוא יכול לענג אותך בצורה מטורפת גם בלי להרגיש את איבר המין. סקס הוא מרכיב מאוד חשוב בזוגיות אבל לא היחיד. קחי את זה בחשבון

רק שיר

New member
זה נורא

אינדיבידואלי...פעם יכולתי גם לומר שגודל לא קובע.. היום אני חייבת לומר זה כן קובע <אצלי>

shon שון

New member
דפקת לו את הפירגון פה

עכשיו אני מבין למה הוא צועק במגרש כל הזמן ``הוא גדול הוא גדול הוא גדוללל

רק שיר

New member
היתה לי חברה

שבאמת היה לה מישהו שכזה. היתה קוראת ל 'זה גודל של זרת
אך טוענת שהוא היה הכי טוב שהיה לה במיטה. כי היתה שם משיכה מטורפת.

shon שון

New member
בעיה ``קשה``

נסי לראות אולי בכל זאת תשמעי פעמונים, אם לא, אז לא. אלהה

../images/Emo45.gif

אם הוא בחור כל כך נחמד, המינימום שאת יכולה לעשות, לפני שאת לוקחת החלטה כלשהי לגביו, הוא פשוט לנסות. אגב, תמיד אפשרי לשלב גם ויברטור. בהצלחה.

shon שון

New member
רוי! את ממש דוקטור רות

יש גם סוגים שונים של הארכות, ואם ממש תאהבו יש גם ניתוח

מיתי

New member
את ממש אופטימית../images/Emo140.gif

זה כמו לעסוק סקס עם במבה. היה אחד כזה. קיבל כרטיס אדום.

shon שון

New member
והיה תוכו כאברו ?

לא, כי אם כן זה מובן, אבל במקרה דנן, אין תוכו כברו

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gifאחות שלו! קרעת אותי מצחוק!

לא לזלזל חלילה בבעייתך... כי אני באמת מסכימה שזו בעיה (גברברינו - עימכם הסליחה) מי שאמר שהגודל לא קובע......שייגש להנהלה. נכון זה לא הכל...נכון - אם הוא נפלא אז אפשר בשיתו"פ לחפות על זה וכל מיני ומיני... אבל אם זה חשוב לך וזה מפריע...זו בהחלט בעיה. בהצלחה.התשובות בסוף - הן רק אצלך.

שחR

New member
הפורום היום שובר שיאים חחחה

מתוקה אתחיל ואמר שהבעיה שאת מעלה היא ברת פיתרון. הממוצע העולמי של גודל נורמלי עומד על 14-16 ס"מ, לא כולל קוריאנים, שם יש בעיה אחרת. כל מקרה של פחות משבעה ס"מ הוא מקרה פתולוגי שמצריך התערבות כירורכית. איך שהו בתהליך הבריאה שכחו העוזרים של אלוהים 25% של זין בריא.... מתחת לעור ! כך שבניתוח פשוט למדי גם את זה ניתן לפתור. מאחר והקשר בינכם הוא טרי, ואת מדווחת על "הרבה פחות מ 10 ס"מ" זה יכול להיות קרוב למקרה הפתולוגי ( שווה בדיקה של אורולוג) לא היתי ממליץ בדייט הבא לשלוח אותו לתור לניתוח, אלא לנסות פטנט קטן שאולי יפתור לך את "הבעיה" כנסי לחנות סקס עם מוניטין ( ממליץ על ארוס בלונדון מינסטור) ובקשי לקנות מאריך פין. יש מחפספס או חלק , בצבעים כו'. תעשי זאת בתקופה יותר מתקדמת בחיי המין שלכם, ואל תבואי ישר עם שקית הפתעה חחה. אבל אם את אוהבת אותו, יתכן והבעיה שאת מתארת היא ברת פתרון. בנתיים, איתו או בלעדיו תקני ביצי אהבה סיניות ותתאמני על כיווץ השרירים הכי חשובים לאישה. בהצלחה, שחR

רק שיר

New member
חחחחחחחחחחחחחח הרגת אותי~~~!!!!!../images/Emo6.gif

אפילו לענין שכזה אתה עונה ברצינות...לא ..לא..אהבתי באמת. והארת לי נקודות חשובות.

למעלה