מה עושים

איילתי

New member
מה עושים../images/Emo35.gif

הבן שלי בן 5 חודשים וכמה ימים, יונק בלבד. בימים האחרונים אוכל במהלך היום כל 3-4 שעות ודווקא בלילה כל 2.5-3 שעות. מה עושים
אפשר להפוך לו את זה
העניין עם חוסר השינה מתחיל קצת להעיק...וגם אם היה לי רצון לשאוב על הבוקר אז אין לי יותר מדי, הוא נותן לא נותן לציצי צ'אנס להתמלא... הוא נשקל בטיפת חלב ביום ראשון ושוקל 8.200 ק"ג (עלה 700 גר' בארבעה שבועות)
, כך שהוא לא צריך תוספת. אשמח לעזרה

איילתי

New member
ושאלה נוספת../images/Emo26.gif

האם שימוש בדייסה שמכינים על בסיס חלב עלולה לפגוע בהמשך ההנקה. הכוונה לשימוש פעם אחת ביום לקראת השינה.

תינוק לא יונק רק כי הוא רעב

ובדרך כלל הגברת ההנקות בלילה נובעת מסיבות שונות כמו: הצמחת שיניים, השלמת זמן עם אם שחזרה לעבודה או סתם עוד שלב בהתפתחות. הגורמים המעודדים את התינוק לינוק הם: 1. רעב 2. צמא 3. יצר המציצה 4. חום גופה של האם 5. תחושת חוסר ביטחון של התינוק אז סביר להניח שפשוט משהו מפריע לו והוא זקוק לך יותר, תקופה זו תחלוף. קיראי את המאמר הזה. לגבי הדייסה, המלצת משרד הבריאות היא הנקה בלעדית עד גיל 6 חודשים וגם אז עדיף להתחיל מפירות וירקות שהם יותר קלים להם לעיכול כמזונות ראשונים. חכי עם הדייסה. זה לא יגרום לו לישון יותר בלילה.

this is age-appropriate behavior

Your baby is more interested in the world around him, and less interested in you ( don't take it personally), and at night it is dark boring, and there is nothing to look at so he will catch up on the feeds that he missed. What to do: try to feed him more often during the day. Close the tris, make the room dark, and make him think that it is night time. See if that helps.​

למעלה