מה עושים?!

just Osnet

New member
מה עושים?!

יש לי בעיה די רצינית ורציתי שתעזרו לי להחליט מה אני אמורה לעשות.. אז ככה,שמי אסנת,בת 18 וחצי ומסובכת עם עצמי.. התאהבי במישהו נורא חמוד שללא ספק היה לי סיכוי איתו. סיפרתי לחברה טובה שלי מה אני מרגישה והיא הציעה לי ללכת עליו ולנסות..(אותה חברה הייתה מאוהבת במישהו אחר באותו הזמן) פתאום איכשהו התגלה לי שהיא מתחילה לפתח עם אותו אחד שאני מאוהבת בו את הקשר בניהם..ישנה אצלו,טלפונים,הודעות וכו'.. מפה לשם הקשר שלה כ"כ התהדק עד שהוא התאהב בה!ואני שהייתי מלאה כעס על מה שהיא עשתה והיא יודעת שאני אוהבת אותו! ובכלל היא אוהבת מישהו אחר מה פתאום היא מתחילה איתו עכשיו?!בקיצור,הם ניהיו חברים..עיקרונית לא היה אכפת לה ממני כלל! היא ידעה איך אני מרגישה כלפיו ופשוט עברה ולקחה אותו ממני בלי להתבלבל..! סיפרתי לכמה מהחברות שלי והן אמרו שאין לי מה לעשות הוא אוהב אותה ואין לי סיכוי כבר..אותה חברה החליטה שהיא אוהבת אותו וגם אותי ושהיא מצטערת שזה יצא ככה(כן בטח!) הכלבה העדיפה לבגוד בי שאני חברה שלה וללכת על מישהו שבכלל לא אוהבת!ניסיתי להשלים עם העבודה שהם ביחד ואין לי סיכוי איתו אבל כל פעם שאני רואה אותה בא לי לחנוק אותה על מה שעוללה לי.אבל אני שותקת.כל פעם שאני רואה אותם יחד אני מרגישה נורא..אני לא בטוחה שאני עדיין אוהבת אותו אבל מה שמפריע לי זה שהיא העדיפה אותו עליי..וכל פעם היא מדברת עליו לידי ופשוט בא לי לצרוח ולהוציא את כל הכעס החוצה אבל אני לא יכולה..! מה אני אמורה לעשות?פשוט להשלים עם העובדה לקנאות או להתחיל לצרוח על כל מי שאשם פה?! כי בסה"כ הוא בחיים לא יהיה שלי..אבל הבעיה היא שאני מלאת כעס ושנאה כלפיה..! אוףף מה אני יכולה לעשות?!

You snooze you Lose

הפסדת את ההזדמנות שלך כרגע , הבחור עשה את הבחירה שלו . תעמדי בצד (עם פרצוף חמוץ או לא , בחיר שלך) ופשוט תמשיכי הלאה . לחכות למפלה בקשר שלהם לא יוביל אותך לשום מקום ...

just Osnet

New member
צודק..

אבל הכלבה גרם לי לאבד את ההזדמנות..היא תשלם יום אחד..על זה כבר נשבעתי..

Miss Thang

New member
בן אדם הוא לא גרב. זה לא שהיא לקחה לך אותה

מתחת לאף, מבלי שהספקת לשים לב. הוא מאוהב בה, לא **בך**. צאי מזה, ותמשיכי הלאה. את נשמעת קצת אובססיבית.

אלון580

New member
כמו סכין בגבי....

יכולות להיות לה אלף ואחת סיבות למה היא עשתה את זה ויכול להיות שחלקן מוצדקות. בכל מקרה לא מעניין אותך אבל זאת החלטתך מה לעשות איתה מבחינתי זה תקיעת סכין בגב. לדעתי את חייבת לנתק משתיהם קשר לחלוטין, אחרת תיפגעי....וחבל! אלון

לדעתי

את יודעת? יש כאן סיפור כואב, מעליב וצורב. חברה שלך (חברה?) עשתה מעשה לא ראוי ביודעין. וגם אם היא תוכל לומר שקרה כאן משהו טבעי, הרי שהיא לא ממש התגברה על היצר שלה (וגם לא היתה הוגנת. לכל הפחות היה ראוי שהיא תבוא לדבר איתך על זה). אני חושב שמקרה כזה טבעי להיות מלא זעם, כעס ותסכול. אני חושב שיהיה זה נכון ללכת ולהביע את הכעס הזה בפני הבחורה שעשתה לך את זה ולהבהיר לה שאת כועסת ופגועה. לגיטימי לריב בגלל כזה דבר. מעבר לכך, נשאלת השאלה האם אותה הבחורה היא באמת חברה? חברות טובות לא מתנהגות ככה. אם הבחורה לא התנהגה אליך כאל חברה, את לא צריכה להתנהג אליה כאל חברה. כדאי לך לנתק את הקשר איתה. קשר שכזה לא מתאים. נקודה. לבסוף, חשוב לי לכתוב לך שנקמה היא דבר עלוב וריקני שישאיר אותך בנוסף למה שכבר אין לך גם עם מעשה ממש רע שעשית ומצפון שיכאיב (ולא משנה כמה תדחיקי, זה פשוט יהיה שם). נקמה אינה פתרון. היא לא תקדם אותך לשום מקום ואפילו לא תעזור לך להתגבר על המשבר או על הבחור. זה שהיא היתה לא בסדר, לא אומר שגם לך מותר להתנהג ברשעות.

ס א ט י ן

New member
מה עושים?

מנתקים קשר.. אני לא הייתי רוצה שום קשר למישהי שהיתה עושה לי כזה דבר. מתנתקים גם ממנה וגם ממנו. גם ככה זה בטח רק מרתיח אותך להיות לידה, אז בשביל מה לגרום לעצמך עוד עוול...

../images/Emo12.gifזה חברה טובה זה?

מה לעשות? זרקי אותה לזבל!!!! איכס ...אני שונאת אנשים כאלה ...זה מביא לי את הסעיף...
נתקי איתה קשר , היא סתם חלאה! יו ...לקחתי ללב...

יום טוב

כל זמן שלא הייתם חברים, מותר לה ליצור אתו קשר ככל שתרצה. אם היא אוהבת אותו, היא צריכה להיות אתו בקשר. נסי לשמור אתו ידידות טובה ולחזקה בהדרגה, ואולי בהמשך יעזוב אותה, ותהפכו לחברים.

אריאן5

New member
לא חברה!!

זו לא חברה, תנתקי איתה את הקשר ומהר!!!, היא אגואסטית, אנשים כאלו אני אישית מרחיקה מהר מאד ממני. את הבחור כבר הפסדת זה ברור היית צריכה להיות זריזה יותר.

למעלה