מה עושים..

D r i v e n

New member
מה עושים..

הכרתי בחור במקריות מוחלטת ברשת, אחרי שנתיים של בדידות, אחרי המון קשרים לא מוצלחים ופרידה קשה אחרונה שעד היום אני סוחבת את הטראומות ממנה איתי. מעבר לכמה שיחות טל' מאוד נחמדות ושיחות ברשת מעולם לא נפגשנו, עד שזה קרה בסוף, נפגשנו באירוע המוני, לא היינו היחידים שם, אבל זכיתי לדבר איתו הרבה על אף זאת. איך שראיתי אותו נתפסתי סופית, עוד לפני זה חיבבתי אותו מאוד אבל ברגע הפגישה, זה פשוט "היכה" בי. כבר הרבה זמן לא התאהבתי במישהו, לא נדלקתי על מישהו, הרבה מאוד זמן היו חומות הגנה ושמחתי שסוף סוף מישהו מזיז לי. למחרת הפגישה שמתי לב שהוא כבר לא פונה אליי כמו בעבר, אני חוששת שהוא אולי "התאכזב" ממני, למרות שהוא היה מאוד נחמד אליי וחברותי וכן התקרב. בכל מקרה, אני חסרת ביטחון ופוחדת לעשות צעד ולומר לו מה אני מרגישה, מה גם שזה מוקדם מדי כנראה.. אולי זה סתם "קראש"? אני מקבלת את הרושם שהוא לא שם עליי וממש מאוכזבת מעצמי ש"פישלתי" עם זה מצטערת שנפגשנו כי עכשיו הוא מרוחק יותר.. ואני עוד יותר פוחדת להתוודות על הרגשות, בסיטואציה החדשה הזו. הוא ההפך המוחלט ממני, מלא ביטחון וחי כל יום כאילו הוא האחרון, ממצה את החיים. אני די מסוגרת ומפחדת להיחשף לחוויות כמוהו אבל לחוויה אחת- שהיא הוא, אני מוכנה להיחשף. אני לא הצלחתי לקלוט ממנו שום סימנים של סלידה(אפילו ההפך. אני יודעת שאני הייתי חברותית, אבל לא "השלכתי את עצמי לרגליו", אני עדיין מפחדת להיות בוטה מדי ומעולם לא הייתי הטיפוס שמתחיל עם בחורים, אני ביישנית מדי.) אז למה הקרירות הזו ביום שאחרי? מה אתם מציעים שאעשה? כל שיחה שאעשה,כל צ'אט שאזום, כל סמס, ייראה לי כאילו אני "מציקה" לו, עכשיו בסיטואציה החדשה. ואני ממש לא רוצה להפוך להיות הבחורה המעיקה על זה שלא שם עליה. תודה, אובדת עצות/קלולסית.

חבל..

``מי שמיתביש מתיבש``..חבל שאת מתבישת/חוששת..תעשי צעד!אל תחששי לקחת סיכון אל תפספסי היזדמנות!

D r i v e n

New member
יש לי יותר מדי מה להפסיד

אני לא אעמוד בעוד דחייה, במיוחד כשאני מתחילה מבטחון עצמי בגובה הרצפה.

nate2000

New member
באחד מנאומיו לאומה אמר רוזוולט

we have nothing to fear, bu the fear himself. בסיטאציה שתיארת אין לך מה להפסיד ואין לך ממה לפחד. עד כמה קלישאתי שזה נשמע אבל "יש המון דגים בים". המבחר הוא אדיר. אם הבחור הזה לא ירצה בך יבוא אחר במקומו. אם את מעוניינת בבחור תתחילי ליזום. גם אם הוא יגיד לך "לא" לא הפסדת- להפך את רק הרווחת. התגברת על המחסום הבושה ועשית צעד כדי לדעת איפה את עומדת. זה רק יעלה לך את הביטחון.

מה יש לך בדיוק להפסיד?

את יודעת עוד כמה "לא" תקבלי בחייך? אז מה? תשארי לבד כל ימי חייך כי את פוחדת לקבל "לא"? אז לא! ביג פאקינג דיל, זה לא שיש בינכם אהבה מטורפת, זה הקראש הראשוני ועל זה ניתן להתגבר בקלות! אל תפספסי הזדמנויות!!!

omer73

New member
עניין של גישה

אני חושב שאם תבואי בגישה של "סוף העולם" במידה והוא לא מעוניין סתם תפגעי שוב וסתם תספגי שוב עגמת נפש. אני חושב שאת צריכה לשנות טיפה את הגישה, נכון שנפגעת, נכון שיש לך פחד, אבל ברגע שאת מונעת מעצמך את רק מפסידה. בכל מקרה, אני ממליץ לך להרים אליו טל', גלגל שיחה, לראות איך השיחה זורמת, ולשאול מתי אתם שוב נפגשים, והפעם מפגש אישי, שלא כמו בפעם הקודמת שהיה המוני... במקרה הכי גרוע, אם הוא לא מעוניין, חזרת לנק' ההתחלה, ובמקרה הטוב, השמיים הם הגבול...

תגובה

לא צריך לחשוף מהר רגשות. הוכיחי לו את רגשותיך בכך שתעשי לו מעשים טובים. אם יהיה טוב ונחמד אליך, לא התאכזב.

למעלה