מה עושים?...

carolin

New member
היי !!הכל יהיה בסדר ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif

אם זה לא חסוי אולי תספרי לנו פרטים? כמו למה הוא נסע?או מה הסתובב אצלו שפתאום הוא מחפש מישהי אחרת? את יודעת מה הכי יכאיב לו בחזרה אם תסעי לשם תסתדרי לך מבחינת עבודה ואז תצאי עם מקומי !!! אם כך הוא אמר לך הוא לא שווה שתיסעי אחריו חצי עולם!תשני תפאורה בשבילך כדי לנסות דברים חדשים אל לא ,אף פעם לא בשבילו,מנסיון!

danistar

New member
מה עושים ??

אם הבחור שם זה אומר משהו . אם הוא היה אוהב אותך הוא מזמן היה חוזר לכאן להיות לידך ( אני יודע שהמציאות לא קלה אבל אני חושב ככה ) . עצם העובדה שהוא מתחיל לאיים בחיפוש חברה חדשה אומר שהוא לא שווה אותך . תני לו ללכת הוא לא שווה את הכאב ( ותאמיני לי - אני יודע מה זה הכאב הזה ) . הפיתרון בשבילך להתחיל בחיים חדשים , להיות חזקה ולתת לזמן לעשות את שלו . הזמן אולי לא מרפא לגמרי אבל הוא עוזר להתגבר

אך... נשים נשים . נשים רעות

מאיפה אתן מגיעות לכל המסקנות הללו? מי אמר באיזה שהיא הודעה שהוא נוסע לחפש מישהי אחרת ? אולי הבחורה התקרצצה אליו וכבר נמאס לו? הוא חייב לאהוב אותה? אולי הוא רוצה למצוא את עצמו לבד? למה יש לתקוף ולהאשים ? מה קרה ? אם זאת אחוות הנשים שלכן אז המצב שלכן גרוע!!! לא להתעצבן יותר מדי (הכל בקצת צחוק)

danistar

New member
איך אמה מוישה איש כסית ב "לול"

אני אישה .. אם היית מסתכל בכרטיס האישי היתה רואה שאני גבר .. ואני עומד מאחורי כל מילה שלי .

אח - אם היית מואיל לקרוא את כל...

השרשור ולא לקפוץ בראש כמו חמור... מאיפה הבאת את כל הקשקושייאדה שכתבת פה?! הוא לא נסע לחפש מישהי אחרת - היינו בקשר טוב והוא היה צריך לטוס לחו"ל מסיבות כאלו ואחרות - ועכשיו גיליתי שהוא מחפש לו מישהי אחרת - אני יודעת שכשאנחנו בקצה השני של העולם אין מצב שנהיה חברים ולא ציפיתי שהוא יחכה לי 3 שנים עד אחרי הצבא - אבל עדיין ציפיתי לשמוע את זה ממנו ולא להגיע לזה בדרך עקיפה - מבין? איך אני בדיוק יכולה להתקרצץ אליו אם הוא בקצה השני של העולם? מה נראה לך שבזק של אבא שלי? לא אמרתי שהוא חייב לאהוב אותי - אבל כשהוא אומר הוא אמור להתכוון לא?.. מה אתה אומר סתם דברים בלי להתכוון אליהם?... על איזו ******* אחוות נשים אתה מדבר?! ובקיצור - חבל שישר קפץ בלי לקרוא הכל - ואם כן קראת הכל אז מיותר להגיד שרמת ההבנה שלך לא בשמיים.. עלת דפנה.

בקרוב אפילו בקרוב מאוד

הדבר היחיד שמחזיק אותי בארץ זה האופנוע שלי שאני לא מצליח למכור אף אחד לא רוצה לקנות את הבונבונירה שלי!! אני מעריך שעוד פחות מחודש אני כבר אשנה את השם שלי(בפורום)

DJNYC

New member
מה?? ../images/Emo12.gif כזה דיון על אהבה ...

ואני פיספתי?

DJNYC

New member
אז אתן.

קודם כל, אני לא יודע אם את מחפשת נחמה כאן, או שאת באמת במצב שבו את רוצה לעשות בחירה. זה שבן אדם נוסע למקום אחר לא אומרת כלום על מידת האהבה שלו אליך. אבל, אני לא יודע כמעט כלום עליך, עליו, ועל מערכת היחסים שלכם, ולכן קשה לי לתת לך עצה שאני ארגיש שלם איתה. אבל ישנה מציאות חדשה, ולך יש את הבחירה בין להכיר במציאות החדשה וליצור לך משהו יפה בה, או להאחז במציאות שאיננה עוד עם כל היופי והכאב שבה. אולי תספרי קצת פרטים (לא סיפורים) עליך ועליו. את כותבת שאת מאוהבת (שונה אגב מ"אוהבת") ואת אומרת שהוא עזב מסיבות "אלו ואחרות" אולי אם תחשפי פרטים, תוכלי לקבל באמת תמיכה אמיתית מאנשי הפורום הנפלאים ולא רק עידודים והשתתפות בצערך.

היי DJNYC ../images/Emo25.gif

אתה כ"כ מלומד נסיון חיים ואהבתי את הודעתך זה בערך מה שאני הייתי כותב אח איפה היית כשהייתי פנוייה

DJNYC

New member
סאנשיין ../images/Emo6.gif

אני מרגיש אותו דבר לגבי ההודעות שלך ;) חחחח

מורן את שובבה ../images/Emo9.gif

ניסיתי להבין למה הכוונת קראתי את כל ההודעות הקודמות ואחרי שכמעט ויתרתי והגעתי למסקנה שהשתגעת
נפל האסימון... לכי תדעי קודם נראה תמונה
סתםסתםסתם... מתה עלייך נו איך הוויקאנד אחותי מצאת מקום בסוף

למעלה