מה עושים ?

מה עושים ? ../images/Emo10.gif

הקאות בלי הפסק כמעט. הבת שלי אחרי הצטננות קשה ועם ציפרוגיס ואזניל יחד. היא חזרה היום מטיול כשמהצהריים היא מקיאה הככככככללללללל. האנטיביוטיקה יוצאת .(ציפרו על בטן ריקה לא טוב לה) הסוכר משתולל (עולה למרות ההקאות ואי האכילה) בנוסף אי אפשר לעשות פזיותרפיה כי זה גורם להגברת הבחילה ולהקאה וגם אתמול לא היתה בגלל הטיול... אני נורא דואגת ולא נראה לי שאצליח לישון הלילה. מיום שלישי היא לא בבי"ס וחשבנו שמחר תלך סוף סוף... מילא, זה ההפסד הכי קטן.

אוי

אפשר לנסות אולי פרמין? אבל אם זה וירוס, אז אין מה לעשות. תה קמומיל אולי? בלגימות קטנו קטנות ולנוח תרגישו טוב!!!

sporTV

New member
כשלי אין תאבון ומקיא

אני שותה רק מרק... וכמובן, רופא. תרגישו טוב.

לא הייתה לי גישה לתפוז

עד הבוקר. שמרתי עליה עד מאד מאוחר. עד שנרדמה. הלילה עבר בלי הקאות ועכשיו היא ישינה. כנראה אנחנו אחרי הגל הגדול. הערתי אותה ונתתי לה משהו קטן לאכול כדי לבלוע ציפרו. יש בחילה אבל בינתיים זה נשאר בבטן טפו טפו טפו... פחדתי לפנות לרופא כי פעם בסכרת אמרו לי שאחרי שלוש הקאות מאשפזים מחשש להיפו. זו הסיבה ששמרתי כל כך (וכמובן גם בגלל האפשרות להתייבשות). תודה עבור העיצות בבוקר ,כשהשמש זורחת הכל פחות מפחיד.

sporTV

New member
אני יודע שזה מפחיד

אבל את לא חושבת שיותר מפחיד שיקרה לה משהו ולא תדעי מה לעשות?

השגחתי צמוד וכמובן

שאם משהו היה נראה לא טוב ברמה מסכנת הייתי פונה למרות האיום באשפוז. הציפרו היה על בטן מלאה ולא, הבת שלי כרגע לא רוצה להכנס לפורום.

לא הבנתי את המשפט האחרון.....

פחדת לפנות לרופא כי לא רצית שיאשפזו אותה? שמחה לשמוע שהמצב משתפר אגב שאלה, לבת שלך אין ענין להיכנס לפורום?? היא כבר לא כל כך קטנה...

TalKz

New member
נתת לה לאכול לפני האנטיביוטיקה?

במיוחד לפני ציפרו, את חייבת לתת לה לאכול הרבה לפני אחרת אפשר באמת להקיא

למעלה