מה עושים?!

venus13

New member
מה עושים?! ../images/Emo4.gif

באולטרא סאונד שעשיתי היום, לאחר 6 ימים של הזרקת מטרודין-2 ומנוגון - 2- לקראת IVF ראשון -גילו ציסטה בגודל 27 מ"מ ועוד 4 זקיקים קטנים למדי 10-13 מ"מ. קיבלתי הוראות טלפוניות להזריק עוד יומיים - אך להפחית בכמויות ל-3 אמפולות סה"כ ולהגיע לבדיקות שוב. משום מה קיימת סודיות מצד ביה"ח לגבי ההמשך. מה האפשרויות ?! מישהי אמרה לי שאולי רוצים להפסיק את הטיפול בגלל הציסטה - האם הדבר אפשרי? האם ישאבו לי את הציסטה בעת שאיבת הביציות האם התגובה שלי לתרופות - לא עלובה ביותר? מה עושים? ומה הסיכויים לא אופטימית במיוחד ונוס

נועם@בת

New member
הרופא מנסה עכשיו לשחק

בין הציסטה- שלא תשגשג יותר מידי, ובין הזקיקים שצריכים עוד לגדול. 4 זקיקים נשמעים יבול מאכזב- אבל בפעם ראשונה קורה שלא קולעים מראש למינון המתאים ש"יעשה לך את זה". אם היו רוצים להפסיק לך את הטיפול- היו מפסיקים, לא היו משחקים איתך. יכול להיות שיש גם זקיקים קטנים מעשרה מ"מ (את אלה בדר"כ לא מציינים בכלל) והרופא מחכה לראות אם גם הם יצטרפו למירוץ. שמענו גם על מקרים כאלה. בזמן שאיבת הביציות ישאבו גם את הציסטה, וישאירו שחלות נקיות. 4 זקיקים זה 4 ביציות, זה אופציה לארבע עוברים ולשני זוגות תאומים בשתי החזרות עם הפרש של שנתיים ביניהם. הנה לך סיכויים מאוד אופטימיים
שיהיה בהצלחה נועם

ונוס 34

New member
המשך -מה עושים ?../images/Emo2.gif+חלום

האם יש סיכוי שהציסטה - הפריעה/מפריעה לטיפול? בזמן הדיכוי היה לי זקיק 15 ס"מ - לפני שהתחלתי בזריקות - מן הסתם ניראה לי שאותו זקיק הוא זה שגדל לציסטה? האם נכון הדבר? והאם לא היו הרופאים צריכים לפעול בצורה אחרת לפי נתונים אלה? האם לפי הנתונים האמורים בהודעתי הקודמת ובהודעה זו ייתכן שלא יעשו לי את השאיבה בכלל ? אם יעשו - האם ייתכן שזה יהיה כבר ביום שישי הקרוב? מצטערת על ים השאלות- אני מאוד מבולבלת, מאוכזבת, לחוצה (מחק המיותר או הוסף ). בלילה האחרון חלמתי - שאני במסדרונות ביה"ח ולא מצליחה לשאול אף אחד שאלה כי כולם עסוקים - אפילו את האחיות והרופאים אני לא מכירה. מצד שני כל המסדרונות היו מצופים עוגת שוקולד ?! מה זה אומר?

venus13

New member
נורא נעלבתי - לא עניתם לי...

להודעה שלמעלה ! בינתיים יש לי עוד שאלות: האם ידוע לכם אם התרופות הבאות בסל הבריאות: סינרל, מנוגון, מטרודין, כוריגון ופוסטימון ? האם פוסטימון הוא באמת תחליף טוב למטרודין? הבנתי שהדעות חלוקות האם אפשר להזריק באותה זריקה מנוגון עם מטרודין?(גם כאן הבנתי שהדעות חלוקות. תודה ונוס

venus13

New member
דרך אגב אם מישהו שלך לי מסר

ל"ונוס" - אני לא מצליחה לזכור את הסיסמא - אז בינתיים נישארתי עם הורסיה האנגלית של השם. אם מישהו יעזור לי לגלות את הסיסמא הישנה שלי - מאוד אודה לו. ביי בינתיים ונוס

dandushx

New member
../images/Emo105.gif../images/Emo105.gif../images/Emo105.gif

אני לא יודעת לענות , אבל מקפיצה , עם כל השרשורים של האלמוניות למיניהן והודעות חדשות שפותחות כל מיני חדשות שעוד לא למדו לשרשר , השאלות שלך ,שהם חשובות , נדחקו למטה

תוליק

New member
אולי החלום אומר שהיית רעבה ../images/Emo8.gif

מה שבטוח זה שיש לך טעם טוב, לצפות את הקירות של ביה"ח בעוגת שוקולד

למעלה