מה עושים כשחייבים ללכת לאיזשהו מקום וממש ממש אין חשק? (אני כבר מאחרת). (חוץ מלקנות בדרך זוג נעליים)
G giulietta New member 23/10/02 #1 מה עושים ../images/Emo4.gif כשחייבים ללכת לאיזשהו מקום וממש ממש אין חשק? (אני כבר מאחרת). (חוץ מלקנות בדרך זוג נעליים)
מה עושים ../images/Emo4.gif כשחייבים ללכת לאיזשהו מקום וממש ממש אין חשק? (אני כבר מאחרת). (חוץ מלקנות בדרך זוג נעליים)
י י פ ע ת New member 23/10/02 #3 לקחת לי ת´מילים.... אחותי מחכה לי...אמרתי לה שאני רק מכינה בצק לעוגה, מארגנת ת´בית ובאה... נכון שלפעמים מותר לשקר? לבנבן כזה!
לקחת לי ת´מילים.... אחותי מחכה לי...אמרתי לה שאני רק מכינה בצק לעוגה, מארגנת ת´בית ובאה... נכון שלפעמים מותר לשקר? לבנבן כזה!
ק ק ל י א ו פ ט ר ה New member 23/10/02 #4 הולכים כי אין ברירה וחושבים כל הדרך על גלידה... זה עוזר, בחיי
ק ק ל י א ו פ ט ר ה New member 23/10/02 #6 גשש, לעיתים ישנם מחויבויות שחייבים לעמוד בהם. לא ללכת, זה לשקר לעצמך ולאחרים. החוכמה להפוך את הרע לטוב.
גשש, לעיתים ישנם מחויבויות שחייבים לעמוד בהם. לא ללכת, זה לשקר לעצמך ולאחרים. החוכמה להפוך את הרע לטוב.
ג גששבלש New member 23/10/02 #9 ../images/Emo98.gif חחחחחחחחחח אני צוחק כאן במקרה הכרתי כמה אנשים שהפכו את הטוב לרע רוע שלא חשבתי שקיים בעולם
../images/Emo98.gif חחחחחחחחחח אני צוחק כאן במקרה הכרתי כמה אנשים שהפכו את הטוב לרע רוע שלא חשבתי שקיים בעולם
ק ק ל י א ו פ ט ר ה New member 23/10/02 #10 תקח בחשבון ש... תמיד יש הפתעות בחיים. תדע ללכת בין הטיפות. לא לקחת ללב ולהמשיך הלאה בחיים.
ס סנדי32 New member 23/10/02 #7 אומר לך מה שבעלי אומר לי חחחחחחח "תחשבי שאת הולכת לקנות בגדים" תלכי כי כולם הולכים
G giulietta New member 23/10/02 #11 אני יכולה לשקר ואני יכולה לא ללכת. אבל אז ינשלו אותי מהצוואה חחחחחחחחח יאללה, זזתי. ביי.