מה עושים...

De-Panther

New member
הייתי אומר לך לאכול|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

אותם אבל זה מגעיל

Me 4eVer

New member
כאילו זו אשמתה שאתה חובב דגים.oO

גאד, ועוד יש לך חברה.:X

De-Panther

New member
דיי להוסיף חברות...|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

לכולם זו ממש אובססיה אצלך

AGENT SHESH

New member
אני? חובב דגים?

*מכחיש קשר לאישום המגוחך* חברה? *לא מכחיש ולא מאשר*

אני אוהבת סושי ../images/Emo3.gif../images/Emo123.gif ../images/Emo57.gif

ודגיגים. (סטרייט זה הכי, אחיי! טוב, נו, האמת היא שבקהילה האינטרנטית זה הרבה פחות נוח. אבל ניחא)

שניש

New member
מקבלים חיבוק-../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif../images/Emo89.gif../images/Emo56.gif

מכיוון שאיני מכירה את פרטי המקרה אני לא אתערב,אך את מוזמנת לדבר עמי בכל עת. (את אפילו מתבקשת לעשות זאת |-B)

Gizmo16

New member
חושבים על להתאבד..../images/Emo28.gif

מבינים שאין לך אומץ, ומושכים את החיים כמו מסטיק.. זה הפתרון שלי. אם יש לך אומץ- לכי על זה אני אומרת, ספרי לי איך היה.

painapple

New member
בבוקר הראשון נשארים במיטה עד מאוחר

וחולמים הרבה. בבוקר השני קמים מהמיטה, ומתנחמים בתה עם ריח נהדר. ואחרי שמתעוררים מתחילים לחפש סיבות חדשות לקום בבוקר, קטנות ולא משמעותיות, כמו הריח של החורף בבוקר, ציוץ של ציפורים, ריח של פרחים, של עצים, של מכוניות שמזהמות את האוזון [מה שעושה לך את זה, את יודעת..]. לראות את הזריחה, את השקיעה, את הצורות של העננים בשמיים, ואיך שלמרות שאומרים שהם נראים כמו כבשים את יכולה למצוא בפנים גם פיל וגם דרקון.. לראות ולשמוע חיוך וצחוק של אנשים שאת אוהבת, ולחייך איתם, ולראות איך העיניים שלהם נוצצות אחרי שהם צוחקים. להתקשר או להיפגש עם מישהו שאת אוהבת, ולשמוע בקול שלו שהוא שמח לשמוע ממך, או שמח לראות אותך.. ולחשוב על זה, הרבה, ועל איזה כיף יהיה להיות במקום אחר, מתישהו, ולעשות משהו כיפי, ולהנות מהעובדה שקמת באותו הבוקר.

Kouryuu

New member
הומ.

ממשיכים לקום בבוקר, ממשיכים לנשום, עבור אנשים מסויימים ביותר, גם אם לא באמת מבינים למה. ולא מבינים למה. בעצם, עדיין אין סיבה לקום בבוקר, או לנשום, פשוט עושים אתזה, באופן מכני, אסור להיות אנוכיים. (ארר כן, אז רק דיכאתי אותך. מצטערת. אני מקווה שזה לא יהיה כך אצלך.
)

למעלה