מה עושים...

cowgirl Ms

New member
מה עושים...../images/Emo80.gif

כשבר אין לכם סיבה לקום בבוקר? להמשיך לנשום? זריקת חיים, מישהו?...

GoOni

New member
הא, מוכר.

ממשיכים הלאה למרות הכל ולאט לאט זה משתפר. אבל צריך להיות סבלניים ולא לצפות שכבר מחר יקרה משהו טוב.

thebaby

New member
התשובה שלי.../images/Emo101.gif

כשאני נמצא במצב כזה אני טוען ככה: אין לך סיבה לחיות. OK. אין לך גם סיבה למות. לכן אין סיבה לנקוט פעולה ולכן המצב הקיים הוא זה שישמר. כאשר אף אופציה לא מושכת הקיימת נשארת. אבל העניין הוא שזהו פתרון לוגי לבעיה רגשית. לוגיקה בכלל לא קשורה. זה רק אני שמסוגל לשלוט בעצמו על פי חוקים. האמת היא שהתשובה הכי נכונה היא שיש לך סיבה לקום בבוקר. שיש לך סיבה להמשיך לנשום. את פשוט בוחרת לא לראות אותה. אני מבין את הבחירה הזאת, עשיתי אותה בעצמי יותר מפעם אחת. זה יותר קל ויותר אנושי. רק אל תשכחי שאת הגורם לזה.(כמובןש לא רק. אבל לך יש את השליטה.) חוץ מזה, מה אני מבין
סתם מברבר.

As I Am

New member
בעיטה.

זה שיש לה סיבה זה ברור [שומעת, מארי?], אבל זה שהיא לא רואה אותה לא אומר שהיא בוחרת את זה. לא לכולנו יש שליטה עצמית ברמה גבוהה כלכך, מסתבר. [
.]

thebaby

New member
אני חושב שדווקא הדבר../images/Emo101.gif

הזה כן נשלט. לא רק אצלי אלא כמעט אצל כולם. אבל אולי אני טועה
.

thebaby

New member
טוב, חשבתי על זה עוד.../images/Emo101.gif

פתרון יותר פשוט. תמצאי מישהו\מישהי אחר שאת ממש אוהבת. ותחבקי אותו חזק חזק ותבכי. זה משחרר וכאלה :-X יותר אהבתי את הפיתרון הקודם. אבל הוא מתחכם.

cowgirl Ms

New member
הייתי הולכת אליו...../images/Emo80.gif

אבל אין לי את הכוח לקום ולקחת שני אוטובוסים ;; טרמפ, מישהו? ;; אה, נסיך אופל שלי... אהבתי האמיתית היחידה.. הלוואי והי לי כבר את התמונות שלו (*אהםאהם*) להראות לכם... הוא כל כך יפה!!!

J a M i T i

New member
../images/Emo42.gifמתחילים לקנות כדורים.

אפשר גם סתם להשאר בדיכאון במיטה כמה חודשים, ואח"כ לעשן הרבה ולשתות הרבה, ואח"כ, כשמישהו ישים לך משהו במשקה ותגלי שהיית עם אקס של חברה טובה, תחליטי שאת צריכה להפסיק לשתות>< הממ,.>< מארי, חמודה, אני מניחה שאני קצת מבינה אותך. ארר;; אתמול שמעתי על זה, ואני לא יודעת בכלל איך להרגיש בנוגע לזה,. אני לא רוצה שתמותי. את טובה מדי, מארי,. תנסי לקחת את עצמך בידיים, למרות שאולי זה אפעם לא יעבור לך לגמרי. אממ, אני אדבר איתך, קיי? :)?

גם אימא תרזה... ../images/Emo57.gif

את רוצה לחיות את החיים שלך בהשוואת עצמך לאחרים כל הזמן? תהיי עצמך ותהני מזה. אני בטוחה שאין עוד אנשים כאלו שהם בדיוק כמוך-וצריך הרבה סוגים של תבלינים בשביל טשולנט מוצלח

As I Am

New member
היא גם בכלל לא יותר טובה. ../images/Emo103.gif

הוי, מארי, אני צריכה להעביר לך קצת מהנרקיסיזם שלי, בהזדמנות. באמת שיש לי מספיק בשביל שתינו.

cowgirl Ms

New member
אני גם נרקיסיסטית ><../images/Emo80.gif

אני לומדת מנירוש אהובי. :|

cowgirl Ms

New member
טשולנט?../images/Emo80.gif

לא משווה.... ת'אמת אני יודעת שאני טובה ממנה, אפילו הרבה יותר טובה. היא בן אדם מרושע, שלא מגיע לו לחיות.

למעלה