מה עושים?

מה עושים?

היי לכולם, הגרוש שלי פשוט לא מגיע להסדרי הראיה אפילו פקידת הסעד מיואשת ממנו. היא לא מצליחה לזמן אותו לפגישה- את אותם תירוצים שהוא נותן לי שהוא לא יכול לראות את הילד- הוא נותן לה. היא העבירה על כך תסקיר לביה"ש אבל אנחנו מחכים לדיון (רק בפברואר לבנתיים). והנה שיא השיאים: ביום ראשון שעבר הילד שלי פירכס מחום והייתי איתו באישפוז בביה"ח. כמובן שהודעתי על כך לאבא והוא הגיע לבי"ח רק בשעה 1 בלילה וממש לחצי שעה- בתירוץ שלא היה לו אוטו ושהוא היה בדרום.- וחוץ מהביקור הזה הוא הגיע רק עוד פעם אחת לביה"ח 1/2 שעה לפני שהשתחררנו מביה"ח (בים ד') ואפילו לא התקשר (חוץ מפעם אחת לבי"ח אחרי שהתקשרתי לצעוק עליו שלא אכפת לו מכלום) מה אתם אומרים על זה??????

שקד74

New member
הוא לא היה עובר מבחן הורות.

יש לילדים אותנו בעיקר, זה המצב וכמה שהוא עצוב זו עובדה , להוציא יחידי סגולה שיש להם אישיות יותר אחראית ובוגרת. בתחום הזה האבות לא השתנו, כנראה שתפקידם לרבות אוכלוסיה מבלי לדאוג לאיכות לתוצאה. מבלי לפגוע באותם יחידי סגולה .

שקד74

New member
העצוב בסיפורים אלה

היא העובדה שהילדים ממשיכים להתגעגע לאבות כאלה. והכי מעצבן שגם כשהם פגועים והאמא נקרעת לגדל אותם , רובם גדלים וסולחים לאב- אין צדק!

נעה שחר

New member
למה הם כל הזמן מציגים את עצמם כמסכנים?!

הורג אותי!!! הם אלה שחופשיים חוץ מפעמיים בשבוע וכל שבת שנייה ( וזה גם אם באמת הם לוקחים אותם ...).. האמהות 24 שעות סביבם!!! בדיוק אותו דפוס התנהגות של האקס שלי רק - שהוא מגדיל ואומר שהוא "משלם לי על זה" כלומר המזונות.... וגם זה הוא לא משלם..חחח

מי אלו "ההם" ?

חשבת אולי שיש גם אבות כאלה שרואים את ילדיהם "רק" פעמיים בשבוע וכל שבת שניה? שליבם נחמץ כי מפסידים את הבוקר טוב המחוייך והנשיקה על הבוקר? שבאים הביתה רוב הזמן לבית ריק?! וכן הלאה..... נא לא להשליך על כלל הגברים ! זה שיש נבלות זה ידוע. אבל תתפלאי יש גם אמהות נבלות לא פחות שעושות כל מאמץ אפשרי בכדי לחבל להרוס ולא לאפשר שום קשר לאב עם ילדיו!!! ב"ה ותודה לאל שאף אחד מהמקרים הללו לא נכון לגבי אבל כדאי לדעת

נעה שחר

New member
צודק מתנצלת!!!../images/Emo140.gif

אני באמת מכירה אבות שמאוד מסורים לילדיהם... אבל הגרוש שלי ושל חברה טובה שלי מתנהגים באופן שציינתי... מנצלת שנית...

kelly האחד

New member
להיות הורה זו זכות...

מבינה את התסכול שלך ואת הכאב,גירושין טריים הם מאוד לא פשוטים,בואי נגיד די טעונים. את מגינה ורוצה את טובת הילד, הסדרי ראייה קבועים בראים לבנך,הילד אמור להיות "זכות"עבור האב,האב כרגע לא מבין זאת,לא עושה הפרדה בין הצורך שלו כמבוגר לצורך של ילד קטן,ואפילו מתנתק. אולי כדי גם להנמיך ציפיות בשלב הזה,אני לא יודעת אם זה יעשה את זה,אם יעמוד בזה,שיראה את הילד פעם בשלושה שבועות,על תקן קבוע....מה שבטוח אין לך דרך להכריח אותו.איפה הגרוש גר? אני יכולה להגיד לך מניסיוני שככל שהזמן עובר העננים מתפזרים ונרגעים(גם אצל עיקשים מאוד!)אצלי בהתחלה היו מלחמות על מה שלא תרצי והיום "טפו טפו" הרבה יותר טוב מכל הבחינות(זה לוקח זמן...) בן כמה הילד?,מה שחשוב כרגע שתמשיכי להעניק לו הרבה חום ,אהבה,תהיי אמפטית אליו ,תנסי לא לערב אותו,תשמרי את הכעסים והקללות לחברים שלך(אגב את צריכה חברים טוים מספיק אחד שיתמוך בך),תני לעצמיכם גם רגעי כיף והתפרקות ביחד,אל תקחי אחריות על האבא! תמשיכי לעדכן!

פיצי24

New member
מה אני אומרת? מגיע לו סקילה!!!

הם לא מבינים כמה עוול הם עושים לילדים. והם גם אף פעם לא מבינים כמה אנחנו מתאמצות כדי לספק את כל הצרכים של הילדים.

touti

New member
ערב טוב לך../images/Emo13.gif

אולי מבט שונה קצת ולא הזדהות עיוורת... לדעתי, לגבר לוקח יותר זמן לשקם את חייו , להתרגל לזמנים אחרים, להכניס לשגרה שלו את המושג הסדרי ראיה וצריך להבין ולתת זמן. מדברייך משתמע שהוא מאוד משתדל למלא את חלקו בהסכם, הוא ביקר בית החולים פעמיים, אולי זה לא לשביעות רצונך, אולי הוא לא עומד בדרישות שלך, אבל הוא נמצא בתמונה, הוא קיים ועושה כמייטב יכולתו בנסיבות שלו. לנו הנשים יש נטיה לראות את הדברים כשחור או לבן, לא מתגרשים מהילדים, הוא צריך לשלם מזונות וגם לראות אותם לפי תכתיב משפטי, אז יש הרבה אפור באמצע(משפט מוכר לי בזמן האחרון) וגבר לא רוקד לפי החליל של האשה במיוחד לא לאחר הגרושים. אני חושבת שהוא בסדר. ובסדר זה מושג יחסי. מה שלום הבן?

יכול להיות שאת צודקת

הרי לכל מטבע יש שני צדדים אבל זה כ"כ מעצבן וגם קצת מעליב שאבא מתחמק מהסדרי ראיה. ואפילו בזמן שהבן שלו בבי"ח הוא הגיע אומנם לשני ביקורים אבל מאוד קצרים (של 1/2 שעה)- אני חושבת שבמצב שכזה הוא היה אמור לפחות יום אחד להחליף אותי בשהייה עם הילד בביה"ח- לא?

פשושית37

New member
יקירתי אין הרבה מה לעשות

אי אפשר להכריח אותו ללמוד להיות אבא כראוי זה משהו שצריך לגמרי לבוא מרצונו אפשר לכפות עליו לשלם כסף עבור עיניינים כאלה ואחרים הקשורים בילדים ואולי אף להגיע לראות אותם בזמנים מסודרים אבל אם הוא לא ירצה תמיד יימצא את הדרך להתחמק נכון שזה מאוד קשה אבל ההפסד כולו שלו

למעלה